Şimdi Ara

SİZE BİR ŞEY SÖYLEYİM Mİ? FENER MAÇI OYNANMADAN HÜKMEN 3-0 BİTSİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fenerbahçe'yi psikolojik savaşta yenebilecek bir takım yok Türkiye'de. Azami derecede iyiler. Geçen sene Roberto Carlos Keita'yı canından bezdirip sonunda attırdı. Yine Galatasaray maçında daha maç başlamadan Cristian gidip Arda'ya bir çelme taktı ve ortalık karıştı. Yine bundan nemalanan Fenerbahçe oldu. Takım ve moraller çöktü. Beşiktaş maçında İbrahim Toroman'ın saçı çekildi. Ligin en kritik maçı öncesi Aykut Kocaman, Şenol Güneş'in üstüne salındı. O da saçma sapan cevaplar vererek kendini bitirdi. Ve dün olanlar zaten ortada. Fenerbahçe'ye karşı bir şansımız varsa o da bu oyunlara gelmemektir.

Orijinalden alıntı: Faux Carnival
    Fenerbahçe'yi psikolojik savaşta yenebilecek bir takım yok Türkiye'de. Azami derecede iyiler. Geçen sene Roberto Carlos Keita'yı canından bezdirip sonunda attırdı. Yine Galatasaray maçında daha maç başlamadan Cristian gidip Arda'ya bir çelme taktı ve ortalık karıştı. Yine bundan nemalanan Fenerbahçe oldu. Takım ve moraller çöktü. Beşiktaş maçında İbrahim Toroman'ın saçı çekildi. Ligin en kritik maçı öncesi Aykut Kocaman, Şenol Güneş'in üstüne salındı. O da saçma sapan cevaplar vererek kendini bitirdi. Ve dün olanlar zaten ortada. Fenerbahçe'ye karşı bir şansımız varsa o da bu oyunlara gelmemektir.

malesef.

lugano emre'ye kafa attı onlardan 1 bizden 2 kırmızı çıktı.

• Nedir bu mantalite anlamıyorum gerçekten.

Vakti zamanında ASY'de Chelsea'den 5 yediğimizde Hertha Berlin,Milan maçlarını oynamadan 3-0 hükmen yenik sayılalım demediğimiz için biz kupalar aldık, Avrupa Fatihi olduk.

Eğer Galatasaray varsa umut vardır' a inanmayan taraftarlardansanız gerçekten Galatasaray'lı olamamışsınızdır...

Orijinalden alıntı: oguzozan

3-0 bitecekse bencede oynanmasına gerek yok

Australian Dream
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz c

Kadıköyde 0 0 biten maç içinde neler yazılıp çizildi, az kalsın yeniyorduk. anlayacağın derbi dediğin maçlarda takımların formda olup olmadığına bakmaz, anlaşılan çok derbi seyretmemişsin, ben ne derbiler gördüm.... 5 atarız deyip içerde yenildik, 5 yeriz dedik dışarıda 4 attık... kısaca derbi hakkında yorum yapmak saçmalıktan başka birşey değildir, lütfen saçmalamayı kesin.

yazıyı okuduğuna eminmisin okusanda anlama yeteneğin bu kadar boşver haklısın

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

Nedir bu mantalite anlamıyorum gerçekten.

Vakti zamanında ASY'de Chelsea'den 5 yediğimizde Hertha Berlin,Milan maçlarını oynamadan 3-0 hükmen yenik sayılalım demediğimiz için biz kupalar aldık, Avrupa Fatihi olduk.

Eğer Galatasaray varsa umut vardır' a inanmayan taraftarlardansanız gerçekten Galatasaray'lı olamamışsınızdır...

Size hep başarı lazım. Hep 3-5 atacan, kupalar kaldıracan, sen de sokaklarda lay lay yapıp gezecen, keyif yapacan. Ama başarı yoksa sen de yoksun, takımın hükmen mağlup olsun, aşağılansın, bir tekme de sen vur.

Ne güzel taraftarlık

Orijinalden alıntı: Andrés Iniesta

quote:

Orijinalden alıntı: *Chevolution

Bu Fener'den niye korkuyorsunuz anlamadım gitti:/ Beşiktaş kırmızı kart almasaydı görürdük Alex'ini Dia'sını ... Maçı bitiren an oldu bence.Beşiktaş kontrolü almıştı eline .

Katiliyorum. Hatta Almeida ile 3 yapiyordu ama inanilmaz bir pozisyon kaçirdi. Sonra o kirmizi kart + penalti hem moralleri cok bozdu hemde takim 10 kisi kalinca böyle bi sonuc cikti ortaya.

hacı al sana yakşıklık png barca avatarları vereyim, artık png kullanılabiliyor, büyüğü boyutlandırabilirsin.

SİZE BİR ŞEY SÖYLEYİM Mİ? FENER MAÇI OYNANMADAN HÜKMEN 3-0 BİTSİN

SİZE BİR ŞEY SÖYLEYİM Mİ? FENER MAÇI OYNANMADAN HÜKMEN 3-0 BİTSİN

• Yeni statta çok büyük avantajımız var.Deplasmanlarda tel tel dökülen takımımız daha yeni statta kaybetmedi.kaldı ki Sivas maçı hariç o kadar büyük seyirci desteği de yoktu.Fener maçında itici güç olacaktır.Kolay kolay fener çıkamaz oradan..

quote:

Bu Fener'den niye korkuyorsunuz anlamadım gitti:/ Beşiktaş kırmızı kart almasaydı görürdük Alex'ini Dia'sını ... Maçı bitiren an oldu bence.Beşiktaş kontrolü almıştı eline .

