< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cecotto -- 2 Şubat 2013; 20:29:45 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cecotto -- 2 Şubat 2013; 20:29:45 > |
Hoparlörlerinizde bir sorun mu var? Patlak bir hoparlör, bozulmuş bir körük veya arızalı bir subwoofer mı? Hoparlör tamiri yaptırmak için doğru yerdesiniz. Bu yazımızda, hoparlör tamiri hakkında bilmeniz gereken her şeyi ele alacağız.
Hoparlör Tamir Edilebilir mi?
Evet, çoğu hoparlör tamiri yapılabilir. Küçük bir yırtıktan ciddi bir arızaya kadar çeşitli hoparlör sorunlarını çözmek mümkündür.
Hoparlör Körüğü Yerine Ne Kullanılır?
Hoparlör körüğü hasar gördüğünde, uygun bir yedek materyalle değiştirilmesi gerekir. Yaygın olarak kullanılan seçenekler arasında köpük, kauçuk ve kumaş bulunur.
Hoparlör Tamiri Yapan Yerler
Hoparlör tamiri hizmeti sunan birçok yer bulunmaktadır. Yerel tamir atölyelerinden yetkili servis merkezlerine kadar çeşitli seçenekler arasından seçim yapabilirsiniz.
Hoparlör Tamiri Nasıl Yapılır?
Hoparlör tamiri süreci, sorunun türüne bağlı olarak değişir. Ancak genel olarak şu adımları içerir:
Hoparlör Tamir Fiyatları
Hoparlör tamir fiyatlandırması, sorunun ciddiyetine ve kullanılan malzemelere göre değişir. Küçük bir onarım birkaç yüz liraya mal olurken, daha kapsamlı onarımlar binlerce liraya ulaşabilir.
Sonuç
Hoparlörlerinizde bir sorun varsa, hoparlör tamiri yaptırmayı düşünün. Profesyonel bir tamirci, çoğu hoparlör sorununu uygun maliyetle çözebilir. İhtiyaçlarınızı ve bütçenizi göz önünde bulundurarak uygun bir tamir yeri seçin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikarahal -- 2 Kasım 2012; 16:40:02 > |
|
|
|
|
A/V Sistem: Samsung 75’’ QLED TV / Panasonic PT-AT6000E Projeksiyon / Projektorpark 235x132 Gold (Motorlu) / Sonic Frontiers Line 1 Pre-Amp. / Vincent SP-T800 Power Amp. / Yamaha RX-V2067 AVR / Apple TV 4K / Allo USB Bridge Signature / Gustard X16 DAC / D-Smart HD PVR / Turkcell TV+ / Monster Power Center HTS-5100 / Logitech Harmony Utimate Remote / Speaker (Front: Monitor Audio PL200 - Cen.: Wharfedale Jade C2 - Surr.: Focal Sib Jet Black - Sub.: ....) / Kablolar (Speaker: Van den Hul, TTAF - HDMI: Chord, Paugge - Interconnect: Wireworld, Oehlbach, TTAF - Power: Lookab Optirius) / Truenas PC / APC SUA-1000i Smart-UPS
|
|
|
|
İstanbul Anadolu yakasında emektar JBL LX 400 hoparlörümün patlayan basını titizlikle tamir edebilecek bir yer arıyorum. Küçükyalı'daki Bolero maalesef emekli olup şehirden ayrılmış. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BZA -- 19 Ağustos 2021; 20:58:30 > |
Ben kendisi ile dükkanını kapatırken konuşmuştum. İşlerine İzmir'de, biraz da yoğunluğunu azaltarak devam edeceğini söylemişti. Bence konuşun kendisi ile, sürücüyü söküp güzelce paketleyip gönderin. |
Evet, mesajı yazdığım zaman da İzmir'in şirin bir ilçesine yerleştiğinin ve ara ara tamirat yaptığının farkındaydım. Öneriniz için teşekkür ederim ama bana uygun değil. O yüzden, ilk mesajımda da dediğim gibi, "İstanbul Anadolu yakasında emektar JBL LX 400 hoparlörümün patlayan basını titizlikle tamir edebilecek bir yer arıyorum." |
Merhaba kocaelide bildiğiniz iyi bir yer var mıdır hoparlor sargısında problem yok büyük ihtimalle power supplyında sürekli hum sesi geliyor kablodan değil başka kablo ve prizde denedim sadece gücü açında geliyor kaynaklar bağlı olmasa bile herhangi bir tavsiyeniz var mı? |