Şimdi Ara

SİZİN İÇİN SES TANIMI NEDİR..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lg, Sony, Samsung, Panasonic gibi markaların ülkemizde satışı olmayan ama dünyanın farklı ülkelerinde çok ilgi çeken çok güçlü müzik setleri var, bu sistemler görünümleri ile gerçekten insanı mest ediyor adete bunun sesini açsam kulaklarımı sağır eder dedirtecek cinsten tasarım ve görünüme sahipler.

Bu konuyla ilgili yeni bir tartışma başlatmak istiyorum, sizin için bu sistemler ne ifade ediyor, görünümü hoş sesi boş sistemlermi, sizce bu setler gerçek anlamda ses kalitesine sahiplermi yoksa gürültüden başka bişey değillermi..?

Ben kendi fikrimi söyleyecek olursam, benim için gürültü, ses ve bas değildir, sesin basın yüksek olmasından çok sesin kaliteli ve basında iç gıdıklayan yumuşaklıkta olmasını tercih ederim ve bu sistemler dünyada çok pahalı rakamlara satılıyor siz olsanız bu sistemleri almayı tercih edermiydiniz..?

SİZİN İÇİN SES TANIMI NEDİR..? SİZİN İÇİN SES TANIMI NEDİR..? SİZİN İÇİN SES TANIMI NEDİR..?

• volkan_kolay kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam bunlar bana pek çekici gelmiyor power anfi ile 1 çift cerwin vega ile müziğin gücünü hissetmek isterim
  • Bunlar hikaye Siz bize gelin ben size 2+2 aiwa dinleteyim o zaman görün (90 model sony'nin malı. )
  • adamlar 20 - 25.000w rms den bahsediyor yada kafa açıyorlar :) bende eski model arçelik set olmasına rağmen ses kalitesinde bu tarz birçok setten çok daha iyi ve üstelik kolonları gerçek ahşap resimdeki kolon..

bu tarz setlerin arkasını çevirdiğin zaman uyduruk mdf tutsan dağılacak cinsten..
     SİZİN İÇİN SES TANIMI NEDİR..?
  • volkan_kolay kullanıcısına yanıt
    kaç paraya aldın bunu?
  • Bence iyi ses mid takımın iyi olmasından geçer.
  • 20-25 kw nedir neler diyorsunuz arkadaşlar. Hangi evde böyle bir sistem çalıştirilabilir. Köy trafoları bile yeni yeni 12 - 13 kw lara taşındı. Evde kullanacak alt yapi, topraklama sistemi nerede ?

Benim için müzik her türlü tınısını, duymak her enstrümanı ayırt etmek, frekans tepkilerini birebir hissedirebilmelidir. En kısa yapacağim tanım budur. Yoksa genişletmek mümkün.

Dip not olarak geçmek gerekirsede; paylaştiğiniz setleri son derece gereksiz görüyorum. Bass - tiz dengesi ile piyasaya sürülmüş. Çoğu horn cıyaklayan horn tweterlara sahip bassların altında ezilmesin diye. Abi orta frekans ne oldu. Sizlere ömür! Değerleri gittikçe abartmaya başladi firmalar, yok 1000 rms yok 2000 rms. Keşke verse çok yüksek değerler, gerçekte bu değerleri alabilsek zaten evde kapı pencere kalmaz.

İnsanlarımızın ses konusunda ilk önce kulaklarını eğitmeli sonra ihtiyaçlari çerçevesinde yönlendirmeliyiz bence. :) Müzik hayatımızda hep olacak birşey sonuçta.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psu da tek kanal kavramı nedir?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MARANTZ + KLIPSCH BAĞIMLILIK YAPAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süper cüp -- 6 Ocak 2014; 23:35:22 >

• ben eve jbl srx 715 ve jbl 718s kurmak isterdim.3200watt subwoofer gücü nasıl olur ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naykimayki -- 20 Ocak 2014; 23:37:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.