Şimdi Ara

Sizce Piramitler Nasıl Yapıldı ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
6
Favori
7.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: intelligentboy1

Bende o 2,5 tonluk taşların nasıl kaldırıldığını merak ediyorum,acaba makara sistemi mi kullanıldı?

8. sınıf fen kitabımızda 7-70 ton aralığında yazıyordu o blokların ağırlığı için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baron

Egik duzlemle tasları getiriyorlar mı yoksa piramitin üst katlarına mı cıkarıyorlar suan arastıramadım egik duzlemin ne oldugunu mobilim.

Eğik düzlemden kasıt ; taşları koydukça yapı yükselecek ya işte yükseldikçe zirve ile yer arasına toprakla yamaç /yokuç gibi bir düzlük oluşturulması gibi bişi . bknz karşı/komşu oranı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Sizce Piramitler Nasıl Yapıldı ?
  • Bence taşları yerinde yapmış olabilirler. Taşı yapıp , onun üzerine ikinci bir taş ve çok çok sayıda insan gücü.

• Ne bileyim ben yandex miyim

• cinler yaptııı boşuna teoriii üretmeyin cinlerle iletişime geçenler dinnden çıkar zaten firavun ve o zaman halkın inanışları sapıkçaydııı cinler yapmıştırrr

• quote:

Orijinalden alıntı: ze_mahşer

cinler yaptııı boşuna teoriii üretmeyin cinlerle iletişime geçenler dinnden çıkar zaten firavun ve o zaman halkın inanışları sapıkçaydııı cinler yapmıştırrr

• Taşların içinden insan kemiği çıktığını duymuştum.İnşaat sırasında ölen köleleri duvarların içine atmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ze_mahşer

cinler yaptııı boşuna teoriii üretmeyin cinlerle iletişime geçenler dinnden çıkar zaten firavun ve o zaman halkın inanışları sapıkçaydııı cinler yapmıştırrr

Konuyu açan arkadaşın ismide cin

• Taslar sanirim islak kumdan mi yapilmisti yoksa oylemi tasinmisti biseyler cikmisti gazetede tam hatirlayamadim

• Yüzyıllarda geçse bu yapıtların nasııl olduğuna dair kanıtlanmış bir şey göremeyeceğiz sanırım.
    Çünkü şimdiye kaç tane teori vs çıktıysa bile hepsi farklı, bilim adamları bile ortak bir noktada buluşamıyor.

Ben dünya dışı varlıkların yardımları ile yapıldıklarına inanıyorum. Sadece piramitler değil, çoğu devasa yapıtın da böyle yapıldığını düşünüyorum.
    Yani geçen bir belgesel izliyorum, 25 tonluk kaya o kadar düzgün kesilip, puzzle gibi birleştirilmiş ki, günümüzde bile imkansız olduğu söyleniyor bu işin.
    Bir tane mühendis çıktı: Bu kadar düzgün bir kesim için devasa boyutta lazer gereklidir, 25 ton kayayı 0,3 mm kalındığında günümüz teknolojisi ile kesemeyiz demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Yüzyıllarda geçse bu yapıtların nasııl olduğuna dair kanıtlanmış bir şey göremeyeceğiz sanırım.
    Çünkü şimdiye kaç tane teori vs çıktıysa bile hepsi farklı, bilim adamları bile ortak bir noktada buluşamıyor.

Ben dünya dışı varlıkların yardımları ile yapıldıklarına inanıyorum. Sadece piramitler değil, çoğu devasa yapıtın da böyle yapıldığını düşünüyorum.
    Yani geçen bir belgesel izliyorum, 25 tonluk kaya o kadar düzgün kesilip, puzzle gibi birleştirilmiş ki, günümüzde bile imkansız olduğu söyleniyor bu işin.
    Bir tane mühendis çıktı: Bu kadar düzgün bir kesim için devasa boyutta lazer gereklidir, 25 ton kayayı 0,3 mm kalındığında günümüz teknolojisi ile kesemeyiz demişti.

Bu konuda dassault systemin ayrintili anlatimini izleyebilirsiniz
    http://www.3ds.com/passion-for-innovation/khufu-reborn/khufu-reborn/

Piramitler dahil tum yapilar insan yapimi ,bir supheniz olmasin.insanoglu kendi dusunemdigi her sey icin hemen uzaylilara basvurur.bir diger durum daha var buyuk piramitlerin bazilarinin yaninda yanlis hesap veya baska nedenlerden dolayi tamamlanamamis yarim piramitler de var.

Taslarin kesimi yapildiktan sonra yuzeyler belirli isciler tarafindan zimparaya benzer yontem ile alistirma yapiliyor,bu tur kanitlar bulunmus.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dassault system belgesel mi hazırlanmış, ilginç valla:) ilk fırsatta izleyeceğim.

• bir piramitin içine 1 bardak süt koymuşlar ve aylarca bozulmamiş bi yerde okumuştum doğrumudur doğruysa sebebini bilen varmı
    arkadaslar cevaplar iseniz sevinirim
  • yaani egikduzlem ile olabilir mantikli

• Bencede bazı arkadaşların dediği gibi ozaman teknoloji nin doruk noktasına gelinmiştir ve büyük bir felaketle herşey sıfırlanmıştır belkide bilim ve teknoloji öyle bi noktaya geldik Allahü Teâlâ bu durumdan hoşnut olmadı bkz:ölümsüzlük iksirinin yere düşmesi, şehzade mustafa gibi birinin tahta çıkmaması, Osmanlının yıkılışı bu olayların olması hep tarihi değiştirmiştir belkide afet olmasaydı şuan çok farklı bir hayat yaşıyo olurduk. (bu sadece bir yorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: AKINCI_

bir piramitin içine 1 bardak süt koymuşlar ve aylarca bozulmamiş bi yerde okumuştum doğrumudur doğruysa sebebini bilen varmı
    arkadaslar cevaplar iseniz sevinirim

Prenses de kurbağayı öpünce, kurbağa prens olmuş.
  • burası dalga geçme yeri değil trışka kardeş insan gibi soru sorduk insan gibi cevap bekleriz o yüzden sen git dalga geçilecek kendin gibi birini bul oldumu gardaş illaha insanı cinifit edeceksin illa banmı yiyek
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINCI_

burası dalga geçme yeri değil trışka kardeş insan gibi soru sorduk insan gibi cevap bekleriz o yüzden sen git dalga geçilecek kendin gibi birini bul oldumu gardaş illaha insanı cinifit edeceksin illa banmı yiyek

Yazdığım şeyin doğruluk oranıyla, söylediğiniz şeyin doğruluk oranı aynı. Siz dalga geçmiyorsunuz da, ben mi geçiyorum?
  • Böyle şeylere inanmıyor olabiliirsin, dalga geçme amacı ile yazdığım bişey değil !

bunun farkındasın ve hala kafa bulmaya uraşıyosun,bırak millet neye inanıyorsa inansın !

Senin için imkansız olan bir başkası için sadece zordur,tamam inanmazsın o senin düşüncen

ama bu alay etmeni gerektirmez daha bişey yazmayacağım iyi geceler
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.