Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (722. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.415
Cevap
553
Favori
1.273.776
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 720721722723724
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt

şu piyasada çizgisini bozmayan nadir üreticilerden biridir hilmi yıldırım... tamamen organik üretime geçmesi de takdire şayan

• yazılanlara dayanamadım hilmi den siparişi verdim , umarım memnun olurum .

- Organik Gemlik Sele Siyah Zeytin (Orta boy)

- Organik Erken Hasat, Filtreli, Natürel Sızma Zeytinyağı 5LT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 31 Aralık 2022; 2:0:31 >
  • Hadi yeni yila bir urun deneyimi ile baslayalim..

Niz Olive Trilye (filtresiz)..

Urun kusurlu!..

Filtresiz urunlerin bu zamanda kusurlu olmasi normal olabilir.. Peki o zaman neden bunu bilerek kusurlu urunleri satiyorsunuz? Neden filtrelemiyorsunuz?

Niz Trilye gecen sene Arjantin’de (Arjantin ne alaka ya degil mi? 😂😂), dunya sampiyonu secilmisti Antonio G. Lauro ve tayfasi tarafindan (bizden de biri var aralarinda)..

Bir senelik bir Trilye dunyanin en iyi yagi secilmismis..

Yersen..

Ayni sekilde bir baska Trilye olan Granpa Premium da yine Antonio G. Lauro ve tayfasi tarafindan bu sefer Israil’de dunya sampiyonu secilmisti.. Bana gelen urunler kusurluydu..

Sonra bir baktik Flos Olei Granpa’ya sadece ve sadece 83/100 vermisti.. O da muhtemelen Gold olan urun icin..

Tum bu yarismalar aldatmaca degildir de nedir diye soruyorum? Antonio bile itiraf etti, ‘Yarismalara ayni urunleri mi gonderdiklerini dusunuyorsunuz?’ diyerek..

Bizim ureticiler neden daha kati ve secici yarismalara katilamiyor da varsa yoksa sanki hepsi anlasmis gibi Antonio ve Lauro’nun (☺️😃😂) yarismalarindan sasmiyor? 🤔🤔

Var biseyler belli..

Nova Vera toplamda 10 farkli urun ile (6’si blend in blend 🤣) Arjantin’de tami tamina 17 adet odul almis, 17 😳😳😱😱😱

Hatta bu odullerden bir tanesi etiket odulu, etiket!!! 😱😂🤣
    Hulya Ozdemir’in tasarimlari ne zamandir zeytinyagi kalitesinin bir gostergesi olarak degerlendiriliyor allaaskina?

New York’ta ve Los Angeles’da anca ve anca 3’er adet odul alabilen Nova Vera, bir senelik eskimis urunlerle yilin son yarismasi (now or never) olan Arjantin’de tami tamina 17 odul almis, 17 😕😕😒

Sonra da ortamlarda dunyanin en iyi sjbhdfhhhhf 🎃🎃🎃

Daha onceden de pek unlu bir uretim danismani soyle bir gercekten bahsetmisti.. Demisti ki: Inanin baskasinin yagini satin alip kendi sisesinde yarismalara gonderenler bile var!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF56565BF -- 3 Ocak 2023; 23:1:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapma be hocam. Geçen yıl Niz'i sevmiştim ben. Tamam hafif ransid vardı ama güzel bir memecik karakterine sahipti. Tralleis de bir kademe düşüktü Niz'e göre ama o da iyiydi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tavsiye ettiğiniz Angelos organik ekstra sızma yağı bugün geldi. Tam anlamıyla aradığımı buldum. Meyvemsiliği fazla, acılığı az, boğazda yakarlığı ideal. Normal sızma yağını da merak ettiğim için söyledim. Ama daha tatmadım. Tavsiyeniz için tekrardan teşekkür ediyorum

• Selamlar herkese..

Zeytinyağının alt kuşaktan uzantı ürünü olan banyo sabunları hakkında vaktinizi almak istiyorum. Konuyu ``diğer forumlar`` kısmına açmamamın sebebi, sizler içinde daha iyi bilgiye mutlaka sahip olanlar vardır diye.

Piyasanın en bilindik ve pahalı aynı zamanda referans ürünü olan hacı şakir markası ile satılan banyo sabunları son yıllarda özellikle 2-3 yıldır aşırı pahalandı. şuan bim ışıl 800 gr banyo sabunu 30 iken 600 gr lık hacı şakir bunun nerede ise 2 katı fiyata yakın.

Bu konuda sorum uygun ürün aramak yada fiyatlara yakınmak değil(zira elimizden bişey gelmiyor).

Fiyatlar yüksek oluncada elim hep uygun sabunlara gidiyor(evimde çok ciddi el ve banyo sabunu tüketimi mevcut) Bu sabun üretiminde daha pahalı olan ile ucuz olan arasında ürün içerikleri olarak acaba sağlığa daha uygun yada daha zararlı kimyasallar var mıdır acaba.

