Doğru tercih yapmışsınız. Trendyol litresi 82 lira olan yağları felan sakın almayın. |
Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (725. sayfa)

-
-
hocam 82 tl olan yağ saatlik fırsatlarda çıktı karşıma benim de. daha önce kullandığım bir yağ ve baya da iyi... daha önce de arbequina cinsi denediğim için gerçekten arbequina olduğuna aromasından ve yakıcılığından kanaat getirdim. Yani fiyatının neden böyle ucuz olduğuna gelirsek trendyol indirim saatleri olabilir ya da satıcının reklam amaçlı bir indirimi söz konusu olabilir. Ama sonuç olarak yağ geldi ve lezzetli bir yağ diyebilirim
-
Önceki sezondan kalan da olabilir mi. Benim aklıma bu geldi direk ama bilmiyorum iyi sorup almak lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten geçen sezonun ürünü olduğunu bilerek aldım. O da fiyata etki etmiş olabilir. Ama koyu renkli cam sisede nefasetinden çok da birşey kaybetmez. Hele ki Arbequina ve erken hasat soğuk sıkım olarak 82tl bence muazzam 😁
Yağ iyi çıktıysa ne ala ama maliyet olarak bu fiyatlardan bana göre yağ alınmaz. Geçen senenin yağı demişsiniz , ancak o şekilde olabilir . 82 liraya bu senenin arbequina cinsi zeytin yağını almak mümkün değil. Satan varsa da hiç bulaşmayın derim. 150 liranın üstünde maliyetli erken hasat arbequina bile tatmin edici değil, sıradan bir yağ.
-
Arkadaşların şevkini kırmak istemem, damak farkına saygı duyarım, lakin ben geçen sezonki ürünü hiç beğenmedim. Sıcak yemeklerde kullandım gitti, bitti. Arbequina için Pallas'ı beğenmiştim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende hermus.
Hermus en iyilerinden biridir tabii. Maalesef denemek nasip olmadı fiyattan dolayı.
Bu sezon 5lt Gaia Oliva zeytinyağı alıp deneyen oldu mu? Geçen sene acılığı ile öne çıkıyordu, bu sene nasıl acaba?
Nova Vera truflu zeytinyagi Trendyol’da 98 liraya geliyor, kacmaz firsat, 2 sise kaptim bakalim 😃
Benzer urun oldugunu dusundugum Annapurna ise 213 lira..
Bu sene NVG Organik de denemis ve begenmistim, taze guzel bir urun, zeytin cesidi Trilye sanirim..
Trilye demisken Zagoda’dan bahsetmezsek olmaz.. Hayatimda ilk defa hakkiyla tere/roka tadi ve aciligini bu urunde tadimladim..
Sırım trüf aromalı almıştım Bim'den. Yerken kullanmak lazım. Kahvaltı kabımda beklemiş ve iş yerinde kabı açınca çılgınca kokmuştu. E tabii Bim malı. Bu arada 117 lira olmuş.
Gecen sene Annapurna bir sise hediye gondermisti, guzel ve temiz bir urundu fakat aroma yogunlugu dusuktu, Ispanya’da marketlerde 4-5 avroya satilan, %3-5 truf yagi iceren urunler gibi degildi, hatta onlarla kiyasla truf aromasi belirgin olsa da oldukca zayifti..
Neyse, bakalim NVG nasil cikacak, 300’e 50 kuponu ile sisesi 98 liraya geldi.. Begenmezsem ikinci siseyi birilerine hediye ederim artik ☺️😃
Bu arada Zagoda’nin Ayvalik ile Arbequina’si da cok iyi, Trilye’si kadar olmasa da..
Bence Zagoda Hermus ile ortaklasa cok iyi bir is yapmis, hatta bence su an icin ikinci Hermus olmus durumda.. Hatta hacmi Hermus’a gore epey dusuk oldugu icin kalite olarak bir tik onde bile olabilir..
