Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (727. sayfa)

-
-
naturel sızma zeytinyağlar | doğal zeytinler | ethem bey zeytinyağları
İleri Seviye Zeytinyağı Tadım Eğitimihttps://www.ethembey.com/ileri-seviye-zeytinyagi-tadim-egitimi
Ooooo, bunu da gördük. Satılık eğitim, 3540 lira, 2 gün.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
😳😳😳
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oncesinde 40 saatlik belgelenmis temel seviye zeytinyagi tadim egitimi mecburi on kosul (anlatim bozuklugu) imis.. ☺️😃
Benzer egitimi Birsen Can Pehlivan ile Anatonio G. Lauro 1100 avroya veriyor, 25 bin de, konaklama haric!..
Bence Ethem Bey bedava kaliyor Italyaninkine gore, ama 40 saat neyin nesi? 🤔😕
Not: Bu arada Manisali anneler gunu kampanyasi baslatmis.. Onlarca urunu arasinda satin alabilecegim tek urunu olan sepet peynirinden kaptim 2 teker evelallah!.. ☺️☺️😃
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF56565BF -- 5 Mayıs 2023; 20:51:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski sepet mi hocam?
En az 12 ay diyor Manisali..
Ahahah, sonuclar aciklanmis, muneccim miyim neyim arkadas? 🤔
Nova Vera ve Oliva Malia’yi tam da 12’den bilmisim, hem de urunlerini hic tatmadan.. 😃😃😃
Gerci NVG Premium Edition sinifta kalmis, muhtemelen kusurluydu, kusursuz olsa en az gumus garanti cunku.. Truflu de yok piyasada ☺️
Muthis (!) bir yarisma (?) bu Anatolian, emegi gecenlerin ellerine damaklarina saglik 👏👏👏
Kor tadimmis 😂😂😂
Sirada Israil ile Arjantin var, en az 10’ar tane de oradan bekliyorum bu iki saygideger ureticiden!
Nasil olsa onlar da Anatolian’in organizatorleri tarafindan organize ediliyor!..
Avrupa’nin babalari Almazaras de la Subbetica ile Frantoi Cutrera siraya girmis diye duydum, Nova Vera ile Oliva Malia’yi ziyaret etmek icin randevu istemisler, cevap bekliyorlarmis ☺️😃😂
Bu basarinin sirrini yerinde ogrenip kendi ulkelerinde de uygulamayi planliyorlarmis.. ☺️😃😂😕
Bu arada, Duet Trilye nerede satiliyor bilen var mi? 🤔 Alacagimdan degil de merak ettim ☺️
Not: Bu sene NVG’nin en iyi urunu olan Organik anca 87/100 alabiliyor.. Diger cesitleri de muhtemelen anca 80+ Yamalak’i da denedim, anca 75-80 olabilir bence, zaten New York’ta hicbirsey alamadi..
Gecen seneki olgun hasat Gaia Oliva Ayvalik‘tan bile gerek meyvemsilik, gerek acilik/yakicilik olarak daha zayif bir urun bu seneki Nova Vera Yamalak Sarisi..
Dunyanin en iyi 4’uncu ureticisiymis, yersen!..
Seneye ilk 5 ha buraya yaziyorum: Oliva Malia, Nova Vera, belki Hermus (Top 10 garanti!).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF56565BF -- 10 Mayıs 2023; 14:32:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bronz ödül dahi verilmemiş. Tamam altın madalya alanlar , gümüş alanlardan daha iyi bunu anladık ama yarışma gerçekten
aşama kaydetmek istiyorsa en az gümüş ödülü bolca dağıtarak mı yükselecek anlayamıyorum.
Yarışmaya gelen yağların yarısı kusurluymuş birde. Yarışmaya gelen yağların yarısının kusurlu olması bizim serbest piyasada
arayış içerisindeyken neden yamulduğumuzun kanıtı gibi.
-
selamlar. 5 lt zeytinyagi alacagim, keto diyet yaptigimdan cok tuketiyorum. tavsiyeniz olursa cok mutlu olurum.
Olgun hasat düşünürseniz Gaia ve Hilmi Yıldırım olur. ikisi de erken hasat diye satılan yağların çoğundan iyidir.
-
extra virgin var mi tavsiyeniz?
Gaia memecik.
-
Yigidi vur hakkini yeme demisler..
Nova Vera Memecik bu sene hic fena degil, hatta harika diyebilirim..
Yesil muz aromasi hakim, her ne kadar bir Serifoglu Domat mertebesinde olmasa da..
Yamalak’ta da hafif bu aroma vardi ama acilik yakicilik sifir, o yuzden benden biraz da torpille anca 80 alabilir, Memecik ise 88 civari, nitekim aroma guzel ama onda da acilik yakicilik orta alt..
