Koştaş tan Kuzeymak marka 999TL,1199TL,1199TL olan 3 adet güneş enerji sistemi satın aldım. . Bu cihazlara tam 695TL montaj ücreti ödemek zorunda kaldık. Bu yüksek ücretlendirme ile ürünlerden caymak istedim fakat Koştaş kabul etmedi. Piyasada metresi 1 TL-75Krş olan PLASTİK BORUYU Kuzeymak servisi tam 5 tl ye bağlıyor. Gene diğer tesisat malzemelerinizde fahiş denecek derecede pahalı. Maalesef bu ücreti ödedik. Koçtaş-Kuzeymak ikilisinden uzak durun. Körler sağırlar birbibirini ağırlar hesabı birbirlerinden haberleri yok yada işlerine öyle geliyor. Olan vatandaşa oluyor. Lanet olsun..
Arkadaşım Tüketici Hakları var yasa var Koçtaş ne zaman kanunun üstünde oldu o ürünleri 7 gün içinde mazeretsiz iade edebilrisin.
quote:
Orijinalden alıntı: valek
Arkadaşım Tüketici Hakları var yasa var Koçtaş ne zaman kanunun üstünde oldu o ürünleri 7 gün içinde mazeretsiz iade edebilrisin.
Bu ürünleri alırken sözleşme imzalattılar. Geri verilemez biliyorum diye onayladım maalesef. İşin garibi yetmeyen plastik boru ve kurulan profil demirleride babam ödemiş,hesap kesilirken kendileri getirmiş gibi yazmış şahıslar. Bunuda yeni öğrendim. Allah kötüye çattırmasın diyorlarya aynen öyle. Kuzeymakmı dinlen dinlen kaç..
Selam.Ya arkadaş ne işin var Koçtaş ta ,İzmir de güneş enerjisi kıtlığımı var.Her yer güneş enerjisi,anahtar teslim yaparsın pazarlığını.Bu iş bence danışıklı dönüşlü.Firma belki karsız Koçtaşa malı veriyor,nasılsa müşteri kucağa gelecek diyor.Uyarının millete faydası olur umarım.Geçmiş olsun.Artık zararı bedava sıcak sudan çıkaracaksın sıkma canını..
Delta teknik diye bi servis bağladı cihazları. Normalde 1 montaj 130 TL iken 3 cihaza tam 695 TL aldılar. O da yetmedi bir kurulumdan 100TL hesap dışı almışlar. Parça listesi ibraz edildiği halde geri vermediler. Bizde bu listenin aslı yok deyip başlarından savuşturmuşlar. Özetle markaya koştuk ama servisle tam anlamıyla rezil olduk.