Şimdi Ara

Size de oluyor mu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ülkede anlayış kalmamış ya da bi tek bana mı öyle geliyor? İnsanlarla girdiğim %95 diyaloglarda sanki rakibiymişim ya da amacım onu aşağılamakmış gibi düşündüğünü sanıyorum çünkü ses tonları bana bunları çağrıştırıyor. Çoğu kez kavga ettim edeceğim gibi oluyor bu sadece bana mı oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsanlarla mümkün olduğunca samimi olmuyorum. Samimi olacaklarımı kendim seçiyorum.

• Sadece bu durum Türklere has birşey değil bu gibi durumlarda ona karşı bir argüman kurarken senin şahsi fikrin olduğunu alınmaması gerektiğini belirtin belki farklı bir bakış açısı yakalayabilir ve diyaloğunuza daha verimli yöne çekebilirsiniz ama yinede her karakterle konuşalamıyor

İyi forumlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Doğru. Ülkede mutluluk ve öfke seviyesi batık zaten. O yüzden bitkiler

• Sosyoekonomik durum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnsanlar hep kendini haklı gösteriyor hep onlar doğru söylüyormuş gibi hissediyor karşısındaki insan ne kadar susarsa onun üstüne o kadar çok gidiliyor Dünyanın kotusune kaldık kardeşim . Anlayış , Alçak gönüllülük , İyilik, Merhamet , Vicdan Kavramları yok olmuş günümüzde.

• Çok Doğru Hocam,

2 Hafta Önce Tatil ve Eğitim Amaçlı 1 Hafta Süreyle (Normalde Daha Uzun Planlıyorum Türkiyedeki Şartlardan Dolayı 1 Hafta Olmak Zorunda Kaldı) İngiltere, Bristol’e Gittim. Nasıl Anlatacağını Şaşırıyor İnsan, Gerçekten Aramızda Çok Fark Var, Mesela Bi Git Ümraniye Tarafında Sokağa Çık, Bide Bristolde Çık, Gerçekten Farklı Hayatlar. Sadece Ekonomik Olarakta Demiyorum, Bana Çok Garip Hissettirdi, Ordakilerin Hayata Bakış Açısıda Bizimkilerden Tamamen Farklı, Ordan Burdan Duyardım Sürekli Yurtdışında İnsalar Öyle Böyle Falan Diye, Ama Görmeden Oturtamıyosun Tam Olarak, Bu Arada Gittiğim Şehir 3 Sene Üst Üste İngilterenin En Mutlu ve Huzurlu Şehri Şeçilmiş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Haydar ne oluyor tam olarak
    16 yıl önce açıldı
    bu durum normal mi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum herkesin kendini çok zeki çok çakal sandığı dünyanın en geri en mutsuz en başarısız ülkenin yarısının açlık seviyesinden düşük ücret aldığı yerlerden biriyiz.

Zeki insanların ülkesi bu halde olmayacağına göre, he de geç.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.