Şimdi Ara

SİZE BİR ŞEY SÖYLEYİM Mİ? FENER MAÇI OYNANMADAN HÜKMEN 3-0 BİTSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimse bana hikaye anlatmasın yok atmosfermiş yok yapılanmaymış yok sayın başkanımız artık futbola yönlenip futbol takımını kurtaracakmış hepsi hikaye bu fener arena falan dinlemez fenerin ahım şahım olduğundan değil ama hakikaten berbat durumdayız biz. Yarın çıkar sayın başkan yapılanma bitti yok şu bittti şu şöle oldu der. Galatasaray'ın marka değerinin sıfırlandığını locaların satışından gelen paraların tükendiğini futbolcu transferlerinden edilen zararı 3 yılda kaç oyuncunun gelip gittiğini hiç gündeme getirmez. Sanki dünyada yapılanan her takım bu kadar rezil duruma düşmek zorunda fenerbahçe stadını yaparken şampiyon olduğunu neden kimse söylemiyor bir taraftan borçları indirip bir taraftan transferden ıvırdan zıvırdan tazminattan yeni borçlar oluştuğunu kimse ağzına almıyor. Takımın bir küme düşmediği kaldı stancuya 5m€ veren zihniyet misimovıçi oynatmadan kadro dışı bırakan zihniyet hani lyon veya porto olmaya çalışıyoya bi baksın porto aldığı oyuncuları kaç m€ harcayarak almış.

Güzel işler yaptıklarını kabul ediyorum galatasaray gerçekten ekonomik olarak en azından düzlüğe çıktı sayılır ama bu yönetim anlayışıyla seneyide kaybedicez bir inattır gidiyor yanındaki adamlarıda değiştirmiyor çokmu başkan olmak istiyorsun ozaman listeni yenile seçime git ama bu kaos ortamında herşey daha kötüye gidiyor. Hala anlamadılar sportif başarı olmadan olmaz senin sektörün futbol be kardeşim. Ekonomik yapımızda zaten sürekli zarara giriyoruz.

Bir scout ekibi var evlere şenlik maşallah ne yaparlar ne ederler bilmek mümkün değil başına getirdiler 2 tane eski futbolcu bumu profesyonellik anlayışın dünya çapında bir kaç adam getirceksin bu işi bilen yanlarınada bunu koycaksın. Hala transferleri hagi yapıyor nası bir ekipse!

Bu yönetimin seneye planları yaptığını düşünen varsa yanılıyor daha çok bekler seneyde anlık kararlarla alınan futbolcularla gider bu takım!

YAZIKLAR OLSUN!!!!!!!

• Bu konunun ss i alınır aga
  • 3-0 bitecekse bencede oynanmasına gerek yok

Orijinalden alıntı: SpoyS

Senin gibi Galatasaray'lı olduğu için utanıyorum. Nedir bu konu böyle? Kümeye oynasak bile böle konunun açılması doğru değil. Yada sen Galatasaray'lı değilsin

sanamı kaldı benim galatasaraylılığımı eleştirmek fanatikliği bırakıp biraz etrafımıza bakmadığımız için bu durmdayız hala çıkmış böle konumu açılır yok şölemi yapılır haklıya hakkını vereceksin artık şapkamızı önümüze koyup düşünmeliyiz bunu akıl edemiyorsanız hala vay bu takımın haline!

Orijinalden alıntı: NineTeen

Kimse bana hikaye anlatmasın yok atmosfermiş yok yapılanmaymış yok sayın başkanımız artık futbola yönlenip futbol takımını kurtaracakmış hepsi hikaye bu fener arena falan dinlemez fenerin ahım şahım olduğundan değil ama hakikaten berbat durumdayız biz. Yarın çıkar sayın başkan yapılanma bitti yok şu bittti şu şöle oldu der. Galatasaray'ın marka değerinin sıfırlandığını locaların satışından gelen paraların tükendiğini futbolcu transferlerinden edilen zararı 3 yılda kaç oyuncunun gelip gittiğini hiç gündeme getirmez. Sanki dünyada yapılanan her takım bu kadar rezil duruma düşmek zorunda fenerbahçe stadını yaparken şampiyon olduğunu neden kimse söylemiyor bir taraftan borçları indirip bir taraftan transferden ıvırdan zıvırdan tazminattan yeni borçlar oluştuğunu kimse ağzına almıyor. Takımın bir küme düşmediği kaldı stancuya 5m€ veren zihniyet misimovıçi oynatmadan kadro dışı bırakan zihniyet hani lyon veya porto olmaya çalışıyoya bi baksın porto aldığı oyuncuları kaç m€ harcayarak almış.

