Şimdi Ara

sizden bekleneni yerine getirmeyi unutmayın...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • aylık 10 dakika konuştuğum cep telefonuna 30 ytl, internet için kullandığım ev telefonuna 40 ytl, elektriğe her 3 ayda bir otomatik zam ile farketmeden fazladan 20 ytl, her girdiğimiz sınava (öss, kpss, kpds, vs) sınav kayıt ücreti kitapcık ücreti vs adı altında her birine 50 ytl, kullanmadığınız kredi kartına her sene 35 ytl,

veriyoruz.sakın sesinizi çıkarmayın.üstüne üstlük;

dibimizde çıkmasına rağmen en pahalı petrol bizde, en ucuz hayat bizde, en ucuz (dandik) çin ürünleri bizde, en kalitesiz eğitim bizde, en kalitesiz yollar bizde, en kalitesiz gıda ürünleri bizde (rusya tiksindi geri gönderdi şimdi biz yiyoruz bayıla bayıla) en yüksek faiz bizde

pazardan meyve alıyor,et alıyormusunuz? fiyatlar tavanda farkındaysanız yada umurunuzdaysa...

ve işte sonunda Cumhuriyet tarihinin en yüksek borcu ve dünyanın en borca batak ülkesi de biz olduk. her 3 ailenin 2 si borç ödüyor (ya ödenmemiş kredi kartı, yada banka kredisi borçları)

birde şöyle bir tablo var. şuan murat ve ayşe bodrumda kumsalda (beach deniyor,modaymış) denize girerken, mehmet ve kemal mayına basmış yada kurşunlarla şehit olmuş uzanıyor. (murat, ayşe, mehmet yada kemal suçlu değil, suçlu varsa mehmet ve kemalin bodrumda tatil yapmasını engelleyen, o terör belasını bitiremeyen yönetim ve politikalar)

şimdi bu ülkede istikrar var dediklerinde şaşırmıyorum. çünkü doğrudur.yukarıda yazdıklarım istikrar olmuştur. bizim yaşantımız bu olmuştur. herkese hayatta başarılar. seçtiğimiz bu yolda ses çıkarmadan yürümeye devam edin. aman çıt çıkarmayın. sizden bekleneni yapmaya devam edin

• ok

Orjinalden alıntı: AksakRiTim

ok

Aşkımıza nokta koyma,
    sana kucak dolusu virgül getirdim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sLyyy

quote:

Orjinalden alıntı: AksakRiTim

ok

Hıhı tabi.Aslında bu bir up lama tekniği ben böyle yaptığım anda birileri bana takılcak ve konu üstlerde kalcak (Asıl üstte kalması gereken konular)arkadaş gibi yazsan 0-70 ler çok görülür
  • Aylık 10 dk konuşuyosan kapattır hattını. Ekmek su değil ki bu. Üstelik 10 dk 30 ytl olmaz. Sen bayaa bi abartmışın. İnternet için farklı alternatifler var artık. Çek turksat kablonet'ini veya quicknetini. Ohhh. Hem sen fazladan telefon faturası ödüyorum diye dava açtın mı? Böyle forumlara mesaj yazmakla bir sonuca varacağını mı düşünüyosun? Millet hep ağlanıyo şöyle haksızlık var böyle haksızlık var diye. Bi Allah'ın kulu da dava açmıyo. Hukuk devletinde haksızlıkları devletin mahkemeleri çözer. Başka arayışlara girmek çok saçma. Sınavlarda kitapçıkları alma zorunluluğun yok. Ama internet sitesinde alın deniyor. Buna da dava açabilirsin. Bütün klavuzun zaten internette var. Sınav ücretleri mecburidir. Sınavların giderleri var ve bazı insanlar sırf can sıkıntısına devlete yük olmasın diye ücretli. Üstelik ücretli olmasına rağmen yarım milyon kişi öylesine giriyo ÖSS ye. Kredi Kartı bir hizmettir. Sen hiç kullanmadım diye internet faturanı ödemeyi reddettiğin oldu mu? Üstelik rekabet ortamı denen bişey var. Her sene boşuna para vermekten rahatsızsan, senelik ücreti olmayan bir kredi kartına talebin olur. Bu talep çoğalınca, arz-talep nedeniyle istediğin şeye sahip olabilirsin. Ki sonuç= AsyaBank'ın kredi kartlarında senelik ücret yok.

Kötü yönetim yüzünden çok büyük ekonomik sorunlarımız var. Bu da petrole uygulanan vergilerin artmasına neden oluyor. Çin malları avrupa ekonomisini bile tehdit ediyor bir tek bizi değil. Kalitesiz bir eğitim var, evet, kötü yönetim yüzünden. Tarımsal bir standartlarımız yok, kötü yönetim yüzünden. (Gerçi doğalgaz yüzünden almadılar tomtisleri ama olsun)

Fiyatların tavan yapması ekonomik bunalım yüzünden = kötü yönetim.

Sağlam bir otorite, güçlü bir yönetim olmadığından ötürü güney doğu stratejimiz doğru uygulanmıyor. Ekonomik olarak bağımlı olduğumuz için buna sebep olanlara ses çıkaramıyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.