< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (721. sayfa)

-
-
Vievi de yıl sonu kampanyasına katılanlardan. 31 Ocağa kadar 5 lt lik ürünlerde %20 indirim var. 608 TL ye geliyor erken hasatin 5 lt si. 400 TL üzeri zaten kargo ücretsiz. Güzel fiyat bence. Filtreli filtresiz alternatifi var.
Ben evliyazade ile yılı kapadım ama kampanya görünce denemek isteyenler için yazıyorum bunları tamamen amme hizmeti :)
Her markanın kampanyası itina ile paylaşılır :)
Pahalı yağ almayın aldırmayın isimlerini bile anmayin. F/p ürünlere odaklanın onlarda kazansın bizde kazanalım. Parayı sokakta bulmuyoruz sonuçta. 700 TL üzeri yağ almadım yazmadım almamda yazmamda.
Asgari ücret artışının etkileri yansimadan stoklarinizi yapin.
Selamlar sevgiler herkese.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Meyvemsiliği fazla, yakarlığı orta, acılığı az mümkünse filtresiz olan bir yağ tavsiyesi verebilecek bir yiğit aranıyor? Evde salataların tadı tuzu yok. Haftasonu kahvaltıda zeytinyağı olmayınca taze ve sıcak ekmeğin anlamı olmuyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunu aldım hem tat hem yakcilik acayip kıvamda geldi bana çok çok beğendim
doğal katkısız zeytinyağı ürünleri online mağaza | gaia oliva
Everyday Trilye 5 lt Katkısız Natürel Sızma Zeytinyağı | Gaia Olivahttps://www.gaiaoliva.com.tr/everyday-trilye-5-lt-naturel-sizma-zeytinyagi-yeni-hasat
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bu kadar iddialı bir yoruma kayıtsız kalamam. Siparişi veriyorum. Konuda tadımcı arkadaş çokta onlar artık tavsiye değil, daha çok detayları konuşmayı, tartışmayı tercih ediyorlar.
Benden çok daha bilgili tadimci, dili keskin insanlar vardır burda, ancak benim aradığım gerçek zeytinyağı, ve ortalama bir tadtı
Geçen sene palamidas özel harman aldım şuanda hâlâ elimde var ikisi arasında 4-5 kişiye tattırdım ailede marka söylemeden herkes gaia beğendi, baya baya yeşil zeytin kokusu bırakıyor ağzımda özellikle yutunca ilk bir kaç saniye ben çok beğendim ve bana yeterli geldi .
Yeşil zeytin kokusundan kastınız, çimen, roka, domates yaprağı gibi bir koku mu? Üreticiye yazdım, ürün olgun hasat kategorisinde ama açıklamalarda yeni sezon erken hasat yazıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lrelaxl -- 27 Aralık 2022; 18:21:0 >
Evet meyvemsi bir tat geliyor doğru ben yeşil zeytin ve çimene benzettim. Herkes farklı benzetebiliyor.
Ürün olgun hasat, yeni sezon Aralık ayında toplanmış ürün mesela bana gelen 8 Aralık yazıyor üstünde
Tavsiyeniz için tekrardan teşekkür ederim
Filtresiz, meyvemsiligi fazla Angelos organik ekstra sızma tavsiye ederim. Bu yağ kahvaltida ve salatalarda kullanmak icin çok iyi. Daha uygun fiyatlı olsun derseniz normal sızma yağları da çok iyi. ANGELOS23 kodu ile %23 yeni yıl indirimi yapmışlar.
Benim bu sezon aldığım diğer yağlar ise Hilmi Yıldırım memecik, Granpa olgun hasat. Bunları henüz denemedim.
Bir de bu sezon aldiğim düet memecik premium var. Çok acı ve gereksiz pahalı.
Angelos daha önce tüketmedim, deneyebilirim. Düet memecik, bildiğim kadarıyla polifenol değeri yüksek şifa niyetine sabahları aç karına bir yemek kaşığı içilebilir. Geçen sene mide rahatsızlığımı ve reflümü böyle sona erdirdim.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
-
Bana da nova veradan aynı mail gelmiş. Cevap olarak şöyle yazdım;
'önceki sene 2 lt teneke trilye yağlarınızda(hepsiburada üzerinden indirimli olarak sattıklarınız) kusurlu ürünler yolladıktan sonra ne bir daha sizden zeytinyağı alırım ne de sizin o sahte yarışmalarda aldığınız ödülere inanırım. beni mail listenizden çıkarırsanız sevinirim.'