Koprupasi’nda sinerjik olarak cok iyi isler oluyor, ulkenin acik ara en iyi zeytinyagi uretim bolgesi oldu bile coktan..
Yalniz, Zagoda’nin bir Turk danismani var, urunlerinin 9-9-9 oldugunu iddia ediyormus, sanirim bunu soyleyenin kim oldugu az cok bellidir 😃
Bence Zagoda’nin urunleri 5-6 arasi, belki Trilye acilik 7 olabilir..
Bu urunlere her kim 9-9-9 diyorsa ya bu isten hicbirsey anlamiyordur ya da art niyetli olarak bilerek yalan soyluyordur, ya da ikisi birlikte de olabilir 😕😕😕
At yalani sevsinler inanani!..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF56565BF -- 23 Mart 2023; 21:28:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Guncelleme..
Nova Vera Truf aromali zeytinyagi tamamen berbat bir urun!..
Bugune kadar NVG’nin hicbir urunue berbat dememistim.. Vasat, vasatin alti, ustu, kusurlu (cok var), iyi urun, guzel urun ama muhtesem degil gibi ifadeler kullanmistim. Ha, son 3 senedir bir tane bile muhtesem urununu tatmadim, o ayri, ama bu urun gercekten berbat ve kusurlu bir urun..
Urunde belli belirsiz bir truf aromasi var, fakat urun cok kotu bir urun..
NVG urunun %6-10 arasi gercek truf mantarlari ile beraber islenen erken hasat bir urun oldugunu belirtmis ama urun olmamis, tarif tutmamis..
Bence gercek truf ile beraber isleyeceklerine %3-4 truf yagi kullansalar cok daha iyi bir urun cikar ortaya.
Gecen seneki Annapurna truflu ile kiyaslayinca Annapurna bunun yaninda muthis kaliyor, ustelik truf aromasi zayif olsa bile..
Yani, NVG’ye bir sans daha verdik yine olmadi.. Bu gune kadar denedigim tum cesnilileri aroma olarak zayif, kotu ve kusurluydu malesef..
Daha once aldigim cesnililerini iade etmistim, bunu da iade edecegim..
Bu arada tekrar edelim, Organik olan urunleri guzel, hosuma gitti, taze ve kusursuz bir urun..
Artik NVG’de kusursuz urun bulunca ben seviniyorum.. Yani, NVG gibi bir sirketin boyle hatalar yapmasi akil alacak is degil!..
Not: Bu sisesin bu kadar ucuz olmasi da bence buyuk bir soru isareti.. Iyi bir urun olsa sisesini 98 liraya satmazlardi muhtemelen, hele de %6-10 gercek truf mantari kullandilarsa.
Acikcasi siparis verirken bile fiyat konusunda suphelenmistim.. Truf mantarinin kilosu minimum 5-6 bin lira!.. Yani 1 litre zeytinyaginda 60-100 gram truf mantari kullanmis olsalar, sadece kullandiklari truf mantari litrede 300-500 lira yapiyor, gerisini siz hesaplayin ☺️
Sanirim fiyat konusunda iyimserim.. Butun truf mantarinin fiyati 5 bin ile 50 bin lira arasinda degisiyor, cesidine gore..
Inanmayip deneyen olursa yorumlarini merakla bekliyorum!..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF56565BF -- 22 Mart 2023; 20:25:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar merhaba.
incirya nasıl bir marka. Kendi sıkım tesisi yada bahçesi varmı acaba ?
Yoksa, sıkım yaptırdığı fab. nasıl? 2-3 fazlı kontinü sistem var mıdır?
