Şimdi Ara

Sizi en çok ağlatan film ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• KORO filmi beni baya ağlattı.özellikle final sahnesi
  • The red linede şu sniperci ölünce ağlamıştım kurtarmaya felan çalışırken bide fury de takım arkadaşları ölürken
  • Kusursuz Dünya'nın final sahnesi
  • cennet sineması
  • Grave Of The Fireflies
    Hachiko
    Babam ve Oğlum
  • black 2005

hiçbir filmde ağlamadım ama - şu filmde gözümden yaş aktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Flakel kullanıcısına yanıt
    hocam yanlış anlamazsanız imzanızda k.atatürk ve sizi en çok ağlatan filmlerin arasında yabancıların savaş filmleri olması bana çok tuhaf geldi.oysa ki o kadar türk savaş filmleri varken...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iso227

hocam yanlış anlamazsanız imzanızda k.atatürk ve sizi en çok ağlatan filmlerin arasında yabancıların savaş filmleri olması bana çok tuhaf geldi.oysa ki o kadar türk savaş filmleri varken...

Türk savaş filmimi? öylebirşeymi var usta, ben duymadımda varsa önerilere açığım..
  • Flakel kullanıcısına yanıt
    hocam tam anlamıyla hepisi savaş filmi değil ama bunlar iyi mesela
    DAĞ
    120
  • Oldboy (kore yapımı olması lazım.)
    Babam ve Oğlum
    Mucize (Mahsun Kırmızıgül)
    Her çocuk özeldir(Aamir Khan)

Bir kaç damla gelmişti bu filmlerden. Hüzünlenmedim desem yalan olur.
  • -RAUL kullanıcısına yanıt
    Yerdeki Yıldızlar diğer adıyla her çocuk özeldir +1
  • İnterstellara 75 TL ödedikten sonra ister istemez duygulandım

• hiçbir filmde ağlamadım sadece filth'i izlerken birkaç sahnede gözlerim yaşarmıştı özellikle bu sahnede

• Hachiko
    The Pursuit of Happyness

• Bu filmi izledikten sonra romantik türünde daha hiçbir film beni üzemedi bile.
    IMDB 7.9
    http://www.imdb.com/title/tt0348568/

• Mary Poppins kitabının film olma yolundaki hikayesini işliyor.Walt Disney in huysuz bir yazarı ikna etme çabasını izliyoruz.Filmi izlerken hiç tahmin etmeyeceğim bir dramla karşılaştım ve bunun gerçekte yaşanmış olması beni daha çok etkiledi.Bir baba ile kızın masallara yakışacak uyumu...

Şimdiye kadar izlediğim en iyi film olmasa bile beni çok etkileyen ve hiç aklımdan çıkmayacak bir film.Beraber izlediğim arkadaşlarım filmin sonunda göz yaşlarını gizlemeye çalışıyorlardı.

Son olarak şunu belirtmek istiyorum.Mary Poppins (1964) fantastik , komedi tarzında bir film olarak çekildi.Fakat altında büyük bir dram yatıyordu.Bunu Saving Mr. Banks filminde çok daha net görmüş oluyoruz.

Saving Mr. Banks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şenol Güneş -- 4 Ekim 2016; 0:44:28 >

• Çağrı filmi apayrı bir anlam taşıdığı için beni ağlatmıştı. Başka filmde de ağlamadım zaten.

En sevdiğim dizi olduğu için; bittiğinden olsa gerek Prison Break-The Final Break'te beni bayâ üzmüştü.
  • Her cocuk ozeldir filmini hatirliyorum. Vardir yine duygulandigim ama hatirlamiyorum. Cogu kisinin gozleri yasarir ancak hickira hickira aglayan var midir merak ediyorum ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kungfu panda 3
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.