Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (197. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.413
Cevap
552
Favori
1.273.315
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muzikseverinsan

Arkadaşlar bu Beyzade erken hasat ürünlerinin son kullanma tarihi nedir? Yukarıda bir arkadaş 2015 demiş ama sonra birisi 2014 yazıyor gibisinden bir şey demiş kafam karıştı. Alan arkadaşlar bi yorum yazabilir mi? Ona göre alacağım ben de

iki sene raf omru var uretim gecen sene kasım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeNcX

3 tane de ben kaptım bundan. ataşehirde erken bitti. beğendiniz mi ? ben pek anlamam da.
    üzerindeki tarih şişeleme tarihidir muhtemelen. üretim tarihi ve asitlik değeri yazmıyor

Evdeki komili bitmek üzere, haftaya kullanıma başlarız kısmetse. Geçen hafta yakacıktan 1 tane almıştım, hanım yudum iyidir alabilirsin deyince esatpaşada denk geldi 3 lt daha patlattım.. Ayvalık iyidir, memnun kalacağımızı umuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oaston

quote:

Orijinalden alıntı: ZeNcX

3 tane de ben kaptım bundan. ataşehirde erken bitti. beğendiniz mi ? ben pek anlamam da.
    üzerindeki tarih şişeleme tarihidir muhtemelen. üretim tarihi ve asitlik değeri yazmıyor

Evdeki komili bitmek üzere, haftaya kullanıma başlarız kısmetse. Geçen hafta yakacıktan 1 tane almıştım, hanım yudum iyidir alabilirsin deyince esatpaşada denk geldi 3 lt daha patlattım.. Ayvalık iyidir, memnun kalacağımızı umuyorum.

o hocam 7 yaptın yani afiyet olsun :) bakalım beğenecek misin bana biraz acı bi tad geldi ama anlamadım ki. arkadaşların asitilk dediği şeyden mi neden.

Gurmelerden biri şu biminkini denese de bilsek

bende 2 lt kaldı görüşünüşe göre lio ya döneceğiz.

• Bu kadar gurme arkadaş arasında yok mu Korfezbirlik zeytinyağı tadan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metro da ravika 5lt 87tl.
  • Migros'ta Kristal sızma (dolgun lezzet) 750ml x 2 (toplam 1.5 lt) 37 TL.
    Yaklaşık 24 TL'ye geliyor litresi.
  • ZeNcX Z kullanıcısına yanıt
    Yok bu 4 lt nin hikayesi.. Metrodaki ravika sızma ise fiyatı iyiymiş değerlendir derim daha önce denemişliğim var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim toptan markette Ülker Altın Hasat 3 LT Sızma Zeytinyağı 48,60 TL . Litresi 16,2 Tl 'ye geliyor. Daha önce hiç kullanmadığım için güvenip alamadım. Bilgisi olan var mı? Üretim tarihi 2015.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vinsanityx -- 30 Kasım 2015; 8:51:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinsanityx

Bizim toptan markette Ülker Altın Hasat 3 LT Sızma Zeytinyağı 48,60 TL . Litresi 16,2 Tl 'ye geliyor. Daha önce hiç kullanmadığım için güvenip alamadım. Bilgisi olan var mı? Üretim tarihi 2015.

Bizim market perakende satış yapıyor mu? Ben yapmıyor diye biliyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnderT

quote:

Bizim toptan markette Ülker Altın Hasat 3 LT Sızma Zeytinyağı 48,60 TL . Litresi 16,2 Tl 'ye geliyor. Daha önce hiç kullanmadığım için güvenip alamadım. Bilgisi olan var mı? Üretim tarihi 2015.