Katiliyorum. Hatta Almeida ile 3 yapiyordu ama inanilmaz bir pozisyon kaçirdi. Sonra o kirmizi kart + penalti hem moralleri cok bozdu hemde takim 10 kisi kalinca böyle bi sonuc cikti ortaya.

Dia'da 2 yapıyordu, Niang şut yerine pas çıkarsa gol oluyordu, halamın bıyığı olsa falan filan. İlk 20 dakika oyunu sürklase ettik, takım daha sonra geri çekilince kontrol Beşiktaş'a geçti. Önde bastığımız zaman Türkiye'de Fenerbahçe'yi durdurabilecek bir takım yok. Bunu gerek Trabzon, gerek, Kayseri, gerek son derbide gördük. Ayrıca 10 kişi kalınca bir takım neden bu kadar çöker? Ben bir sürü maç hatırlıyorum, 10 kişi ile PSV'den puan aldığımız maçları vs. Sanki 3-4 oyuncu eksilmiş gibi şunun gösterilmesi ilginç. Maçın hakkı Fenerbahçe'nindi ve öyle de oldu. Ayrıca konunun içeriğini okumadan yorumlamalarınız gelmiş, sadece başlığa odaklı bir şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Her şeyde haklısınız ama derbi maçı farklı olur biz en kötü zamanımızda bile sizi yenmiştik
    bu az da olsa bizi sevindirmişti, belki hatırlayanlar olur...

daha uzun video linki

Eğer 99-00 sezonuysa siz neye seviniyorsunuz onu anlamadım? 99-00 sezonu ne olursa olsun kahrolmanız gereken bir sezon...

Afedersin ama böyle saçma konulara da gerek yok , büyükler demiş , Galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır diye...Stada Adnan Polat'ı , Balta'yı vs desteklemek , protesto etmek için değil , orada Galatasaray adı olduğu için gidiyoruz , destek veriyoruz , peşinde koşuyoruz.İsimler gelip geçicidir , başarılarda...Aslolan Galatasaray'dır.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

quote:

quote:

Dia'da 2 yapıyordu, Niang şut yerine pas çıkarsa gol oluyordu, halamın bıyığı olsa falan filan. İlk 20 dakika oyunu sürklase ettik, takım daha sonra geri çekilince kontrol Beşiktaş'a geçti. Önde bastığımız zaman Türkiye'de Fenerbahçe'yi durdurabilecek bir takım yok. Bunu gerek Trabzon, gerek, Kayseri, gerek son derbide gördük. Ayrıca 10 kişi kalınca bir takım neden bu kadar çöker? Ben bir sürü maç hatırlıyorum, 10 kişi ile PSV'den puan aldığımız maçları vs. Sanki 3-4 oyuncu eksilmiş gibi şunun gösterilmesi ilginç. Maçın hakkı Fenerbahçe'nindi ve öyle de oldu. Ayrıca konunun içeriğini okumadan yorumlamalarınız gelmiş, sadece başlığa odaklı bir şekilde.

Aynen arkadaş şunu söylemekten tüy bitti dilimizde.

Millet nasıl işine gelirse öyle anlıyor.

İlk 30dkdaki baskıyı yaparsak Gsye de mümkünü yok 1 golle dayanamazlar.

• Adnanlardan ve biatçılardan kurtulalım gerisi önemli değil. Yoksa eli kan kılıcı kan sinesi üryan ciğeri püryan meydan-ı şehadette Allah yoluna revan kahrımız gazabımız düşmana ziyan adüvden korkmadık korkmayız hiçbir zaman uğrun açık olsun ey serdar-ı mücahid Hüda kılıncını keskin etsin ömrünü gün gibi medid fahri alemi hoşnut ettin hak gaza-ı ekberin etsin mübarek ve sait

'İnsanlar yaptıklarımızdan dolayı bizi kötüleyecekler ama birkaç nesil sonra bize hak verecekler ve bizden övgüyle bahsedecekler.' Adolf Hitler, 1945
  • fenerden felan bananede, bizim yönetim harbiden gerizekalı bi yönetim bir bok becerdiğin yok bari oyuncularına ruh vermeye çalış neyse ne Aslantepede feneri yeneriz bunda şüpheniz olmasında, geleceğe dair bir umut beslemeyin günü kurtarmaya yönelik hamleler görüyoruz her zaman.
  • Ezbere GS transfere çok para harcadık demeyelim. Adnan Polat başkan olduktan sonra ilk transfer dönemi olan 2007-2008 sezonu sonundaki yaz transfer döneminden itibaren bugüne kadar alınan oyuncuların bonservisleri veya kiralama bedelleri için toplam 50,8 milyon € ödendi. Satılan oyunculardan ise kulübün kasasına 29,1 milyon € girdi. Yani transfere yapılan net harcama 21,7 milyon €. Aynı dönemde FB'nin kasasından yaklaşık 70 milyon €, BJK'nin kasasından 55 milyon €, Trabzonspor'un kasasından da 30 milyon € çıktı. Yani GS, dört büyükler içinde transfere en az para harcayan kulüp oldu.

Aslında doğru genellikle oyuncuları elden çıkarırken kar etmedik. Kar ettiklerimizde de Mehmet Topal haricinde 1-2 milyon € kazandık. Ama yine de büyükler içinde 29 milyon € ile futbolcu satışından en çok para kazanan kulüp olduk. Yani bu yine de sağlıklı bir yapı değil tabi ama Türkiye şartlarında rakiplerimizle karşılaştırıldığında iyiyiz.

Tabii bu rakamlar harcanırken doğru kullanıladı mı, daha iyi oyuncular alınabilir miydi, kadro istikrarı neden sağlanamadı gibi sorular ayrı bir tartışma konusu ama olayın maddi boyutu böyle.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.