Şimdi Ara

Kızlar Paraya Önem Verir mi? Kendi Görüşüm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
5.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    genelde hep derler kızlar paraya önem verir çoğu vermez felan ama kendi tespitlerimi söyleyeyim %99 paraya önem verir. Çünkü kızların hayattaki tek amaçları özgür olmaktır. Örneğin bir kız sizi sevsin siz ona sevginizi fazla belli edin deliler gibi sevsede bırakıp gider. yani tek amaçları özgür ve rahat olmak bunun içinde para gerekli arkadaşlar ha %1 lik kısımda paraya önem vermez değil verir ama aile tarafının durumu iyi ise pek takmaz baştan ancak sonradan zora düştüklerinde bunlarda önem verir yani %100 her kız paraya önem verir.

En basitinden geçen araba kiraladım araba da öyle ahım şahım değil ama sonuçta baya gezdik okulun orada ve kızların hepsinin dikkatini çekiyordu hiç bu kadar göz altında olmamıştı değişik bir duygu

hele bu devirde bunun önemi kat kat arttı bence

yanlışmıyım? Paylaş:

Orijinalden alıntı: saatbaba

merhaba arkadaşlar
    genelde hep derler kızlar paraya önem verir çoğu vermez felan ama kendi tespitlerimi söyleyeyim %99 paraya önem verir. Çünkü kızların hayattaki tek amaçları özgür olmaktır. Örneğin bir kız sizi sevsin siz ona sevginizi fazla belli edin deliler gibi sevsede bırakıp gider. yani tek amaçları özgür ve rahat olmak bunun içinde para gerekli arkadaşlar ha %1 lik kısımda paraya önem vermez değil verir ama aile tarafının durumu iyi ise pek takmaz baştan ancak sonradan zora düştüklerinde bunlarda önem verir yani %100 her kız paraya önem verir.

En basitinden geçen araba kiraladım araba da öyle ahım şahım değil ama sonuçta baya gezdik okulun orada ve kızların hepsinin dikkatini çekiyordu hiç bu kadar göz altında olmamıştı değişik bir duygu

hele bu devirde bunun önemi kat kat arttı bence

yanlışmıyım? Paylaş:

Karakterli bir kız flört döneminde paraya önem vermez, gerçekten seviyorsa her şeyi ödemene karşı çıkar. Fakat "sevgi karın doyurmuyor" diye bir gerçek de var. Bu karakterli, paraya önem vermeyen kızımız seni bekler, düzgün bir iş sahibi olmanı, ev geçirebilecek bir yapıya gelinceye kadar seni bekler. Fakat bu bekleyiş de senin adam olmayacağına inanmaya başladığı zamana kadar sürer. Bu da onun paragöz olduğu anlamına gelmez.

• muhtemelen benim gibi düşüneniniz pek yoktur:

bence günümüzde para=güç kanunu olması ve zengin=güçlü=önemli_kişi=göz_önünde_olan_kişi olmasından dolayı ve kızlarda hep önemli gibi olan, saygı gören, kendisinden bahsedilen, üstte olanı sevdikleri için doğal olarak parası olana gidiyolar

şimdi karşı çıkanlar vardır ama okumaya devam edin: tamam zengin olmayan kız zengin ve tipsiz kocaya gidiyo, ama hem ağlanacak güzelliğe sahip olup hemde tonla parası olan mankenler, oyuncu kadınlar da zengin,ünlü ve tipsiz kişilere gidiyo abi? örnek vermek gerekirse:

tiger woods ve model olan eşi. şimdi bu kadın zaten ünlü bi model, para zaten var, özgürlük zaten var, e bu kadın neden gidip yakşıklı ve sıradan mesleğe sahip (sıradan meslekten kastım çöpçülük değil, mühendislik veya doktorluk gibi meslekleri kastediyom) bi adamı bulmuyo?

çünkü kadınlar için önemli olan şudur: yeterki kendi arkadaşlarıyla buluştuğunda ayy benim kocam şöyle yaptı böyle etti falan diye hava atabilsin. yani kocası önemli biri olsun.

ve bu devirde para da insanı önemli yapan en büyük etkenlerden biri olduğu için parası olana da gidiyolar işte:

• Bu zamanda para = güç demek maalesef...

JDM Spirit Turkey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Hayat Bana Göre Değil
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu

Babanın arabasını kaçırdın bide hava ata ata araba kiraladım diyorsun.

