1

Teğmen
13 Nisan 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 14 (Bu ay: 0)
Gönderileri
silinebilir
arkadaşlar ya şu resimdekini videosu varmış heralde arkadaşlar konuşuyorlardı fakat ben bulamadım izlemek istiyorumda

resimdekinin videosu
arkadaşlar benim silüste jandarma er yazıo bazılarında karakol eri bunun anlamı nedir
118 80 çalıntıymış
Fail ne demek arkadaşlar sürekli görüyorum
Son zamanlarda uzaylı saçmalıkları çok hızlı bir şekilde artmaya başladı bende adını vermemek zorunda oldugum bir tarih kitabında okudugum bir kaç bilgiyi sizlerle paylaşayım.
Ufo inancınızı kırmak istemem ama bu gördüğünüz fotoğraflar ( Yeniler degil eskiler) nasa tarafından maymunlar üzerinde yapılan dna deneyleri nedeniyle maymunların aldığı son vücut halidir.
Nasa’nın İcat Ettiği bazı kimyasal ve solisyonlarla maymunların kemik ve sinir yapılarını değiştirerek insana dönüşebileceğini ispatlamak. Burda asıl amaç maymunlar mı insana dönüşmüş yoksa insanlarmı maymuna dönüşmüş onu anlayabilmek. Nasa’ nın 2. dünya savaşında icat ettiği ufo denilen Hava Aracını ülkelerin mistik taramasında ve askerii karargahların , silah menzillerinin ,cepanelerin , sığınakların tespitinde kullanmıştır. bazı basın mensubları bu araçları görüntülemeyi başarınca , aracın varlığı bu fotoğraflara mâal edilerek gizlenmeye çalışılmıştır. o günden sonra insanların beyninde ufo düşüncesi yer almıştır. Bu hava Araçları Başta Almanya, ABD , Rusya Ve Türkiye Ordusunda halen istihbarat toplamak için kullanılmaktadı.
İnsanların Ufo olayına çok hızlı bir şekilde yanaşması sonucu ABD bunu kendi lehine çevirmek isteyip ullimunati adını verdikleri büyük bir örgüt kurmaya başladılar. Bu örgütün amacını forumda Ullimunati yazarak çok ayrıntılı bir şekilde ögrenebilir ne demek istedigimi anlayabilirsiniz. Ve su anda burada gördügünüz videolardaki ufo dedikleriniz bu örgüt elemanların çoookkkk ustaca yaptıkları bi oyundur.......... günümüz teknolojisi o kadar geliştiki artık bu izlediklerinizden dahada inandırıcı olanlarını yapmak mümkün. :)

Yardımcı olduysam ne mutlu

Sizlere yakında yeni bir başlık altında izlediginiz videolardaki hataları resimli olarak göstericem
işte gençler
Evet arkaşlar bu resimdeki gibi komik tipler koyalım :) yada kendi yaptıklarımızı koyalım

Örnek

Alıntıdır. :D
arkadaşlar resimdede gördügünüz gibi askerlik durum belgemde sevk tarihim var ben bu tarihte kesin olarak askere alınırmıyım.birde bende grup numarası görünmüyo bunun nedeni nedir ?.grup numarası yoksa bi sorun olurmu cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden

arkadaşlar resimdede gördügünüz gibi askerlik durum belgemde sevk tarihim var ben bu tarihte kesin olarak askere alınırmıyım.birde bende grup numarası görünmüyo bunun nedeni nedir ?.grup numarası yoksa bi sorun olurmu cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden

Hakkında
Meslek: Film Production
İlgi Alanları: CANON HV30
Forum İmzası:

Life AND Death

121.'İNCİ Jandarma Er Egitim Alayı Komutanlığı / Serinyol / Hatay
Forum İkinci El İmzası:
Hakkımda:
Benden Açtığın Yara Büyük Valla
Hergün Zehir İçiyorum Ben Ne İşim Olur Balla Kaymakla6e1893b2d4aea03a46d80d09cf3fa6164.jpg6e1893b2d4aea03a46d80d09cf3fa6164.jpg6e1893b2d4aea03a46d80d09cf3fa6164.jpg6e1893b2d4aea03a46d80d09cf3fa6164.jpg
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 12 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 417
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.089 (Bu ay: 36)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.