quote:Orijinalden alıntı: Uygurca İlk defa görüyorum seni. merhaba ben seçmecekarpuz wii bölümünün en aktif üyesiyimdir
quote:Orijinalden alıntı: TheDeSPoT quote:Orijinalden alıntı: Amedra İnceden tıktık ulen şıkkı zaten ben koydum ne tık tık ı adam resmen seni s.klemiyoz dedi
quote:Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz quote:Orijinalden alıntı: TheDeSPoT quote:Orijinalden alıntı: Amedra İnceden tıktık ulen şıkkı zaten ben koydum ne tık tık ı adam resmen seni s.klemiyoz dedi Resimde çıkan hareketi kastetmiştim
quote:Orijinalden alıntı: TheDeSPoT quote:Orijinalden alıntı: SeçmeceKarpuz quote:Orijinalden alıntı: TheDeSPoT quote:Orijinalden alıntı: Amedra İnceden tıktık ulen şıkkı zaten ben koydum ne tık tık ı adam resmen seni s.klemiyoz dedi Resimde çıkan hareketi kastetmiştim bende
sen geçen dh den bişey istemiştin oy galiba benden sana yazmıstım herşeyi dh den alıyon ne yardımın oldu diye ordan mı geldi bu konuyu açmak
evet 2% (1) hayır 8% (3) sen olmasan biz ne yaparız 2% (1) sen kimsin len 67% (25) yine mi sen ? 2% (1) beni gördü siz kaçın 16% (6) durum vasat
quote:Orijinalden alıntı: Sıradan Biri quote:Orijinalden alıntı: Amedra sen biara dh temasıyla oynamıştın mavi tema felan link atsana http://forum.donanimhaber.com/m_52619919/tm.htm
Amedra tanınmazmı ya.. Bu adama iyi bakın Donanımhaber'in gizli programcısı bence, forumda çoğu bug'ı bulmuş adamdır kendisi