• Para tabi para olmadan adamdan sayılmıyorsun.Tipin düzgün olsa bile üstün başın pek lüks değilse zaten baştan eleniyorsun.Elbiseye yatırım yapsan tanıştıktan sonra ne olduğunu anlıyor yine bırakıyorlar.
    Bizim ailecek maddi durumumuz iyi ama ben öyle pek gösterişli takılmam.Geçen sene üniversiteden eşyalarımı toplayıp dönmüştüm eşyaları arabadan indirirken tekel bayi kiracımız yanındaki kızlara bak buranın sahibi onun ailesi dedi.Kızın biri bu mu diye şaşırdı.Herhalde durumumuz iyi diye illaki gösteriş yapmamız gerekiyor.
    Yani kız milleti üstün başın, yürüyüşün ve arabanla senin hakkında hemen karar verebiliyor.

Orijinalden alıntı: Calpi84

Para tabi para olmadan adamdan sayılmıyorsun.Tipin düzgün olsa bile üstün başın pek lüks değilse zaten baştan eleniyorsun.Elbiseye yatırım yapsan tanıştıktan sonra ne olduğunu anlıyor yine bırakıyorlar.
    Bizim ailecek maddi durumumuz iyi ama ben öyle pek gösterişli takılmam.Geçen sene üniversiteden eşyalarımı toplayıp dönmüştüm eşyaları arabadan indirirken tekel bayi kiracımız yanındaki kızlara bak buranın sahibi onun ailesi dedi.Kızın biri bu mu diye şaşırdı.Herhalde durumumuz iyi diye illaki gösteriş yapmamız gerekiyor.
    Yani kız milleti üstün başın, yürüyüşün ve arabanla senin hakkında hemen karar verebiliyor.

Şöyle demesi gözümün önüne geldi de
    Kızların çoğu böyle karaktersiz, beş para etmez işte.

• quote:

Para tabi para olmadan adamdan sayılmıyorsun.Tipin düzgün olsa bile üstün başın pek lüks değilse zaten baştan eleniyorsun.Elbiseye yatırım yapsan tanıştıktan sonra ne olduğunu anlıyor yine bırakıyorlar.

Valla dostum bunların beyinleri nasıl çalışıyor merak ediyorum cidden...

16 - 22 yaşları arasında istediğiyle takılıp en güzel şeyleri yapmak istiyorlar, 22'den sonra hemen sağlam bir koca adayı bulayım kafalayım diye düşünüyorlar...

JDM Spirit Turkey
  • quote:

Para tabi para olmadan adamdan sayılmıyorsun. Tipin düzgün olsa bile üstün başın pek lüks değilse zaten baştan eleniyorsun.Elbiseye yatırım yapsan tanıştıktan sonra ne olduğunu anlıyor yine bırakıyorlar.

bunun kızlarla alakası yok

ülkemiz insanı neyazıkki bi markacılık girdabına dalmış ki o dalış

markacılık bizi öylesine sarhoşlaştırmışki, şu yukarıda yazdığım iki satırı bile okuyup: "hadi lan kendin fakirsin gelip laf atıyon millete" diyen birsürü kişi kesin vardır.

erkeklerdede ayni durumlar olabiliyor. Sozum gay muhabbeti degil ama eger araban varsa erkekler tarafindanda bir numarasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biktimokuldan -- 16 Mayıs 2011; 0:45:24 >

Orijinalden alıntı: hero4262321

quote:

Valla dostum bunların beyinleri nasıl çalışıyor merak ediyorum cidden...

16 - 22 yaşları arasında istediğiyle takılıp en güzel şeyleri yapmak istiyorlar, 22'den sonra hemen sağlam bir koca adayı bulayım kafalayım diye düşünüyorlar...

Evet olan bu.Neticede erkeği bir çoğumuz ayık olun,özellikle bu durumlara karşı.Kızlar belli bir yaşa kadar her istediğini yapıp,saçmasapan adamlarla takılıp,bir tarafları zora girdi mi de 'en düzgün ' benim olsun diye ağlar dururlar.Onun için evlenmeden önce dikkat edin de bir 'posayla' evlenmiş olmayın.Her türlü pisliği yaparlar sonra da sevgiden bahsederler.
    Para kazanmıyorlarsa baba parası da yoksa isteklerini almalarının tek yolu zengin kocadır.
    Bi erkek gibi herşeyden vazgeçip sadece sevemeyeceklerini de hesaba katarsak yaptıkları her ne kadar adice gelse de tam onlara yakışır bi hareket.
  • eğlenmelik adamda tipe onem verir(lise ünü yılları) evlenmeliktede paraya yakışıklılık karın doyurmuyo(artizt değilseniz)

Paraya önem vermezler ama yiyip içmeyi çok severler.

Paraya önem vermezler ama lüks arabayı çok severler.

Paraya önem vermezler ama sık sık hediye alınmasından hoşlanırlar.

Ama iş lafa geldigi zaman lafta hep Paraya önem vermezler
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.