Şimdi Ara

Sizi Derinden Etkileyen Filmler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
6.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeşilyol

babam ve oğlum
    Daha yalnız, daha yorgun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brotherhood

arkadaşlar gözünüzü seviyim ne yandan sevdiğinizi belirtin...Dikkat ederseniz arkadaşımız sizi etkileyen filmleri yazın bulup bende izleyim dememiş...Böyle yaparak sinema bölümünün tadını kaçırıyorsunuz...Zaten adam gibi sohpet edip karşılıklı fikirlerimizi paylaşa bileceğimiz topic yok...

Ki Forum sözcüğüde topluluklar arasından fikir ve bilgi paylaşımı anlamına gelir...

duygularıma tercüman olmuşsun.

• The Shawshank Redemption(Esaretin Bedeli)...gelmiş geçmiş en iyi filmdir bana göre.ama çok haksızlığa uğramıştır oscar jürisi tarafından.
    The Green Mile(Yeşil Yol)...19 yıllık hayatımda izlerken ağladığım tek film.Müthişötesi bir senaryo.
    A Beautiful Mind(Akıl Oyunları)...Daima gerçek hayattan alını filmler etkilemiştir beni.Russell Crowe'un inanılmaz,hatta feci(anlatmaya kelimeler yetmeyen)oyunculuğu...harika bir film..
    Dead Poets Society(Ölü Ozanlar Derneği)...izlerken ağlamamak için kendimi zor tuttuğum bir film..son sahnede öğrencilerin sıraların üstüne çıktığı sahne hiç gözümün önünden gitmez.
    Schindler's List(Schindler'in Listesi)...gösterime girdiği yılda tüm dünyada inanılmaz yankı uyandıran insanların kemiklerini sızlatan bir drama.
    The Pianist(Piyanist)...50 sefer verse hepsinde bütün randevularımı iptal ettirecek bir film.
    Hayat Güzeldir(İtalyan filmi olduğu için orjinal adını bilmiyorum)...Hayatımda dram ile komediyi böyle kaynaştıran bir film daha görmedim.Bi sahnesinde kahkahadan kırılırken,diğer bir sahnede gözyaşlarına boğulabilirsiniz.
    Pay It Forward(İyilik Bul İyilik Yap)...Haley Joel Osment'ın hemen burnunun kalkmaması için oskara 2.kez aday gösterilmediği film.Böyle güzel mesaj veren film daha önce izlemedim.

• Er Ryan'ı Kurtarmak (düşmanın bıçağı adama saplama sahnesine ne zaman rastlasam ağlarım)

Yeşil Yol (adamın idama gitme sahnesi)

Akıl Oyunları

Mumya Evi (alakasız ama evin erimeye başladığı sahneden bayağı etkilenmiştim)

Kelebek Etkisi (patlayıcının bebeğe doğru patlama sahnesi)

Schindler'in Listesi

Babam ve Oğlum

[filmlerin en çok etkilendiğim sahnelerini belirttim...sadece o sahneden değil tabiki filmlerin genelleri tarafından etkilenmiştim sadece en çok beni sarsan bölümlerini açıkladım...]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddie -- 2 Şubat 2007; 15:46:05 >

Copyright © 2009 FmG Inc. All rights reserved.

İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi
  • En başta requiem for a dream(1 hafta kendime gelemedim resmen yıkıma uğradım ve hayatın değerini çok daha iyi anladım)

The Shawshank Redemption(Esaretin bedeli)(Söylemeye gerek yok herhalde)

Leon(Kız ile leon'nun arasındaki bağ izlemeyi fazlasıyla hakediyor)

İngiliz hasta(Bu filmi acıkçası içerik olarak unuttum gibi ama her zaman en etkilendiklerim arasında olacaktır)

Lucky Number Slevin(Dün izledim ve gerçekten çok beğendim insana sağ gösterip sol vuran bir film)

The silence of the lambs-Hannibal(Dr. Hannibal lecture'ın filmdeki zekasına ve karizmasına hayran olmamak elde değil)

Sizi Derinden Etkileyen Filmler

derler ya ''bir film insanı ne kadar zorlayabilir ki''

i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge

• ve topic derinden etkilenir..
    i9 10900k@5Ghz | Asus Rog RTX 3090 OC 24Ghz | Asus ROG Strix XG27UQ 4K 144Hz HDR | MSI MPG Z490 Gaming PLUS 4800Mhz OC | G-Skill 32GB Trident-Z RGB 3600Mhz CL16 | Samsung 2x2TB 970 EVO NVMe M.2 SSD | XPG Levante 240mm RGB | Corsair 850W RM850 80+ Gold | COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB | Corsair K70 Cherry MX Low Profile Speed RGB | Logitech G Pro X 7.1 | Logitech G Pro Hero 16k DPI | SS QcK Heavy XLarge
  • quote:

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

ve topic derinden etkilenir..

Vi Veri Veniversum Vivus Vici
  • quote:

Orjinalden alıntı: mhyen

Leon(Kız ile leon'nun arasındaki bağ izlemeyi fazlasıyla hakediyor)

evet onu unutmuştum.süper bi film hakkaten
  • cennet krallığı
    yeşil yol
    Akıl Oyunları
    kamçılı adam serisi
    play secretary i'm the boss tonight.
  • the shawshank redemption(süper film yani neden oldugunu açıklamaya gerek yok sanırım,herkesin de dedigi gibi asırlık)
    beautiful mind (bi olay bence bukadar güzel seyirciye aktarılabilir..)
    step mom,babam ve oglum (cok duygusalfilmler oldukları ve beni aglattıkları için)
    my best friend's wedding(bilmiyorum seviyorum işte:P)
    godfather! (al pacino sevgim olabilir,onun yanında bence o hayatı anlatan çok da güzel bi film sayılabilir)
    patroit
    rain man
    memento (çok degişik bi film,yani olayların tersten anlatılması farlı kılmış onu,yani adamın hastalıgını da burda duydm belki ilk diil ama yani bana yaşattı sanki ,ondan dolayı da beni çok etkilemiş olabilir)
    man of honor (bu filmdeki adamın azmıne bayıldım yani denizin altında saatlerce de durarak bu işi başarması beni çok etkiledi)
    şimdilik aklıma bunlar geldi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi findikkirann -- 5 Şubat 2007; 15:42:12 >

• fındıkkirancım hosgeldin safa geldin yanee

ben de yazıım bari etkilendiklerimden en carpıcı aklıma gelenler

kelebek etkisi
    küp serisi
    v for vendetta

yukarıda yazılan filmlerinde bircoguna katılıorum yani yazmadım die ole olmadıgını sanmayın
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.