Şimdi Ara

Sizce Skoda Yeti 1.2 TSI Active neden bir F/P aracı olamıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Skoda Yeti 1.2 TSI Active baktığımızda SUV lerin içinde en ucuz diyebilirzi belki sadece 52.900TL lik bir liste fiyatı var.

Motoru ve donanım anlamında biraz kötü bir araç.

Donanım olarak baktığımızda güvenlik anlamında güzel bir araç olsa da konfor anlamında ne bir far sensörü,ne bir yağmur sensörü

var.

Motor anlamında bakınca rakiplerinden 1-1.5 litre fazla yakıyor gözüküyor ki aralarında ağırlık farkları var.Yeti ağırlığına göre 1-1.5

fazla yakması normal.Ama kullanılan 1.2TSİ eski nesil olması yakıt tüketiminindeki avantakı törpülüyor tek iyi yanı vergi oluyor.

Ama yine de ben bu kalitede olan bir SUV'nin 52.900TL'ye satılmasına şaşırıyorum.

Çünkü Dacia Duster 1.6 Ambiance 4x2 ile arasında sadece 10.000Tllik bir fark varken Duster'dan daha az yakıyor.Daha kaliteli

bir iç mekana sahip.Duster'a göre daha güvenli bir araç.

Ama hala F/P olamıyor.Motor ve donanum dışında başka bir kötü yanı var mı?

• Suv değil bikere duster dan az yakacagi kanaatine nasil vardiniz ? 1.2 tsi o kalipla bi yokuş görsün bakalım ne oluyor. Ama yine de katılıyorum. Dusterden daha kaliteli bir iç mekana sahip ama + on binlik ne var ? Daha kötü bir motor lpg uygulanamıyor. Alirsan 1.6 tdi elegance ikinci el alip keyfine bak hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tipten kaybediyor ki bana göre de yetinin en güzel tarafı kübik tasarımı ama bizim millet beğenmiyor.

• Motor ve donanımı adam gibi olmadıktan sonra içi kuş tüyüyle döşeli olsun kaç yazar? VW ülkemizde Seat ile Skoda'yı bir türlü yerli yerine oturtamadı, halbuki bak Renault'ya, Daica modellerini ne güzel sınıflandırdı. Yeti de maalesef Fabia gibi kötü yönetimin kurbanlarından. Sen kalkıp da VW satışlarını vurmayayım diye Skoda'yı öldürürsen sonu böyle olur.
  • Passattan devam hocam burdan pek bise cikmaz

• Yeti'de amaç 1.6TDİ motoru kullanıp satış rakamı yakalamaktı.Öyle de yapıyorlar.
    Ama donanım paketi ve şanzımanlar gerçekten saçma.
    Mesela
    1.2TSİ Highline Jetta sadece manuel olarak getiriliyor,
    Ama aksine 1.2TSİ Octavia Elegance ise sadece DSG ile getiriliyor.
    Adamlar diyor ki dolu araca bineceksen ya Vw amblemi ya da DSG farkı ödeyeceksin.

• Yeti ye baksana suva benziyormu fabia gibi tipten kaybediyor , çok yaktığını kullananlarda söylüyor,lpg takılmayan fazla yakan arabayı kim satın alır bu ülkede.
    Duster, lpg servis görünüm ve fiyattan kazanıyor özellikle dci motoru kokluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.2 cc motor o kasayi çekmez diyenler nedeniyle o araç tutmuyor.

• Yeti SUV değil C4 Cactus,3008 biraz Captur, Trax gibi Crossover. 1.6 Tdi Elegance tutuyo genelde. Doğuş'un reklam yapmaması düzgün kombinasyon gelmemesi.... Ha ama bordo siyah tavan ve jantlı bir Yeti muhteşem olur.

• Yeti tipten kaybediyor, arkadan hafif ticariye çok benziyor
  • skoda da bitek oktavya tutuyor, gerisi boş, skoda bile bu model olmasa çoktan bu ülkeyi terkederdi.
  • Bu aracı ben çok beğeniyorum.Ama kime sorsam çok yakıyor diyorlar.lpg de takılamıyor...Öyle olunca bana uymuyor...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.