GÜvenilir midir? Fiyatı piyasaya göre uygun. 5LT 567TL
Bİrde şu var gözüme çarpan:
https://www.mutuna.com/urun/erken-hasat-soguk-sikim-mut-zeytinyagi-5-litre
deneyen varmı acaba ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allaturcha -- 22 Mart 2023; 11:51:3 > -
Arkadaşlar merhaba bu sene Hilmi Yıldırım dan " Organik Erken Hasat, Filtreli, Natürel Sızma Zeytinyağı 500ml (Premium Cam Şişe – Özel Hediyelik Silindir Kutu)" ve 5 litrelik natürel sızma zeytinyağı aldık.
Yarım litre olan yağı sadece kahvaltıda ekmek banmak için almıştık oldukça pahalı bir ürün sonuçta 😁
İlk 2,3 gün tadı boğazda hafif bir yanma bırakıyordu, fakat son yediğimizde tadı inanılmaz acı bir tad aldı. Bu durum ürünün bozulmuş olabileceğini gösterir mi?
Hilmi Yıldırım'ı aradığımızda bunun normal olduğu ürünün kalitesini gösterdiğini söylediler. İnsanların bunun için ürünü aldıklarını söylediler, isterseniz şişeyi açıkta bırakın acı tadı gidecek ama besin değeri azalacak dediler.
Ancak tadı gerçekten acı. Bu durum normal midir?
Normal bir durum bazen öksürtür bile. Doğal bi durum.
-
Evet dışarıda bekletince acılığı hiç kalmadı. Sanırım normal bir durum ve satıcı haklıymış.
-
Açıkta birakilcaksa o kadar para vermeye gerek yoktu.
İncirya bir ara sahibi de sitede çok aktifti. Epey kampanya yaptılar ve siteden çok alan oldu. O zaman 80-90 tl ye alıyorduk 5 litre. Fiyatına göre gayet iyi yağdır ama kusuru filtresiz satmaları. Belki artık filtreli de satıyorlardır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 3 Nisan 2023; 0:2:2 >
arkadaşlar, toptan yag alıp 2023u bitirme niyetindeydim. Maas yatmasını bekledim.. Nermin Hanımdan 5-6 adet 5 lt alacaktım. 2 gün içinde tum urunlere 100 lira zam yapıp ustune %10 ramazan indirmini kaldırmışlar (gerci kod hala calısıyor ama reklamlarından kaldırmışlar). şimdi saatlerdir alternatif arıyorum. soguk sıkım erken hasat alacaktım hepsini ama arastırınce olgun hasat sıcak yemekler için daha uygun olabilir de..
her neyse birkaç marka arasında kaldım.. en cok;
www.hilmiyildirim.com
Hilmi Yıldırım Zeytinyağları - Yüksek Polifenollü Zeytinyağı - 5 Lt.https://www.hilmiyildirim.com/urun/erken-hasat-filtreli-soguk-sikim-naturel-sizma-zeytinyagi-5-lt-yuksek-polifenollu//www.hilmiyildirim.com
Hilmi Yıldırım Zeytinyağları - Olgun Hasat Naturel Sızma Zeytinyağı - 5 Lt.https://www.hilmiyildirim.com/urun/olgun-hasat-naturel-soguk-sizma-zeytinyagi-5-lt/-asiltane
www.asiltane.com
1L Hediyeli Erken Hasat Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı 2 x 3Lhttps://www.asiltane.com/urun/erken-hasat-soguk-sikim-naturel-sizma-zeytinyagi-2-adet-3l-alana-1-l-hediyebu ikisi arasında kaldım. ikisini de kullanmadım. asiltane en son dunyada TRden en yuksek 3. sırayı almıs ama acıklamaları cok az sayfalarında. hilmi listede bile yok ama acıklaması sanki daha tatmin edici. hem asit oran falan daha iyi gibi...
daha cok fiyat performans bisey arıyorum. kullanan varsa dusuncelerini paylasırsa memnun olurum. tahminim 4-5k harcayacam, pısman olmak ıstemıyorum.
sansıma birisi bu yazıyı hemen gorurse yararlanabilirim. pek beklemek te istemiyorum.. malum nermin atladı bir kere.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X