< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (720. sayfa)

-
-
Bu ulkede bilincli tuketicilerden nefret edilir.. Saksakcilar prim yapar, tum sektorlerde boyledir malesef.. Vasatlik on planda!..
Hele hele yurtdisi ile kiyaslarsaniz vay halinize..
Basit bir ornek vereyim: Kuzey Ege’de Behramkale/Assos taraflarindaki uyduruk restoranlara gidin ve fiyatlarina bir bakin.. Yalniz, fiyat tek basina hicbirsey ifade etmez.. O fiyata aldiginiz urunun miktari onemlidir (kalitesinden bahsetmiyorum bile)..
100 gram kalamara veya ahtapota/karidese 180-220 lira yazarlar.. Eger ‘Usta bu ne? Karsi kiyida bunun 3 misline yarisi kadar fiyat biciyorlar’, derseniz yemediginiz kufur kalmaz.. ☺️😃😂😂😕😏
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF56565BF -- 9 Aralık 2022; 18:53:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Teşekkürler hocam bilgi için. Tarım ülkesinde taşıyoruz. Zeytin ülkesiyiz ama bu fiyatlar bunu hak etmiyor. ://
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bari birini paylasin, domati mesela 😁
Birinin oğludur o.
Malesef hocam
Oh la laaa!.. Siir gibi, Cevat Sakir gibi akmis mubarek Memecik..
500ml 350 lira 💵 💰 💵 💰 💴
Olive Japan Premium, Evooleum Top 10, Leone d’Oro Best International Monovariety, Flos Olei 99+, Lodo 98+, Il Magnifico The Best bekliyorum bu siir gibi akan Memecik’ten ☺️ Tabi bunlara katilmaya cesaretleri varsa.. Yoksa Antonio Lauro’nun yarismslarina 3 gomlek buyuk gelir bu Memecik ☺️
Birileri de oltayi atmis bekliyor 😃🤣🤣
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF56565BF -- 14 Aralık 2022; 18:19:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Açıklamadaki her kelime için 5 lira fiyat koymuşlar sanki.
İlaç niyetine içeriz o fiyata, keyifmiş.
Ekmekle arkadaşlığı alkolle bitmiş.
Konuya koysak da birer tatlı kaşığı alsak, dağlara uçsak, yansak, kül olsak.
Bu fiyata zümrüdüanka bile küllerinden doğmaz. Başka küllüğe.
Litresi 700 tl ye yağ satınca satıcı şair oluyor demek ki
Ayni acikligi ve seffafligi diger ureticilerimizden de bekliyoruz..
Her ne kadar satis politikalarini kendi adima dogru bulmasam da, tesekkurler Ali Zihnioglu, tesekkurler Hermus!..
instagram
Hermus Olive Oil on Instagram: "CnnTurk’te yayınlanan Çalışan Türkiye @cemseymen ‘ne konuk olduk. Hermus Olive Oil kurucumuz Sn.Ali Zihnioğlu’nun global pazardaki yerimizi, kaliteli zeytinyağının nasıl elde edildiğini anlattığı röportajını mutlaka izlemenizi öneririz ✅ #hermus #kalitelizeytinyağı #erkenhasatzeytinyagı"https://www.instagram.com/reel/CmMLQkjoCZk/?utm_source=ig_web_button_share_sheet
Bu arada, 100 bin sise 50 ton yapar, az miktar degil.. %98’i ihracat ise geriye 2 bin sise kaliyor hepi topu ic piyasaya..
Ortalama bir sipariste 3 sise aliniyor dersek, hepi topu 667 kisi (hadi 900 diyelim) siparis veriyor sadece..
90 milyonluk ulkede sadece 900 haneye girebiliyor Hermus..
Not: Keske her bir sisede ayni kalite vaadiniz dogru olabilse.. 2 sene evvel ilk aldigimiz Arbequina muthis bir urun iken, 2 ay sonra actigimiz Arbequina’lar malesef ilkiyle alakasi olmayan siselerdi..
