kim ne derse desin var tip. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Kıskançlık huyum kesinlikle yoktur hatta tanıdığım yakışıklıysa bile gururduyarım. (bu yorumumdan benim tipsiz olduğum algılanmasın, tip var fakat daha tam otumadı, resim yüklemem,4 adet kız olduğu söylersem tahmin edilebilir)
gıralsın panpa beline kuvvet. ezik sünepe ergen seni
@garnet54 sen teyzenin kızıyla evlenmiyor muydun? hani 26 yaşındamıydı neydi. hatta uzman doktordu
evet evleniyorum ama uzman doktor değil pratisyen
quote:
Orijinalden alıntı: garnet54
quote:
Orijinalden alıntı: BreakBeaT
quote:
Orijinalden alıntı: samsunlusemih
kim ne derse desin var tip. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Kıskançlık huyum kesinlikle yoktur hatta tanıdığım yakışıklıysa bile gururduyarım. (bu yorumumdan benim tipsiz olduğum algılanmasın, tip var fakat daha tam otumadı, resim yüklemem,4 adet kız olduğu söylersem tahmin edilebilir)
@garnet54 sen teyzenin kızıyla evlenmiyor muydun? hani 26 yaşındamıydı neydi. hatta uzman doktordu
hayırlı olsun o zaman
quote:
Orijinalden alıntı: garnet54
quote:
Orijinalden alıntı: BreakBeaT
quote:
Orijinalden alıntı: samsunlusemih
Ne diyon kardeş sen ensest yuh artık neleri görcez üveymiki?
tipik türk erkeği
quote:
Orijinalden alıntı: YodaTheMaster
gözlük pimapen mi?
Güldürdün
Tipini soranlara hep şunu söylüyorum. Yaw burada erkekler var. Biz seni veya sen bizi beğensek ne olacak. Birbirimize kayacak halimiz yok.
1. ile 2. resim arasındaki fark. Tamam saç-sakal stilini değiştirdin ama kulagınıda kesip atmadınya!
öncelikle bir şey belirtmek istiyorum.. ewt bu konu çok sıktı.. her defasında bakalım bu sefer hangi apache'yi görücez diyerek tıklıorm başlığa ama ilk defa adam akıllı bir tip gördüm.. bence o tiple buraya konu açman hata hocam..
Rapçi Sansara çok benziyon
Giderin var usta
güzelliğin acıtıyor farkındamısın...Senin gibi birine gerizekalı dedim diye 4 gun ban yemişim artık tovbe sovmem kimseye sizler bu forumun esas erkeklerisiniz.Sidik yarıştırın yakında şeyim nasıl ssli koyup onuda koyarsınız...Olm bizene senin tipinden sanki gey kaynıyo burası hepsi liseli abaza bunların bunlar sana sokakta yakışıklısın aga dese kaçarsın buraya niye koyuyosun bide resimden liseli fln olmadığında belli yani neyse stil 9/10 resimlerin çekim teknigi 6/10 zeka yorumsuz...
Madem kendini soruyorsun neden gözlüklü fotonu koyuyorsun.
MAKSAT muhabbet olsun
quote:
Orijinalden alıntı: martinist
verildi
burdan iş çıkmaz bro
Genel olarak güzel yüzün var ancak buna fiziğide eklemeliyiz kollarına bakıyorum pek uzun gözkmüyorlar yani boyun kısa olmalı ve kilolu gibisin spor yapmalısın iş kafada bitmiyor vücudunada özen göstermelisin...
quote:
Orijinalden alıntı: CambazTr
Genel olarak güzel yüzün var ancak buna fiziğide eklemeliyiz kollarına bakıyorum pek uzun gözkmüyorlar yani boyun kısa olmalı ve kilolu gibisin spor yapmalısın iş kafada bitmiyor vücudunada özen göstermelisin...
1,89 um ben spor olarak sadece basketbol
babacım tüpünden şüphen varsa aklından zorun var senin tipin on numara konu açmana sormana bile gerek yok bence.. iyi forumlar
2. resimdeki gözlük ve sakal rezalet ötesi, 1. resimdeki gibi takılman tavsiyemdir.