Şimdi Ara

Sizi Derinden Etkileyen Filmler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
6.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elbette klasik olmuş sanatsal yönden çekilmiş en iyiler listesine giren filmler izlenmeli ama bazı filmler varki insana bu klasiklerden daha çok şeyler öğretiyor.mesela click.şu ana kadar izlediğim hiç bir film bana sevdiklerine değer vermenin önemini bu kadar net ve kusursuz anlatamamıştı.veya cesur yürek.hiç bir film bana onurlu savaş nasıl yapılır bundan daha iyi öğretmemişti..pearl harbor..1 yıl önce kaybettiğim bir can dostumla birlikte uzun zaman önce izlediğim bu film bende takıntı oluşturmuş durumda o kadar çok sevmeme rağmen izleyeceğim zaman ağlayacağımdan korkuyorum ve izleyemiyorum.müziği bile yeterli oluyor..bu film bana dostluğu öğreten ve hatırlatan bir film.

herkesin böyle filmleri vardır hayatında, bazıları çoğu kimse tarafından bilinmesede sizi geçmişte çok derinden etkileye filmler.bu film benim (sevgiliniz olsun dostunuz olsun aileniz olsun bizim filmimiz dediğiniz filmlerde olabilir) filmim diyebileceğiniz filmler..paylaşmak istermisiniz?

• herkesin mutlaka ders aldığı filmler arasında karşılaştırma yaparken bile baş tacı yapıp filmlerin en kötü yanlarının bile örnek aldıkları bu film gibi olmasını isteyen benim gibi film kültürü neredeyse sınırsız olan bir çok izleyici vardır...Onun için seninde örnekleri çoğalttığın gibi bu liste uzar gider... Bu yüzden bende son izlemiş olduğum beni duygusal yönden etkilemiş bir filmin adını vericem...The Pursuit of Happyness Will Smith ve gerçek ailesinin canlandırdığı bir ailenin trajik öyküsü izlemeyenlerin mutlaka izlemesini tavsiye ederim...
  • iskelet anahtarı beni çok etkilemişti.

Savaş Tanrısı

Esaretin Bedeli

Tİtanic

Kelebek Etkisi

ölü ozanlar derneği

yeşil yol

• saving private ryan
    enemy at the gates
    the shawshank redemption
    the pianist

Vi Veri Veniversum Vivus Vici
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En Çok Korktuğunuz Film?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1-Hayat Güzeldir...(La vita é bella) ben ağlayacaktım nerdeyse ama imdb de komedi-dram diyo valla.
    2-Amelie...
    3-Esaretin Bedeli...gerçekten asırlık bir film...
    4-Akıl Oyunları...
    5-Kaplumbağalar da uçar...isminden emin değilim..ama Irakta çekilmiş acı bir film
    6-Nasıl unuttum,siz nasıl unuttunuz...üstteki hepsini siliyorum yerine Old Boy diyorum!!! travma geçirmiştim valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volvo850r -- 3 Şubat 2007; 13:06:14 >

bide küçük öksüz kızın yavru kazları uçurup sıcak memleketlere götürmesini anlatan bi film vardı 2000 li yıllarda cine 5 te izlemiştim.. o zman iyi ki cine 5 e abone olmuşum demiştim..

seviyORDUm
  • çingene zamanı

umutlarının yarısını bana vericeksin!
    bende cenete gitsinler diye
    acımasızca şehit düşürüp
    üstünede birde keyif sigarası yakacagım
  • kelebek etkisi

ölü ozanlar derneği
    Stigmata
    Kutsal Çocuk
    Gönül Yarası

apocalypto
    Nefret ettiklerin kadar kötü
    Ne renk olursa olsun kaşın gözün
    Karşındakinin gördüğüdür rengin
    Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin
    Sakın bitti sanma herşeyi
    SEVDİĞİN KADAR SEVİLECEKSİN !
  • quote:

Orjinalden alıntı: kargaşa

çingene zamanı

evet Çingeneler Zamanı çok güzeldi.

Samsung Galaxy Z Fold4 (12/256) | M20 Action Cam | Chevrolet Cruze LS AT | NSD Powerball | iPad Pro 11" | LG 49SJ800V | Intel I7 13700k, Noctua NH-D15, MSI MPG Z690 FORCE Wi-Fi, GSkill DDR5 6000MHz CL36 32GB, NZXT H510 Elite (w/ mesh front panel), MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G, ASUS ROG THOR 1200W 80+ Platinum

• Pazartesiler Güneşi
  • arkadaşlar gözünüzü seviyim ne yandan sevdiğinizi belirtin...Dikkat ederseniz arkadaşımız sizi etkileyen filmleri yazın bulup bende izleyim dememiş...Böyle yaparak sinema bölümünün tadını kaçırıyorsunuz...Zaten adam gibi sohpet edip karşılıklı fikirlerimizi paylaşa bileceğimiz topic yok...

Ki Forum sözcüğüde topluluklar arasından fikir ve bilgi paylaşımı anlamına gelir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brotherhood -- 1 Şubat 2007; 22:09:25 >
  • rumble fish
    shawshank redemption
    the message
    lord of the rings
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.