Şimdi Ara

Sizce saç ektirmeli miyim ?[SSli] EKTİRDİM :) Sonuçlar ve sorular için buradayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
8
Favori
20.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • *******************************************************************************************************************

Saç Ekim

2008 yılında açtığım konuma bakınca gerçekten de duygulandım ve bilgiye ihtiyacı olan arkadaşlara tecrübelerimi paylaşmak istedim.
    Forumda ve sosyal hayatımızda erkeklerin en önemli sorunlarından birisi maalesef saç dökülmesidir. Bazı insanlarda bu saç eksikliği ayrı bir karizma katsa da bir çok kesim bu konudan oldukça şikayetçidir. Ben burada Forum donanımhaber ailesine bilgi ve tecrübelerimi bizzat paylaşmaktan gurur duyarım.

Adım 1 : KARAR

Arkadaşlar öncelikle karar vermeniz çok önemli. Karar aşamanızda da hayal gücünüzü kullanın. Çünkü bazı insanlara gerçekten ekim hiç yakışmıyor. Öncesinden daha da kötü olabiliyor. Burada tabii ki hastanenin de kalitesi önemli. Buraya daha sonra geçeceğiz. Bu hayatınızda vereceğiniz en önemli kararlardan birisi olacak. Çünkü dış görüntünüz değişecek.

Adım 2 : HASTANE SEÇİMİ

En önemli ikinci kısıma geldik. Hasteneniz...
    Son yıllarda saç ekim konusunda bir çok firma gündeme açıldı.Sürekli Reklamlar,promosyonlar vs gibi faaliyetlerde bulunuyorlar. Fakat baktığımızda gerçekten kaliteli iş çıkartabilen firma sayısı az. Burada firma paylaşamayacağım için belirli bir firma ismi veremiyorum çünkü reklama girecek. Sizin araştırmalarınız doğrultusunda , ekim yapan arkadaşlarınıza sorarak iyi kararı bulacaksınız.
    Hastaneyi seçerken;
    - Reklamlarına değil ektiği başarılı ekim miktarına
    - Müşteri memnuniyetine ( Bu gerçekten önemli çünkü parayı aldıktan sonra ilgi ve alaka tamamen kesiliyor. Buna çok dikkat edin çünkü soracağınız soruları cevapsız bırakılması canınızı sıkıyor.

Saç ekimi konusunda tecrübelerimi paylaştığım topic burası. Aklınıza takılan tüm sorulara objektif olarak cevap vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaniyorsunfuatabi -- 26 Aralık 2017; 9:32:28 >

• bence ektırme
  • Saçmalama üstad.. Saç sadece yakışan adamda dökülür bunu unutma ve sakın saç ektirme.. Çok ama çok daha beter oluyor sonra..

Bence saçını hep kısa tut 3 numara civarı, çok daha iyi duracaktır..

Tip falan da kötü değil, sadece kendi kimliğini kabullen, imajını şekle sok..

Bitti gitti..
  • Yaş kaç onuda yazsaydın ona göre yorum yapardık.
  • bence gayet güzel saçların.hani bazılarının dökülüyo ya sanki dede gibi oluo adam.senin durumun bence gayet ii dostum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzyouz

Çoktan beri düşünüyorum ama nasıl olacagı konusunda bi fikrim yok belki siz fikir verirsiniz diye düşündüm yakışıklı falan değilim dalga geçmeyin boşuna
    Sizce saç ektirmeli miyim ?[SSli] EKTİRDİM :) Sonuçlar ve sorular için buradayım

Tipin arka sıradakilerde oktaya acayip benziyor.O kızları peşinde koşturuyor gayet iyi tipin.Ama kendine güvn şartdır be abi!!

• Bence bu saçların tipine gayet iyi gidiyor..Senin yerinde olsam ektirmezdim..Hem ektirdikten sonra peluş oyuncak gibi olma riskinde var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YAŞ KAÇ çabuk yaz meraktan ikiye yarılcam yerimde duramıyom.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Saçmalama üstad.. Saç sadece yakışan adamda dökülür bunu unutma ve sakın saç ektirme.. Çok ama çok daha beter oluyor sonra..

Bence saçını hep kısa tut 3 numara civarı, çok daha iyi duracaktır..

Tip falan da kötü değil, sadece kendi kimliğini kabullen, imajını şekle sok..

Bitti gitti..

Katılmıyorum..Kellik çok nadir kimselere yakışıyor bu söylediğn bence tamamen avuntu...

Bence ektirmelisin Volkan Yaman'a benziyosun...

• 23 dostum
  • bence ektir kendine öz güven verir biz sana burdan ne kadar öz güven verebiliriz ? saygılar...
  • sakına ektirme böyle daha iyi duruyor,hatta saçın hep kısa olsun bunun gibi..
  • Ektirme , eğer çok kötüye giderse ektir , benm de senin gibi yanlar açık saçın , önü duruyor sonuçta ayrı bir karizma yapıyor , gayet de yakışmış , bu saça saç ektirirsen gülerler
  • uzat 5-6 cm daha kapa oraları,kısa kestirirsen daha kotu gorunur bence..
  • ektir...
    sonra bana bilgi ver; nerde, kaça yaptırdığın hakkında:)
  • 3 numara kestirirsen daha iyi duracaktır. ayrıca, tabii senin kendi zevkin ama, çerçeveli bir gözlük daha çok yakışır diye düşünüyorum
  • gözlerin yeter kardeş.
  • ya adamın aşk hayatı vardır sevgilisine hoş görünmek kim istemez valla maddi durum olsa saçlarım dökülmüş ise bende ektiririm... üstelik bu ön profil eminim yandan daha bi farklı görünür :S tekrar saygılar.. ektir dostum bence saç bu yani
  • good charlotte evet haklısın uzun saçta ii gidiyor fakat saç yapmak çok dert..

Bilgin nişantaşında bi kaç yer buldum bakalım artık duruma göre ,buradakiler kafamı karıştırdı ne olur ne olmaz bilemiyorum

• Estafurullah niye geçelimde sende kellik yok galiba üstlerden açıklık varmı ? sadece yanları açık buda genetiktir genelde bence saç traşını değiştir dostum önler uzasın yanlara savur tabi bu 2 ayda olcak bişey değil şuanki traşın iyice belli etmiş bi nevi kapanır ama illa kullanıcaksanda Bioxin deneyebilirsin..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.