Bu durumu bazi diger bol odullu ureticilerde de gorduk.. Ozellikle bilyeli siselerde satilan ve aylar oncesinden doldurulup satis magazasindaki raflarda bekletilen siseler kusurluydu bile bir iki ureticide.. Sadece uretmekle olmuyor, siselenen urunleri iyi korumak gerekiyor demek ki..
Neyse, gaza gelip Hermus’un diger cesitlerinden de almistik.. Trilye ile Memecik sezon basi fena degildi fakat yeni yilda actigimiz Ayvalik kesinlikle bir basyapit (?) degildi.. Hatta bu sene aldigimiz olgun hasat Gaia Oliva (Duet) Ayvalik bir senelik olmasina ragmen basyapit (!) ilan edilen Hermus Ayvalik’tan cok daha iyiydi, ustelik 4’te 1 fiyatina..
Bu konuda ya biz hicbiseyden anlamiyoruz ya da tadimcilara giden numuneler ile bizim satin aldigimiz siseler ayni degil!.. Mediterranean Blend de acikcasi vasatti.. Filtresiz Domat ile Koroneiki’yi ise deneme sansimiz olmadi..
2 senedir malesef Hermus alamiyoruz fakat her bir cesit icin litrelik veya 2 litrelik, hatta 5 litrelik ambalajlarda en az Hermus kalitesinde ve hatta daha iyi urunleri yari fiyatina alabildik cok sukur ☺️
Yine de Bozelli ve Drop by Drop ile karsilastirinca Hermus uygun fiyatli kaliyor.. Hadi Bozelli’nin kendi bahceleri var, hatta Sikitita bahceleri bile var da Drop by Drop’un Istanbul Kadikoy’den baska adresi bile yok!.. 350 liralik sise Memecik’i istersek rakiyla eslestirebilirmisiz.. Hadi ya gercekten mi? 🤔😂🤣
Nova Vera ise fiyat olarak Hermus’tan da daha uygun fakat kalite olarak asla bir Hermus seviyesinde degil!.. Ustelik NVG’nin 3 senedir hicbir urunu yesil renkli degil, cok garip degil mi? Bir suru ureticinin yesil, yemyesil, acik yesil, koyu yesil, morumsu yesil…vs., urunleri var fakat NVG’nin bir tane bile yesil urunu yok, hepsi sapsari!.. Neden acaba? 🤔
Not2: Hermus urunlerinin hemen hemen tamamini ihrac ederken bizim Hermus’tan daha iyi urunleri yari fiyatina Italya’dan ithal etmemiz ise olsa olsa komik, trajik veya trajikomik bir durum olsa gerek.. 😕😞😒
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF56565BF -- 16 Aralık 2022; 11:54:31 >
-
Günlerdir bakıyorum 750 800 bandında yeşil yemyeşil güzel 5 litrelik zeytin yağı bulamadım vay arkadaş
Çok net sorgulama metodu. Hermus'ta 280 TL lik 3'lü select ürün bir an da 380 TL oldu. (300 ml) yapar. Yani zeytin ülkesiyiz ne olduda bir anda bu kadar zam geldi. Bu arada hermus en sağlam markalardan biridir bana göre
Gerçekten gaianın yakıcılığı ve tadı aynı zamanda rengi beni de tatmin etti.
Keşke herkes her markanın ürününe daha adil ulaşabilse.
