Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (774. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.469
Cevap
553
Favori
1.292.436
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 770771772773774
Sayfaya Git
Git
Giriş

Teşekkürler cevabınız için. Baktım da fiyatlara Nermin hanim dan sonra Özgün çok makul geldi. Degerleri belirtilmemis ama rengi cok güzel gözüküyor.

Özem'in ilk gun hasadı yağlarını alirdım geçmiş yıllarda. Beğenirdim de fakat en son aldığım kisthene gomec yaglarını hiç beğenmedim.

Bu arada eger Hermus alacaksaniz şimdi alın. Daha önceki alışverisimde Ilk çıkarçıkmaz aldiğım yağ ile sonradan aldıklarım aynı değildi çünkü. Ben de paraya kıyabilirsem almak istiyorum.☺️Memecik ya da arbequina.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hermus'a ne kadar iyi olursa olsun o paraları vermek akıl kârı değil bence. Nermin hanım da keza açıklanamayacak ölçüde pahalı.

Özgün'ü geçen sene almıştım, yine aynı fiyata satılıyor şu an. Rengiyle alakalı eski mesajlarımda paylaştığım bir fotoğraf var, fikir verebilir o.

Şu an için Zagoda'yı bekliyorum, en erken hasat arbequina'sı çok hoşuma gitmişti nispeten geç almış olsam da.

Mis gibi yağlara ekmek banmanın keyfi eksik olmasın.

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler
    Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler

Yeni sezondan tavsiyeniz var mı

Tavsiyelerim forumda yanlış anlaşıldığı için, firmalarin gizli temsilcisi olmakla itham edildiğim için, kaba tavırlara maruz kaldığım için ve beni taniyanlar da destek verme gereği görmedikleri için artık firma/ürün paylaşmıyorum. Umarım forum tekrar sağlıklı bir paylaşım platformu halinde gelir de (hepimizin katkıları ile tabi), yine ürünleri açıklıkla paylaşma şansı yakalarız. :) Anlayışınıza teşekkür ederim ve keyifli keşifler dilerim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Tabii ki sizin takdiriniz

Konunun adını: "

Komili Erken Hasat Tüm Butik Üreticilere 10 Basar,Kazıklanmayın" diye değiştirelim 😀

Sence uygun mudur usta?

Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
  • Boşmezarvargel B kullanıcısına yanıt

Bütçe müsaitse Nermin Hanım'ın bu sezonki Erken Hasatlarından alın geçin. Rengi yeşil tonda olsun,almadan önce firmayla görüşün. Hermus bu sezonun Erken hasadı da varsa alın ama önce görüşün yeşil tonda olduğunu teyit etsinler. Sarı marı altın rengi derlerse alma. Sarı renkte erken hasada o parayı vereceğine Komili yada Kristal al geç

Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
  • 
Sayfa: önceki 770771772773774
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.