Üretim aşamasını ve içeriğini bilmediğimden bu soru bir müddettir kafamı kurcalıyor. Bim sabunlarınıda yanlış hatırlamıyorsam ya evyap ya da hayat kimya gibi bi firma üretiyor.

eğer konu hakkında bilginiz varsa da bizleri aydınlatırsanız memnun olurum.

• maviplanet kullanıcısına yanıt

Profilimdeki hepsiburada listelerimde bazı sabunlar var bir bakınız. Zeytinyağlı sabunun abartıldığını zeytinyağlı sabunların sanıldığı gibi faydalı olmadığını düşünüyorum.

Zeytinyağı ülkemizde malesef kozmetikte başarılı kullanılamıyor. Fiyattan bağımsız Koza Kükürt sabunu bir nebze başarılı bir cilt temizlik ürünü olmaya yakın..

İlla marketlerden ekonomik sabun almayı tercih edecekseniz Dalan ve polmolive sanki daha iyi ürünler ortaya koyuyorlar. ES Tuncer bence başta kolonya olmak üzere kaliteyi çok düşürdü.

• lrelaxl L kullanıcısına yanıt

Beğenmenize çok sevindim. Afiyet olsun. ☺️

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

önerileriniz için teşekkür ederim.

Bim de satılan sabunlara evyap marka demiştim ama eksiğim var imiş. Evyap markası nın çatışı altında ithal ürünmüş. Malezya üretimi imiş. yıllardır alırım hep te bakardım. ya bakar kör olmuşum ki yıllardır fark edememeişim yada ithalat olayı 1-2 senedir de başlamış olabilir.

Bilen var ise açıklarsa memnun olurum. içeriğindeki maddeler de yazıyor ama kimyevi bilgim yetersiz olduğundan yorumluyamadım.

• bu sezon sazak erken hasat alan varsa yorumunu bekleriz. zira trendyolda indirime giriyor zaman zaman. 5lt 476 TL ile göz kırpıyor:)

• Arkadaşlar zeytinyağı hiç kullanmadık şimdiye kadar ve dün amazondan sipariş verdim ve bugün ürün teslim edildi yalnız TETT 28/12/22 yani geçmiş bilmediğim için bilgili arkadaşlara sormak istedim bu durumu. İade mi edeyim yoksa birşey olmaz tüketilim mi, yağ bozulmaz diyen de var iade edin diyen de..?

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler
    Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgileramazon
    Komili Ege Sızması 2 Lt Natürel Sızma Zeytinyağı, Pet Şişe
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08TNNZD7V
  • kridvan kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Belirttiğiniz gibi tavsiye edilen tarih o. Bozulduğu anlamına gelmez, kullanılabilir. Bilhassa yemeklik olur. Ama Amazon'a yakışmamış, durumu bildirmek ve hakkınız olanı da almak için iade edebilirsiniz. İndirimli fiyattan mı aldınız bilmiyorum tabii.

• Askaparta kullanıcısına yanıt

Hızlı yanıt için teşekkürler aldığım fiyat 180TL ama 500TLlik alışverişe 40 wordpuan kazandım, iade edersen kazanmış olduğum puanlar silinir ve bunu amazona bildireceğim yarın bakalım belki değişim yaparlar.

• kridvan kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Evet, bir görüşün. İadeden daha iyi olur.

• Menteşe Som satışa başlamış.Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler

• Spartan treasure’ın koroneikisini deneme şansım oldu. Vasat bir yağ arkadaşlar. Altın sarısı renk. Sadece biraz geniz yakıcılığı kalmış, koku tad yok.

Tercih etme sebebim hasat zamanı, zeytin türü gibi detayları açıkça belirtmiş olmalarıydı. Coğrafi işaret filan da var.

US’de doğru düzgün erken hasat bir yağ nereden bulunur, tecrübesi olan paylaşabilirse sevinirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• samilce S kullanıcısına yanıt

Olive Truck var California’da :) Bizden biri..

Bu arada, karsinizda Iblea Tonda, hayat var onda! 🤩🤩🕊

10 cesit ayri ayri urunu olup yarismadan yarismaya kosan ve malesef yillardir soyle tek bir yag bile uretemeyen dunya sampiyonu (!) yarisma cambazlari - cesit bagimsiz tum urunleri sapsari - renk bir kriter degildir diyorlar ama yaniliyorlar..

Renk bir kriterdir, sadece tek basina bir kriter degildir!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF56565BF -- 11 Ocak 2023; 19:58:17 >

• samilce S kullanıcısına yanıt
    ABD'de güzel ve verimli arayışlar dilerim.

• 😍😍😍😍

• Vay vay vay, gözlerim kadar güzel maşallah. Zümrüdü anka çıkacak içinden adeta.

• 
Sayfa: önceki 720721722723724
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.