Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (724. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.415
Cevap
553
Favori
1.273.732
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 722723724725726
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haydaaa, Şerifoğlu niye öyle oldu yahu. Ben de almayı düşünüyordum, beklemeye aldım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Askaparta kullanıcısına yanıt

Valla biktim ben bu islerden artik, resmen rezalet..

Gecen sene Gulcu de boyle olmustu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hani yanlışlık 1-2 olur ne bileyim hata olur(olmaz da hani...) şerifoğlu bunu her sene yapıyor maalesef.. artık bu hata olmaktan çıkmış alışkanlık haline dönmüş sanki. Halbuki üretmek istese domat'ın kralını da üretebiliyor! yani böyle yapınca güven kaybediyor, kaybettiği güveni nasıl geri kazanacak onu merak ediyorum.

• Bir de bu yıl iki uzman tadımcıyla çalışıyoruz,çok daha iddialıyız demişlerdi. Aldığımı daha açmadım ben, bir bakalım.

Urettigi urunun kalitesini anlamak icin panelistler ile calisanlar bir zahmet kopruden onceki son cikistan devam etsin..

Benim iade edecegim 5’lik tenekeyi de panele gondereceklermis.. Yani kendisi tadinca anlayamiyor sanirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF56565BF -- 26 Ocak 2023; 0:25:25 >
  • Daha neler duyacağız. Panelle iade, ne olacak bu iş böyle.

Panel iadesi olmayacak da neyse.. Abimiz iadeyi panele gonderecekmis, ilk defa 5 litrelik bir urunu iade edecegim ☺️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF56565BF -- 26 Ocak 2023; 13:12:23 >
  • Şerifoğlu'nu açtım, neyse ki sezon başında almıştım, o yüzden meyvemsi bir domatla görüşmüş oldum. Muz kabuğunda zeytinyağı içtim. Tabii ki acılık ve yakarlık düşük, domattan o konuda çok beklentimiz yok. Ama daha almayız.

• Bundan sonra bilmediğim firmalardan kolay kolay 5 litre ürün almam. Bu işe meraklıyız denemeyi seviyoruz ama gözü kapalı tercih edilebilecek bir iki üretici dışında hep bir muamma var ortalıkta.

Yine bir vaka ile karşılaştım Vievi'den iki litrelik yağ aldım ama henüz açmadım sırasını bekliyor. Hem kargo bedava olsun hemde günlük ihtiyaç bir de zeytin alayım dedim.Zeytin tam anlamıyla berbat. Ben bu işi yapsam o zeytini satmaya utanırım. Pazardan alelade bir zeytin alsam bundan çok daha iyi çıkar.

aldığım Zeytinyağı da güya 0.2 asit ,400+ polifenol. Bakalım açınca nasıl bir yağla karşılaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fottili -- 26 Ocak 2023; 16:49:35 >
  • Acılığı ve yazarlığı yüksek,aroması üst seviyede bir zeytinyağı önerebilecek var mı??

Serifoglu ilk doldurulan siseler muhtesemdi.. Ben bu Sefer 5’lik teneke icin tanktan taze dolum rica ettim. Gelen urun ilkiyle alakasi olmayan bir urundu..

Bu arada Pulya’dan baginbox Coratina geldi..

Aman aman bu nedir yarabbim..

Renk sapsari cam gibi filtre..

Aroma Serifoglu Domat muz yapraginda kaydirak..

Acilik yakicilik Duet Memecik..

Ucu de ahenkle dans ediyor sanki mubarek..

En az gercek (Avrupai) bir 6-6-6, 8-8-8’e kadar yolu var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF56565BF -- 29 Ocak 2023; 22:55:0 >
  • Baginbox tecrübenizi zamanla alırız.
    Coratinayı ancak forumda görürüz biz.
    Yarasın size.
    Ahenksiz geçen günlerimizde, bu gidişle erken hasatı mumla arayacağız.
    Muz kabuğunu, olgun hasat ayvalığa bandırıp domat hayali kurmayalım da.

• ozguruzden kullanıcısına yanıt

Sevgi, saygı ve muhabbetlerimle @ozguruzden

"kendiniz çalıp kendiniz oynar oldunuz farkında mısınız?"

Not: Yeni takipçilere bu mesajı hatırlatma amacındayım sadece. Hatırlattım ve tekrar kaçtım. Bir gün tekrar görüşmek dileğiyle, fırtçakalın! :)

(Eski mizah dergilerimizden Fırt dergisi'nden bir alıntı. Yaşımı belli etmiş oldum!)

Edit: "O kadar uğraşıp paylaşım yaptım, 1 haftadır yorum yapan olmadı, ben de sildim" serzenişi vardı bir üstte. Silinen mesajlar kervanına katılmış. Kervan hayli uzun. Buradan Bağdat'a varır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gatila -- 11 Şubat 2023; 11:50:22 >
  • Merhabalar. Konu çok uzun ve çetrefilli oldugundan geri dönüp bakamıyorum buyüzden yazıyorum.
    Bana %100 doğal, saf zeytinyağı satan güvenilir biyer varmı önerebileceğiniz? Tat kalite vs bakımından memnun oldugunuz varsa. Bu markadan 5lt al kafan rahat kullan diyebileceğinz. Tek tek alıp tatma şansım yok. kahvaltı salata zeytin üstü vs kullanmak için. Şimdiden tşkkurler

• Hocam çok da gerilere gitmene gerek yok. Bi 15-20 sayfa göz atsanız biraz fikir sahibi olabilirsiniz. O da 15-20 dk sürmez bence

• hnfckm H kullanıcısına yanıt

Doğru haklısın hocam. Hatta bakıyorum da kimi asit kimi tat felan deyince dediğim gibi çetrefilli geldiğinden yazfım. Tecrübede etmediğim için bu konuları. Karar vermek zoe oluyor. Baktıgımda hilmi yıldırıma bi yönelme ihtiyacı duydum asit oranı 0.2 imiş. olmadı akşam sipariş vermeyi düşünüyorum. Başka öneri gelmezse.

• Hso_keskin H kullanıcısına yanıt
    Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler

Şu ürünleri inceleyip kafanıza yatanı alabilirsiniz.

Hilmi Yıldırım da iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bien -- 22 Şubat 2023; 0:41:0 >

Sıcak fırsatlar sayfasına da bakın. Trendyolda egeo Norte Arbequina var lt fiyatı 82 TL indirim saatlerinde oluyor çok iyi bir yağ...

• hnfckm H kullanıcısına yanıt

Şuan hilmi yıldırımdan aldık hocam. Teşekkür ederim. Bidaki siparişim için kontrol ederim. Sağolasın

Yüzlerce üretici var, yüzlerce çeşit yağ var. Sorunuzun tek bir cevabı olamaz. Kullanım miktarı, kullanım amacı, damak tadı vb önemli

• 
Sayfa: önceki 722723724725726
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.