Şimdi Ara

Bu yaşta KOAH? [ 56 SAAT OLDU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
7.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaş 22, 2 yıldır sigara kullanıyorum ama hiçbir zaman bırakın bir pakedi günde yarım paket bile içmemişimdir anca 5-6-7 şu son 1 haftada göğsümde hırıltıyla beraber öksürme başladı ama sadece geceleri, internetten araştırdım koah olabilir gibi yarın doktora gideceğim, korkmaya da başladım açıkçası, bugüne kadar çok kullanmamama rağmen koah olmuş olabilir miyim yoksa alerjik mevsim değişikliğine bağlı olabilir mi?..

aynı sıkıntıya sahip veya bilgili arkadaşların yorumlarını bekliyorum..

-------------

56 saat oldu içmiyorum ve yarın doktora gideceğim,(anca randevu alabildim) bugün yaşadığım bir şeyi paylaşayım..

arkadaşlarımın çoğu değil hepsi içiyor, bugün yine dışarda günün yorgunluğunu atıp muhabbet ederken arkadaş uzattı, son derece üzülerek geri çevirdim, ilk gün fena değildi ama bugün(2.gün) ciddi zorluklar çekerek hala ağzıma sürmedim, sonunu merak ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broderick -- 15 Mayıs 2013; 1:07:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam hırıltılı öksürüğün bir sürü sebebi vardır tek bir hastalığa odaklanmak yanlış olur astım olabilirsin çevrende verem geçiren biri varsa en kötü ihtimalle veremsindir yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArmyElite

Hocam hırıltılı öksürüğün bir sürü sebebi vardır tek bir hastalığa odaklanmak yanlış olur astım olabilirsin çevrende verem geçiren biri varsa en kötü ihtimalle veremsindir yani
    her sene belli dönemlerde olur aynısı grip olduğum zaman. ben de sigara içiyorum. mevsim geçişleri hastalık dönemidir hemen sigaraya bağlamak yanlış olur ama yine de doktora gözükmekte fayda var tabi. . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creav

her sene belli dönemlerde olur aynısı grip olduğum zaman. ben de sigara içiyorum. mevsim geçişleri hastalık dönemidir hemen sigaraya bağlamak yanlış olur ama yine de doktora gözükmekte fayda var tabi. . .

Alıntıları Göster
    Ben 15 yıldan beri içiyorum hiç birşey olmadı bana ya olduda ben bilmiyorum bünyede sağlam çok şükür,bir çok sebebi olabilir bir doktora görün derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creav

o da bir ihtimal tabi ama internet sağolsun hapşırdım desen öleceksin yakında diyor, ben de sıkıntı yaptım o yüzden

@ArmyElite
    haklı olabilirsin, doktora gideceğim bakalım umarım kötü bişey yoktur

• quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

Ben 15 yıldan beri içiyorum hiç birşey olmadı bana ya olduda ben bilmiyorum bünyede sağlam çok şükür,bir çok sebebi olabilir bir doktora görün derim

hocam çok şanslısın, bünye hakikaten çok önemli ki ben bir yılın 8 ayı nezle geçiren bi insan olarak..

• Hiriltinin cok sebebi var,ayda bi kere grip nezle ve bol hiriltili geciriyorum neredeyse

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broderick

quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

hocam çok şanslısın, bünye hakikaten çok önemli ki ben bir yılın 8 ayı nezle geçiren bi insan olarak..

Nedenlerini ben sana yazayım belki sana çok tuhaf gelicek ama,kondakta bebekken beni babannem büyüttü o zamandan beri süt bal 7+24 12 yaşıma kadar 7+24 içirmişlerdir bana şurda 30 yaşıma giricem ağustosda hiç doktora gitmişliğim yok insan hiç gitmezmi yok işde 2 defa dişden sebeb gittim sadece, bir askerde kontrolden geçdik ondada revire hiç gitmedim ,en son 7 sene önce bir grip oldum o kadar boy 1,89 kilo 97 allaha çok şükür 2 günde 1 paket sigaram var bağımlıyım ama zararını gördümmü desem sana vallaha kardeşim ben hissetmedim ya olmuşdur illaki ama ne bileyim bana yansımadı, bir ara 1 ay bıraktım bu sefer stresden hasta oldum sinir küpü olarak dolaşıyodum o yüzden dediğim gibi insan vucudu herşeye hem dayanıklı hem acizdir isrtersen doktora bir git bir görün, yoksa bişeyin yok sağlamsın rahat ol yani

• sigara içmeyeli 32 saatten fazla oldu bu gece de aynı sıkıntıyı çekmem umarım

• 2 sene içtim akciğer kanseriyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

2 sene içtim akciğer kanseriyim

Yuh la sen nasıl bi beddua yedin kutsal kitaba volemi çektin naptın
  • quote:

Orijinalden alıntı: brurak

quote:

kader arkadaşım, kader.
  • koah öyle hemen gelişmez hocam. senin alerjik olabilir. toleransın daha düşüktür belki. ailede astım egzama diyabetli hasta var mi

tip öğrencisiyim bu arada

• quote:

quote:

quote:

kader arkadaşım, kader.

şaka yapıyorsun umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

koah öyle hemen gelişmez hocam. senin alerjik olabilir. toleransın daha düşüktür belki. ailede astım egzama diyabetli hasta var mi

ben de internetten araştırma sonucu çoğu belirtinin tutmasıyla böyle bir endişeye düştüm tamamı bu.. sülalede bile astım hastası yok ama spor esnasında sigara kaynaklı nefes darlığı olsun, merdiven çıkarken zorlanma olsun çekerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broderick -- 14 Mayıs 2013; 0:58:14 >
  • quote:

quote:

koah öyle hemen gelişmez hocam. senin alerjik olabilir. toleransın daha düşüktür belki. ailede astım egzama diyabetli hasta var mi

ben de internetten araştırma sonucu çoğu belirtinin tutmasıyla böyle bir endişeye düştüm tamamı bu.. sülalede bile astım hastası yok ama spor esnasında sigara kaynaklı nefes darlığı olsun, merdiven çıkarken zorlanma olsun çekerim..

Alıntıları Göster
    50 sene kullanıp kanser olan da var 1 sene içip ölende var belli olmaz

• quote:

quote:

atopik yapili isen hızlı ilerleyip hastaligin erkenden ortaya çıkmasını sağlayabilir. dikkat et ıstersen sabahları siyah balgam çıkıyor mu

• quote:

quote:

quote:

atopik yapili isen hızlı ilerleyip hastaligin erkenden ortaya çıkmasını sağlayabilir. dikkat et ıstersen sabahları siyah balgam çıkıyor mu

hayır öyle balgam çıkaran biri değilim, 1-2 haftadır her gece hırıltı + balgam hissi + öksürük olurdu bugün hiç içmedim şu an sadece boğazımda balgam varmış gibi ama olmayadabilir tuhaf bi his var o da yatınca sadece.. en azından hırıltı ve öksürükten kurtulmuş olmak şimdilik mutluluk verici

• quote:

quote:

quote:

kader arkadaşım, kader.

Cıddımısın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEYAZ PASSATLI PRENS

quote:

quote:

quote:

kader arkadaşım, kader.

Cıddımısın?

Alıntıları Göster
    Sıkıntı yapmana gerek yok öyle kolay KOAH olunmaz gibi. Ama içinin rahat etmesi için doktora git.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.