Şimdi Ara

Size Elektrik Faturası Ne Kadar Geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bize hep 70-80 gelirdi.Bu seferki fatura 100 lira gelince evdekiler kızdı biraz.

Sorum şu bilgisayar ne kadar elektrik tüketir.Öğlen 12 fişi takıp interneti açıyorum ama pc kapalı,gece 12'de kapatıyorum ve günde yaklaşık 3-4 saat bilgisayarda oluyorum.Fişi takılı olunca elektriği çok tüketir mi?

• %9 zam geldi diye biliyorum elektriğe ondan dolayı öyle gelmiş olabilir fatura.
  • Size elektrik faturası ne kadar giriyor demeliydin .
  • 90 lira. Bekarım.
  • +160 tl üstü .d
  • 70-75 arasi geliyor her ay.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150 üstü en az.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedava Elektrik bu gerçek mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İstanbul En az 110 - En fazla 150 yi gördüm evimizde. Her şeyden kısıyoruz çoğu beyaz eşya A+ enerji sınıfı ama gelen fatura çok fazla. (Klima yok)

Balıkesir 90-110 TL Maximum harcama. Bütün beyaz eşyalar 90 lar ve 2000 lerin başından kalma. Elektrik tüketimleri çoktur yani. Bir tek klima ve bulaşık makinası 2 yıllık. Klima her gece cayır cayır çalışıyor gündüzde açıyoruz bazen. Balıkesir ile İstanbul'un hesaplaması çok ayrı İstanbul'da çok acımasız geçiriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 27 Ağustos 2018; 16:45:31 >
  • Yapacak birşey yok habire zam yapıyorlar kullandıkların aynıda olsa 150 liradan aşağı gelmiyor banada bir zamanlar 80-100 lira geliyordu artık 120 den aşağı fatura getirebilmek için evdeki elektronik eşyaları kırmam gerekecek sanırsam.
  • elektrık tabi zamlanacak başka türlü 4 milyon suriyeli nasıl doyuyor zannediyorsunuz ?
  • Sisteme göre değişir

Intel G4400
    Fansız Noctua D15
    Fansız Gt1030
    Rm1000 Fansız
    Samsung 732n

Elektrik kesintisi dışında sistem 7/24 açık, monitör dahil 35tl~ yakıyor

quote:

Sorum şu bilgisayar ne kadar elektrik tüketir.Öğlen 12 fişi takıp interneti açıyorum ama pc kapalı,gece 12'de kapatıyorum ve günde yaklaşık 3-4 saat bilgisayarda oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 27 Ağustos 2018; 16:58:47 >
  • 300 Lira.
    Adanadayım klima neredeyse kapanmıyor
  • 118 tl geldi bu ay

eskiden hatırlıyom 60-70 gelince ne kdr çok geldi derdik. ama şimdi 100 tl normal geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

Sisteme göre değişir

Intel G4400
    Fansız Noctua D15
    Fansız Gt1030
    Rm1000 Fansız
    Samsung 732n

Elektrik kesintisi dışında sistem 7/24 açık, monitör dahil 35tl~ yakıyor

quote:

Sorum şu bilgisayar ne kadar elektrik tüketir.Öğlen 12 fişi takıp interneti açıyorum ama pc kapalı,gece 12'de kapatıyorum ve günde yaklaşık 3-4 saat bilgisayarda oluyorum.
    sistem nıye 7-24 açık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

sistem nıye 7-24 açık?

Alıntıları Göster
    Download,sörf vb. için kullandığım sistem. 5-10tl tasarruf için kapatmaya gerek yok
  • 4 kişi 4 klima aylık 500.
  • Aydın'dayım, bekarım, 300tl
  • 168 TL .4 kişilik bir aile . Kışın 430 u gördüm bakalım zam geldi 500 ü geçer benim bu sene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz aylarında 2 klima dahil 130-190₺ arası kışın ise elektrikli termosifon+ klima ile 250-450₺ arası geliyor.

Normal ev elektrik faturası 80-100₺ arası değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YucukluSucurtam- -- 31 Ağustos 2018; 1:40:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muaz1984

168 TL .4 kişilik bir aile . Kışın 430 u gördüm bakalım zam geldi 500 ü geçer benim bu sene.

Elektrik ile mi ısınıyorsunuz doğalgaz yok mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.