Ben mavrası merak ediyorum artık deneme yanılma yönetemi ile sorgulama yapıyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3AA68E795 -- 16 Aralık 2022; 20:56:3 >
Hayırlı pazar sms geldi bir bakayım dedim , gaia trilye erken hasat soğuk sıkım 5 lt 650 tl . aldım bir tane . iyimi yaptım bilemiyorum . belki isteyen olur diye paylaşıyorum .
edit : olgun hasatmış .
doğal katkısız zeytinyağı ürünleri online mağaza | gaia oliva
Everyday Trilye 5 lt Katkısız Natürel Sızma Zeytinyağı | Gaia Olivahttps://www.gaiaoliva.com/everyday-trilye-5-lt-naturel-sizma-zeytinyagi-yeni-hasat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 18 Aralık 2022; 16:33:19 > -
Asit ve polifenol değerleri çok iyi. Fiyatı da öyle. Geçen sezon sonunu Gaia Oliva Everday ile tamamlamıştık. Ayvalık olanı da aynı fiyat. Olgun hasat ama bu değerler ve fiyat ile çok iyi. Sıcağa da taşıyalım hemen. Teşekkürler.
Paylaşım için teşekkürler.
Hermuslar falan beni astigindan fiyatlandirmalarinida gercekci bulmadigim için sitelerine bile adım atıp bakmiyorum. Benim için gereksiz zaman kaybı 5lt si 600 700 bandında gayet güzel yağlar var abartmaya ve abartan firmalara prim vermeye gerek yok
Geçen yılda çok beğendiğim için fiyatıda birçok bilinen markaya göre uygun olduğundan bu yılda 5 lt lik Evliyazade aldım (5lt erken hasat filtreli 675 TL). Yağ dun geldi gerçekten umdugumun çok çok ustunde bir lezzetle karşılaştım. Kapağı açar açmaz gelen o tazelik kokusu, dilde bıraktığı acılık ve boğazda ki yakarligi ile beni çok çok tatmin etti. Gaia nin o rahatsız eden acigiligindan farklı keyifli bir buruklugu var bu yağın. Evliyazadenin üreticisi bikac kez yazmıştı forumda. Eğer okuyorsa gercekten tebrik ederim şahane bir yağa imza atmışsınız bı 5 lt siparişi daha verdim bile.
Mavras alacaktım denemek icin ama o da Çanakkale zeytini imiş ve sahibine baktım İlkdem Zeytinyağlarınin sahibi ile aynı soyadları. Ortak mi isletiyorlar bilmiyorum ama açıkçası İlkdem fiyat performans açısından gayet güzel olmakla birlikte beni Evliyazade kadar tatmin etmedi. O yüzden bı Çanakkale daha tatmak istemedim bu yıl :) ama fiyat performans açısından İlkdem bence kötü bir yağ değil.
Arkadaşım Mut yağı olan Mutuna dan sipariş vermişti onada geçen hafta ulaşmış. Trendyoldan 5 ltsini 400 e almış ama baktım bu hafta o fiyat yok. Yorumunu sordum bu yıl 4 ayrı yağ denedim dedi. Birini fabrikadan direkt almış birini bı köylüden almış diğer ikiside mut yaglari. Açıkçası en beğendiğim bu oldu dedi.
Yani özetle 700 TL lerede çıkmadan çok iyi yaglar alınabilir.
Benim için bu yıl yağ arayışı Evliyazade ile son bulmuştur. Sadece yemeklik belki Sazak Mutuna vb 500 TL bandında birşeyler alabilirim ki Sazak gecen yıl denedim fiyat performans açısından gayet iyiydi.
Neyse özetle yapmayın etmeyin çok para vermeyin çok para verilen en iyisi değil. Bilindik kaliteli ve uygun fiyatlı markalar var biraz araştırmak yeterli.
Herkese selamlar sevgiler.
-
Granpa'nın zeytin/yağ oranı, asitlik derecesi ve polifenol sonuçları şöyle:
Olgun hasat 5/1 0,23 350
Gold 8/1 0,17 291
Premium Memecik 10,5/1 0,13 307
Premium Trilye 11/1 0,17 396
Konuda az çok olgunlaştık, fiyatta da öyle. Sonuçlara göre olgun hasatlar tam bir f/p şahaseri. Olgunca devam yola.
Bilgi için teşekkürler hocam
Rica ederim hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X