Güzel işler yaptıklarını kabul ediyorum galatasaray gerçekten ekonomik olarak en azından düzlüğe çıktı sayılır ama bu yönetim anlayışıyla seneyide kaybedicez bir inattır gidiyor yanındaki adamlarıda değiştirmiyor çokmu başkan olmak istiyorsun ozaman listeni yenile seçime git ama bu kaos ortamında herşey daha kötüye gidiyor. Hala anlamadılar sportif başarı olmadan olmaz senin sektörün futbol be kardeşim. Ekonomik yapımızda zaten sürekli zarara giriyoruz.

Bir scout ekibi var evlere şenlik maşallah ne yaparlar ne ederler bilmek mümkün değil başına getirdiler 2 tane eski futbolcu bumu profesyonellik anlayışın dünya çapında bir kaç adam getirceksin bu işi bilen yanlarınada bunu koycaksın. Hala transferleri hagi yapıyor nası bir ekipse!

Bu yönetimin seneye planları yaptığını düşünen varsa yanılıyor daha çok bekler seneyde anlık kararlarla alınan futbolcularla gider bu takım!

YAZIKLAR OLSUN!!!!!!!

• Bu Fener'den niye korkuyorsunuz anlamadım gitti:/ Beşiktaş kırmızı kart almasaydı görürdük Alex'ini Dia'sını ... Maçı bitiren an oldu bence.Beşiktaş kontrolü almıştı eline .
    Bu maçlar ne olur?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SS alındı.

Psn: Galifianakiss
  • O kadar biliyorsan sen yap hacı
  • Kadıköyde 0 0 biten maç içinde neler yazılıp çizildi, az kalsın yeniyorduk. anlayacağın derbi dediğin maçlarda takımların formda olup olmadığına bakmaz, anlaşılan çok derbi seyretmemişsin, ben ne derbiler gördüm.... 5 atarız deyip içerde yenildik, 5 yeriz dedik dışarıda 4 attık... kısaca derbi hakkında yorum yapmak saçmalıktan başka birşey değildir, lütfen saçmalamayı kesin.

Orijinalden alıntı: *Chevolution

Bu Fener'den niye korkuyorsunuz anlamadım gitti:/ Beşiktaş kırmızı kart almasaydı görürdük Alex'ini Dia'sını ... Maçı bitiren an oldu bence.Beşiktaş kontrolü almıştı eline .

Katiliyorum. Hatta Almeida ile 3 yapiyordu ama inanilmaz bir pozisyon kaçirdi. Sonra o kirmizi kart + penalti hem moralleri cok bozdu hemde takim 10 kisi kalinca böyle bi sonuc cikti ortaya.

Galatasaray & Arsenal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

quote:

Bu Fener'den niye korkuyorsunuz anlamadım gitti:/ Beşiktaş kırmızı kart almasaydı görürdük Alex'ini Dia'sını ... Maçı bitiren an oldu bence.Beşiktaş kontrolü almıştı eline .

Katiliyorum. Hatta Almeida ile 3 yapiyordu ama inanilmaz bir pozisyon kaçirdi. Sonra o kirmizi kart + penalti hem moralleri cok bozdu hemde takim 10 kisi kalinca böyle bi sonuc cikti ortaya.

Bunlarda hala oturmuşlar bunu tartışıyorlar Adam ne yazmış fener ile alakası yok ahım şahım olduğundan değil demiş . Kendimize bakalım demiş ne bu sizdeki çözemedim ben

• kral çıplak diyorsunuz yani.

bravo gerçekleri gören birisi.
    kimse kusura bakmasın ama arkadaş doğru söylüyor.
    gerçekleri yazmış.
    alkış...

Orijinalden alıntı: teknofobi

bakın yazıyorum evet galatasaray oldukca kotu fakat onumzdekı derbıde galatasaray gulen taraf olucaktır nerden mı bılıyorum ? bekleyin ve görün.

Beyler tahmin büyük yerden

Galatasaray & Arsenal

• Her şeyde haklısınız ama derbi maçı farklı olur biz en kötü zamanımızda bile sizi yenmiştik
    bu az da olsa bizi sevindirmişti, belki hatırlayanlar olur...

daha uzun video linki

• Yeni mabedimizde ezeli rakibimiz ile oynayacagiz.Kesin konusmayin.Belli olmaz
  • quote:

Ekremin kırmızı kartı, ferrarinin penaltıları verilmezse tabi Besiktas kontrolü eline alır, 1.yarı Fener ezdi gecti direk ve Rüstü izin vermedi
    CM HAF 922/ Aopen 750W/ MSI Z87-G43 GAMING /Intel I5 4670K / Noctua NH-U12P SE 2 /GSKILL RIPJAW 16 GB 1600 mhz/ MSİ GTX 980 Tİ /Asus VG278 27'' 120hz/ Razer Naga/ Razer Lycosa/ Razer Moray/ Logitech Cordless Rumpepad Logitech F710/ Creative Xi-Fi Gamer/ Creative I-Trigue L3800/
  • fener şakşakçılığı yapmak istiyorsan onların forumunda bu konuyu açarsın hatta alkış bile alırsın .
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.