Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (777. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
15.528
Cevap
555
Favori
1.306.457
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 773774775776777
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Has Ada 250 ve 750 ml şişelerde yeni hasat zeytinyağları ile iki farklı tipte siyah zeytinden sipariş ettim. Kargo ücreti olmadan en düşük sipariş limitini 2.000 TL yapmışlar, o kötü oldu biraz.

Ortadaki yağ için, rengi gerçekten çarpıcı, bir fikrim vardı zaten, @OkumadanAlma 4'lü alım indirimi deyince kafamda netleşmiş oldu.

Yağımız güzeldir , afiyet olsun Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler 

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 3 Kasım 2025; 15:57:22 >

Teşekkür ederim, foruma özel bir kupon sözünüz vardı, bekliyoruz Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sazak’ın rengini bu kadar koyu yeşil beklemiyordum, o bir sürpriz oldu. Boğazda da içtikten 2 sn. sonra gelen tatlı bir yakıcılığı var. Filtresiz olduğu için meyvemsilik yüksek. Mut Zeytinyağının aromasını Ayvalık’a yakın buldum. Limon + pul biber ile çırparak kahvaltıda ekmek banıyorum harika.

Ücretsiz kargo olsun diye 2x2L aldım siz de çeşite yönelmişsiniz. Benim hiç aklıma gelmemişti yöresel ürünlerden almak. Şimdi sizin listede görünce merak ettim, Ermenek helvası ile fıstık ezmesinin değerlendirmesini de bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tabi, gelsin yaparım hocam. Benim de hiç aklımda yoktu yöresel kategorisinde görünce aldım.

Geçen sene gemlikten gelen filtresizde aynı koyuluktaydı. Filtrelenirse açık yeşil/sarı arası renge dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 4 Kasım 2025; 1:30:47 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.