-
Doğru söze ne hacet, yerinde olmuş hocam.
Tüm camiaya güzel bir yıl dilerim.
Açıkçası bende nova vera ürünlerinden vazgeçtim. Hermus benim için daha ön planda şu için nv yi baz alınca.
+1 gaiayı bende aldım ve beklentilerimin çok daha ötesinde geldi.
Koku, tat ve renk aynı zamanda acılık. Ama benim damak tadıma göre salatalık değil.
Merhaba;
İzmir'de zeytinyağı üretiyoruz. (tire, bayındır bölgesi) Ticaret boyutuna büyük anlamda geçemedik ama kendi yağımızda kavruluyoruz. (ek gelir olarak) İki yıldır zeytinlikler güzel yağ verdi. Yakın zamanda hasat yaptık ve 1 tona yakın yağ aldık. Yağların asit oranları 0,5 dizemdir. (dip zeytin beklemedim daldan silkeleme yaptığımız için tabii) Malum zeytinyağı hakkında bilgi sahibi olmayanların pek anlayacağı konular değil ama 1.sınıf yağdır ve litre fiyatları bazı markalara göre yüksektir (onlar yağın yağını çıkarırlar). Dediğim gibi ticari kaygıdan çok eşe dosta daha çok satış yapıyoruz. İzmir içinde kaliteleli yağ tüketmek isteyenler DM'den ulaşabilirler. Güncel litre fiyatı 110tl. Dizem yağların asit oranı düşük olduğu için direkt kahvaltıda yenilebilir, pişirmeye gerek olmaz. Zaten kokusundan ve koyu renginden anlaşılabilir. Fabrika 100tl verseydi hepsini satmayı düşünüyordum ama sonuçta kaliteli bir ürün ve bir emek söz konusu. İnsan kendi ürettiği şeyi değerinin altına vermeye kıyamıyor. Dediğim gibi ilgilenenler dmden yazabilir izmir içinde merkezi konumlarda kendi aracımla ulaştırabilirim.
-
Bana da 2 sene evvel Hepsiburada’dan oldukca indirimli aldigim en pahali urunleri olan 2 litrelik Organik yerine cok daha ucuz olan ikinci kalite Memecik (birinci kalite sise Memecik idi) gondemislerdi..
Satici Nova Vera ile iletisime gecip yanlis urunu gonderdiklerini belirtip degisim rica etmistim.. Gelen cevap muthisti:
Degisim yapamayiz, isterseniz iade edebilirsiniz..
Hadi ya gercekten mi? Peki kullanmis oldugum HB indirimi ile kredi karti kampanyasi indirimleri ne olacak diye sorunca yine kopyala yapistir ayni cevap gelmisti.. Sanki karsimizda duvar vardi..
Tabi o zaman kiminle dansettiklerini henuz ogrenmemislerdi 😃
Sizi Korfez Dokum’e su numaradan sikayet edecegim, yaptiginiz terbitesizlik ve musteriyi magdur etmektir diye tehtid edince ertesi gunu apar topar teneke Organik’i gonderiverdiler..
Artik icine ne koydular tanri bilir ☺️😃
Ha, o bahsettiginiz 2’lik kusurlu Trilye’yi bana da gonderdiler, buradan paylasmistik..
Gecerken fabrikaya gittim ve fabrika muduru (kendi adini plakasina yazdirdigi M5 kapinin onunde duruyor) hem 2’lik Trilye’yi degistirdi, hem de yanimda getirdigim 5 adet sise Trilye’yi tek tek acarak kusurlu (buram buram fermente ve ransid) olduklarni teyit edip degistirdi.. Hepsi o senenin mahsulu..
O gun bu gundur tek sise bile almiyorum..
Metro’da satilan kusurlu urunlerinden ve kusurlu cesnililerinden bahsetmiyorum bile..
Unutmatan, gecen sene ‘bu sene en iyi urunumuz bu’ dedikleri ilk parti Memecik de kusurluydu.. Sonra Nisan’da apar topar 2’inci parti Memecik’i piyasaya surduler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF56565BF -- 30 Aralık 2022; 15:35:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hilmi Yıldırım erken hasat aldım filtresiz aldım geçen, süper. Oldukça iyi bir tadı var. Hatta geçen havuçlu yoğurtlu taratora koyduk çok güzel yakıştı tadını uçurdu baya hiç böyle güzel tarator yememiştim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X