|
Size değer vermeyen, iki yüzlü insanlara değer vermeyin, aklınızdan bile geçirmeyin. |
|

|
Size değer vermeyen, iki yüzlü insanlara değer vermeyin, aklınızdan bile geçirmeyin. |
|
Sana değer vermeyen kişilerle etkileşime girmek, hem duygusal hem de zihinsel olarak yorucu olabilir. Bu tür kişilerle başa çıkmanın en sağlıklı yolu, kendi değerini bilmek ve onların davranışlarının seni etkilemesine izin vermemektir.
İşte sana değer vermeyen birine nasıl davranabileceğine dair bazı ipuçları:
Sana değer vermeyen kişilerle başa çıkmak zor olabilir, ancak sınırlar belirleyerek, iletişimini sınırlayarak, kendini onların davranışlarından sorumlu tutmayarak, onların beklentilerini karşılamaya çalışmayarak ve kendi değerini hatırlayarak, duygusal sağlığını koruyabilir ve olumsuz etkilerden kurtulabilirsin.
|
Bana saç traş makinesi tavsiyesi vermiştin ve sana güvenip aldım. Gayet memnunum şimdilik. Teşekkür ederim. Başlığı okuyunca bu ayrıntı geldi aklıma. |
|
|
|
|
Her konu da değil tabii ki. Kendinizi ve karşı'da ki kişiyi ölçüp tartın. Kim haklı kim haksız, niye değerim düştü, ya da niye beni çok değerli görüyorlar gibi, size bir çıkar için değer veriyorlarsa da mesafenizi koruyun. Sevgili meselesine gelirsekte sizden hoşlanmıyor, bir arkadaş olarak değer veriyor, sevgili olarak görmüyorsa da unutun geçin. |
|
Bu dedikleriniz yaparsam sanırım gerçek manada yalnız kalacağım.Herkesin bana böyle yaklaştığını,neden bana mesaj atıp yakın davranmaya çalıştıklarının farkındayım ama mesafe koymuyorum veya koyamıyorum.Sanirim korkuyorum. Aşk meselesi de keşke "unutun gitsin" kadar kolay olsa ama olamıyor maalesef. Biz insanlar herhalde bazen doğru olduğunu bildiğimiz şeyleri de yapmaktan korkuyoruz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Sürekli sözünüzü kesen insanlar. |
|