Şimdi Ara

Sizce Piramitler Nasıl Yapıldı ? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
6
Favori
7.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bir ay desen tamam diyeceğim de aylarca durmasının bir anlamı yok ki süt deposu mu piramitin içi yoksa firavun mezarlığı mı? bence doğru değildir. o yüzden sebebini pek düşünmeye gerek olmamalı. bu arada süt gaz yapar. gaza gelmemek lazım..

sarmal rampa bence işkence. tabandan başlayıp yükselen piramite uygun sürekli yenilenen düz rampa, ilaç gibi gelir. piramitin iç yapısına baktığımızda da zaten sarmal rampa işi uzatır. düz rampa da yeterli olmayacaktır. piramitin çevresi ve içi de piramit yükseldikçe dolgu malzemesi ile beslenmiş olmalı diye düşünüyorum. sonrasına zaten tepeden aşağı iyi bir süpürme harekatı olmuş olsa gerek.

not: piramiti ben inşa etmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 20 Haziran 2014; 3:22:57 >

• sormaz olaydım arkadaş !

bidaha piramitle süt lafını yan yana getirmem
  • Bunu acıklamakta güclük cekildigi icin yeryüzündeki teknolojinin birçok kez sıfırlandığı rivayet edilir. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ley hatlarının üzerinde yapılmışlar birde. Ley hatları için;
    http://insanveevren.wordpress.com/2011/05/16/dunyanin-kara-ve-beyaz-enerji-akimi-ley-hatlari/
  • toki ya da ağaoğlu değilse (öyle olsa mypyramid yazardı gerçi kocaman) çok gelişmiş bir teknoloji olduğu belli.
    ya uzaylılar yardımıyla ya da mısır bizim bildiğimizin ötesinde bir teknolojiye sahipti.
    mısır piramitlerine meraklıysanız Türk piramitlerini de araştırın. özellikle beyaz piramit.
    not, Türkler mumyalamayı Mısırlılardan önce biliyorlar ve uyguluyorlardı.
    Beyaz Piramit en büyük piramittir.
    bugünkü Çin'de yer alırlar ve içine girmek yasaklanmıştır.
  • Uzaylıların yardımıyla yapıldı. Ozamanki teknolojiyle bu imkansız çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tanetr

Uzaylıların yardımıyla yapıldı. Ozamanki teknolojiyle bu imkansız çünkü

O zaman ki teknoloji henüz bilinmiyor. Hatta çok gelişmiş olduğuna kanıt olarak piramitler gösteriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cin

quote:

Uzaylıların yardımıyla yapıldı. Ozamanki teknolojiyle bu imkansız çünkü

O zaman ki teknoloji henüz bilinmiyor. Hatta çok gelişmiş olduğuna kanıt olarak piramitler gösteriliyor.

aynen. konuyu cok oncesinden beri arastiriyorum.belgeseller de var konuyla ilgili.
    O zamanki teknoloji nasildi bilemeyiz. Belki de teknik bilgi duzeyi yuksek olan kisiler tarafindan gelistirilen araclarla insa edildi ve o ustun teknik bilgi gerektiren cihazlar orada calisan elemanlarla birlikte piramidin icine gomulmus olabilir

• Şu anki Teknolojiyle o pramitler yapılması zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tanetr -- 25 Haziran 2014; 12:50:30 >
  • quote:

Şu anki Teknolojiyle o pramitler yapılıyor !

Yani ?
  • Yani insanlar bunları yardım olmadan yapamaz
  • quote:

Yani insanlar bunları yardım olmadan yapamaz

İşte o zaman ki teknolojiyi bilmediğimiz için yardım aldı diye kesin bir kanıya varamıyoruz. Belki de şuan ki teknolojiden ilerideydiler ya da en azından piramitler için kendi teknolojilerini ortaya çıkarmışlardı.

Belki de hiçbiri değil, dış güçlerden yardım almışlardır. Bilemiyorum.
  • Haklısın
  • Ulan teknoloji teknoloji diyonuz da madem okadar ileri teknoloji varmış neden böyle hantal bi yapıyla uğraşmislar çelik denen birşey var

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Ulan teknoloji teknoloji diyonuz da madem okadar ileri teknoloji varmış neden böyle hantal bi yapıyla uğraşmislar çelik denen birşey var

Çelik doğadan ham olarak elde edilmez. Çölün ortasında çelik için gerekli ham maddeleri bulamamışlardır belkide. O dönemde bulabilecekleri tek şey taştı zaten. Taştan en fazla mimari yapılar üretebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sidik_lee -- 1 Ağustos 2014; 0:59:05 >
  • gerçi o dönem insanlar daha gelişkinmiş günümüz nazarında. ama uzaylılar kesinlikle değil cinlerin yaptığına inarırım ama uzaylılar yaptı kavramına kesinlikle inanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghonzoo

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Ulan teknoloji teknoloji diyonuz da madem okadar ileri teknoloji varmış neden böyle hantal bi yapıyla uğraşmislar çelik denen birşey var

Çelik doğadan ham olarak elde edilmez. Çölün ortasında çelik için gerekli ham maddeleri bulamamışlardır belkide. O dönemde bulabilecekleri tek şey taştı zaten. Taştan en fazla mimari yapılar üretebilirler.

Çelik zamanla paslanır yapı çöker ama kayalar milyonlarca yıl kalır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makara sistemi kullanarak bu taşları ip yardımıyla fillere tasitmis olabilirler

• Gunumuzde devasa yukleri gemi tasimaciligi ile iatedigimiz yere goturebilmekteyiz. Bir aciklamaya gore piramit etrafina olusturulan su kanali ile taslarin tasinmasi ile yapilmis olmasidir. Taslar nilden gemiler ile geliyor. Nilden piramitlere kadar bir kanal yapildigini dusunun. Ayni panama kanalindaki gibi kademe kademe yukler
    Yukariya tasiniyor. Taslar gemilerden indirildikten sonra hava dolu hayvan derisinden yapilma balonlarla su ustunde yuzduruluyor. İsterse 200 ton olsun, yer cekimini yendikten sonra onu bir yere goturmek cocuk oyuncagi.

Tabi bu kanal sisteminin yapimlasi da mukemmel bir muhendislik ve yine cok zor bir is. Ama piramitleri saf gucle yapmaktan cok daha kolay tabi :)

• Tabanı genişletip eğimi azaltıp yeri ıslatarak taşımış olabilirler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.