Organik Trilye’de ise acilik yakicilik biraz daha yuksekti ama Evooleum’dan anca 87 alabildi.. Bu kistasta benim notum Memecik icin anca 86 olabilir ☺️
Yine de guzel urun, memlekette boyle urun bulmak zor, orta meyvemsilik dusuk acilik yakicilik arayanlar tercih edebilir..
Yalniz, son 2 senedir NVG’den vazgecmeyen, hatta bos sisesini bile alan amcam, bu sene Kuptepe’ye gecmis 😳☺️🤷♂️
Aslinda yarisma saklabani olmasa fena degil gibi bu NVG, yurdum esnafi iste!..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF56565BF -- 16 Mayıs 2023; 12:26:34 >
Hocam, memeciği de muz kabuğunda kaydırttınız demek.
Küptepe'yi hep merak ederiz, ama hiç alamadık.
Valla hocam, 2 sene evvelki Memecik vasatin altinin altiydi, ustelik 580 biofenollu olsa bile..
Gecen seneki 400+ kusurluydu bana gelen sise, nitekim Nisan’da 2’inci parti urunu piyasaya sundular..
Bu seneki urun NVG’nin son 3 yildir tattigim en iyi urunu olabilir, meyvemsilik olarak, ekmek banmak resmen bir keyif 😃
Indirimde 2 veya 5 litreliginden alinir, tabi ayni kalitede ise.. Nitekim ulkemizde birakin sise ile teneke farkini, hemen hemen her sektorde kalitede surekliligi bulmak samanlikta igne bulmaktan veya yoncalikta 4 yaprakli yonca bulmaktan zor 😎
Bende merak edip bu sezon deneme gafletinde bulundum hocam ama hislerimi yazmasam iyi olacak :() yemeklere kullanarak tüketmeye çalışıyorum :)
Küplere binmeden, tepeden düşmeden önce ettiğiniz ikaz için teşekkür ederim hocam.
Merhabalar 5lt 700 bandında alabileceğim en iyi zeytinyağı hangisi tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler
Merhaba, ben genç bir kadın girişimci ve çiftçiyim. Yeni kurduğum markam Geta Farm ile birlikte zeytin, zeytinyağı, meyve cipsi vb. ürünler üretmekteyim. Ürettiğimiz memecik, gemlik ve domat zeytinlerini günlük olarak soğuk sıkım yöntemi ile ürettiğimiz natürel sızma zeytinyağlarımızı Geta Farm markası ile sizlerle buluşturmayı hedefliyorum. Dilerseniz aşağıdaki link üzerinden de ürünlerimi inceleyebilirsiniz. Merak eden ve bilgi almak isteyenler için iletişim adresimi de bırakıyorum. Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Ayşegül Eda ÖZEN
Tel: +90 535 959 2696
E-mail: ayseguleda.ozen@gmail.com
trendyol.com
GETA FARM Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/magaza/geta-farm-m-784131?sst=0
-
Rabbim (Kokeni ibranidir) Bastepe demis olsa da; ekmek 10 lira (cok ucuz), kiyma 450 lira, bonfile (zaten yumusak olsa bile tatsiz bir kesimdir) hayallerde kalsa da, en azindan bu yaz soframizda koy domatesi, yesil biber, mor sogan (piyasada yok!), kendi kurdugumuz alaca zeytin (piyasada iyi zeytin bulmak yag bulmaktan cok daha zor), guzel bir ezine, tursu falan idare edecegiz artik..
Alkole gelen zamlar artik bizi marjinal (marginal - yani cok az) etkiliyor, nitekim piyasada fahis fiyatlara satilan tum bira, sarap, raki cesitlerinden cok daha iyisini %10 maliyet ile uretmeyi basardik cok sukur!..
90’lara geri donduk derken hizimizi alamayip 80’lere geldik galiba ☺️😃😂
Neyse, Sezar’in hakkini Sezar’a verelim biz yine..
Nova Vera Ayvalik bu sene gayet guzel, acilik yakicilik orta/yuksek, meyvemsilik dusuk/orta, ama iste anca 80-85 yine de..
Trilye, Organik kadar olmasa da o da fena degil ama aroma/meyvemsilik olarak Memecik acik ara onde..
Yamalak bence aralarindaki en vasati, hatta gecen sene daha da vasatti ama ulkenin en cok odul alan urunu olmustu.. Demek ki uzmanlar vasat urunleri on plana cikarmaya basladi..
Bunlar 2 sene evvelki Tonda Iblea’yi agizlarina surseler, aman yarabbim bunun icinde yager maister mi var diye ciglik atarlardi muhtemelen ☺️😃😂😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF56565BF -- 1 Haziran 2023; 21:36:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X