Şimdi Ara

SİZE TAKILAN LAKAPLAR (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
1
Favori
36.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5 yaşında filan başladı 20 yaşındayım hala devam ediyor.
    İşin garip tarafı birbiriyle hiç ilgisi olmayan yerlerde bile farklı insanlar bana bu lakabı uygun görüyor,artık sarı p.pi olduğuma inanmaya başladım
    5 yaşında mahallede sarı p.piydim,10 yaşında ilk okulda,15 yaşında liselde,şimdi 20 yaşında üniversite de hala sarı p.piyim

edit:Saçlarımı ilk kısa kestirdiğimde(2 sene kadar önce),2-3 ay Brad Pitt demişlerdi dötüm çok kalkınca fazla sürmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 23 Nisan 2011; 15:22:34 >
  • 2010 Yazından beri Q7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem095 -- 23 Nisan 2011; 15:58:25 >
  • adımı kullanmak isteyen Sedacan der (rezillik). kuzenim Sedoli der (utanç verici)
    genellikle uzaylı ya da deli derler artık bütünleştim bunlarla.
    hiç güzel bi lakabım olmadı benim ya
  • finitoooooooooooooo
  • benim yok ama arkadaşlara takarız

kominist yanlısı
    Athırsızı Mami (atburgazı'nda yaşıyor )
  • omlet
  • arkadaşımız vardı adı yusuf bizim sınıftada 2 tane yusuf vardı biri ığdırlı öbürüde agoralıydı biz de agoralı yusuf demeye başladık bu sonra ago oldu çocuğun adını bilen yok herkes ago diye tanır okulda
  • lisede furtega
    genelde fruko ve furki die de çagırıolar
    şimdi iş yerınde ise furkito

yavaş yavaş geliştiriolar işte ((((=
  • Sülalede Yengeme Ceset diyorlar çok zayıf olduğu için
    Sınıfta arkadaş var saçları beyaz olduğu için..Dede diyorlar..Sabah herkez tokalaşırken onun elini öpüyoruz
  • Çaydanlık ve numan. Sebepleri de şu şekilde; çaydanlık, kafam sert olduğu için.
    Numan ise, bizim mahallede Numan Abi var, ellerini kullanamıyor, böyle tuhaf bi şekilde duruyor elleri. Fiziksel olarak bozuk. Ben de top oynarken ellerim öyle oluyormuş, arkadaşlar numan der o yüzden.
  • Boşnak olduğum için arkadaşlarım bana Ömer yerine, BOŞNAK diyorlar.
  • adımdan dolayı atu derlerdi bana ama bir arkadaşa taktığımız lakap vardı o daha ilgi çekicidir bence.o arkadaş sarışın biri lakapta: "sarı pipi"
  • Lakabım yok.Hiç olmadı.Mutluyum.
  • Brian O'Conner
    (bırayn o kanır )

SİZE TAKILAN LAKAPLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı.

BÖYLE BİR KONU VAR ZATEN

http://forum.donanimhaber.com/m_25481622/mpage_10/f_/key_//tm.htm#41557279

Ama o okul ile ilgili , ben genel anlamda söylüyorum
  • sayzım (deforme bir anlama sahip ama açıklamayayım ^^)
  • Saç rengimin turuncu olmasından dolayı havuç, portakal, mandalin; ama genelde havuç, çocuklar duymasın dizisininde etkisiyle.
  • Kollukçu, psiko, bombacı
  • Tosun :D
  • Ozi derler.ismi Ozan olan coğu kişiye bu söylenir herhalde, daha çok kısaltma.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.