Bizim market perakende satış yapıyor mu? Ben yapmıyor diye biliyordum.

bazı marketler yardımcı oluyor

• OnderT O kullanıcısına yanıt
    Çalıştığım kurumun kodu ile alışveriş yapabiliyorum.
  • Arkadaşlar 10 litre kadar zeytin yağı almak istiyorum. Yemekler de ve salatlarda kullanacağım. Ağır aroması olmazsa sevinirim. Öneriniz nedir?
  • quote:

Fiyat guzel. Ulker kalitesiz urun satmaz ama tadini begenmeyebilirsiniz. Bir litrelik sise alip deneyebilirsiniz

• zeytin yağı bu sene daha bir uçacak anlaşılan. 20 den aldım en son muğladan.
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi alıp deneyeceğim
  • muhammed27 M kullanıcısına yanıt
    o halde litresi 12,75 TL mi oluyor?
  • arkadaşlar beyzade aldım deneme olsun dedim. ama malesef aradığımı bulamadım. aterna ile kıyaslayacak olursak aterna erken hasat 0.2 asit çok hafif ve ağızda kalan tat hoşken 0.3 asitli beyzade exclusive acı e genzi yakan bir tat bırakıyor. ben hiç 0.3 aite benzetemedim. gene erken hasatına bakacak olursak beyzadenin 0.8 asit ama exclusive den daha lezzetli. ama bir aterna değil kesinlikle. diğer kullandığım yağlar yerel üretim olduğu için isimsizler o nedenle aterna isini verdim.aterna ile alakam yoktur tanımam, vedat milordan sebep merak etmiştim iyi çıktı :). kısaca hatay zeytiyağı gibi diyebilirim beyzadeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkursunat

arkadaşlar beyzade aldım deneme olsun dedim. ama malesef aradığımı bulamadım. aterna ile kıyaslayacak olursak aterna erken hasat 0.2 asit çok hafif ve ağızda kalan tat hoşken 0.3 asitli beyzade exclusive acı e genzi yakan bir tat bırakıyor. ben hiç 0.3 aite benzetemedim. gene erken hasatına bakacak olursak beyzadenin 0.8 asit ama exclusive den daha lezzetli. ama bir aterna değil kesinlikle. diğer kullandığım yağlar yerel üretim olduğu için isimsizler o nedenle aterna isini verdim.aterna ile alakam yoktur tanımam, vedat milordan sebep merak etmiştim iyi çıktı :). kısaca hatay zeytiyağı gibi diyebilirim beyzadeye.

"Boğazınızda karabiber acılığı gibi bir yanma oluyor ve bu yakıcılık yemek borunuza doğru inmiyor ise doğru sızma zeytinyağına ulaşmış bulunmaktasınız."
  • Izorya 5 lt sızma 60 lira... inanılır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sungh -- 30 Kasım 2015; 21:38:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkursunat

arkadaşlar beyzade aldım deneme olsun dedim. ama malesef aradığımı bulamadım. aterna ile kıyaslayacak olursak aterna erken hasat 0.2 asit çok hafif ve ağızda kalan tat hoşken 0.3 asitli beyzade exclusive acı e genzi yakan bir tat bırakıyor. ben hiç 0.3 aite benzetemedim. gene erken hasatına bakacak olursak beyzadenin 0.8 asit ama exclusive den daha lezzetli. ama bir aterna değil kesinlikle. diğer kullandığım yağlar yerel üretim olduğu için isimsizler o nedenle aterna isini verdim.aterna ile alakam yoktur tanımam, vedat milordan sebep merak etmiştim iyi çıktı :). kısaca hatay zeytiyağı gibi diyebilirim beyzadeye.

mesela bende o yakıcılığı bulamazsam aldigim yağ hoşuma gitmiyor yediğim zaman ağzımda böyle bayık pişmiş tat bırakan yağları hiç sevmiyorum.
    o yakıcılığın bence asitle ilgisi yok. en azından o seviyede yağlarda ilgisi yok. 5-6 çeşit soğuk sızma yağ tattım. daha öncede inceleme yazdım. kalite kendini belli
    ediyor ama tatlar birbirinin aynı değil illa damak zevki farklılık gosteriyor. ama belli kalitede yağlar iyi zeytinyağ kriterini karsiliyor aterna özem beyzade izorya. ki önceki sayfalarda da bu yağların isimleri çokca geçmiş. ben de bu markaların çogunu buradan duyup tattım. ve bu markaların yağlarının markette satılan standart sızma yağlardan çok daha ozenli ve lezzetli oldugunu dusunuyorum.

• 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.