Şimdi Ara

Sizce Piramitler Nasıl Yapıldı ? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
6
Favori
7.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • taşları taşıdıklarını bize düşündüren ne ?

nil nehrinin sürüklediği biriktirdiği kaya tozu ile kalıp sistemi şeklinde inşa etmiş olamazlar mı ?

o zamanın beton teknolojisi buydu belkide taşıma bile yapmadan o bölgedeki toprağı kullanarak büyük kalıplara dökerek bu karışımı büyük taşları inşa ettiler .

gizeme hiç gerek yok
  • yahu bende diyorum ki taş felan taşımadılar . günümüz inşaatları nasıl yapılıyor ? kalıpların içine beton doldurularak demi ... piramitlerde aynı mantık ...

dielimki 50 kat taş var piramitte . 1. katın kalıbını hazırlıyorlar o kalıplara yaptıkları karışımı döküyorlar . taşlaşınca kalıpları söküp 2. kata geciolar
  • 4. tür filmini izlemenizi öneririm. Piramitlerle fazla alakası yok ama eski medeniyetler ve uzyalılarla alakası var. Filmin başında dediğine göre gerçek olaylardan alınmış, hatta gerçek ses kayıtları ve görüntü kayıtlarıda var(uzaylı sesi de var).

Bi kadın uzaylılar onu kaçırdğı sırada bazı sesler kaydetti, gerçek diyordu filmin başında. konuşmalar da çevrildi

Spoiler butonunu bulamadım, zaten film de belgesel gibi bişey.

Uzaylılar sümer dilinde konuştu ve çevirdiler. Bazı yerler anlaşılmadığından çevrilememiş

yaratılışımızı incele mahvet ya da yok et

Kadın çırpınıyorken.

ben zorlamak isteğim yok dünya bilmek

Kadın çocuğunu isteyince

Çocuk benim dedi

Ben gerçek orda, ben kurtarıcı baba.

Tanrı benim

Ne kadar doğru bilmiyorum. Ama eğer gerçekse, piramitlerin yapımında parmakları olabilir.

• mutlaka izleyin derim oldukça mantıklı ve gerçekçi bilgilerle hazırlanmış bir video
  • Piramitlerin inşaasında yolsuzluk yapıldığını bilim adamları ortaya çıkardı. Piramitlet Aslında 3 katlı olacakmış, ama müteahitler belediyede para yedirip fazladan kat izni almış. Tabi çevreyi mahvedince mahkemeye gidenler olmuş,mahkeme yürütmeyi duruma kararı vermiş, ama zamanın firavunu :"sıkıyosa, gücünüz yetiyorsa gelin yıkın" demiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu hakkında oldukça bilgi sahibiyim.
    Uzay ve uzaylı teorileri ile ilgili de çok şey bilirim.
    Piramitler tamamen insan gücü ile yapılmışlardır.
    Dünya dışı bir yardım söz konusu değildir.
    bazı arkadaşlar neyin kafasını yaşıyorsa yok daha ileri teknolojiye sahiplermiş yok bilmem ne.
    Mısır o kadar ileri teknolojiye sahip olsaydı roma'ya yenilmezdi.
    Adamlar büyük oranda bronz malzeme kullanıyorlardı.
    Ne demiri, ne çeliği.
    çelik üretme tekniği ne zaman icat oldu haberiniz var mı?
    Piramit şeklinin ise mantığı şudur:
    Diyelim bir kule yapacaksınız ve uzun olmasını istiyorsunuz.
    O zamanki tuğlalar şimdiki kadar güçlü değildi.
    Kule belirli uzunluğa geldiğinde küçük bir alana aşırı yük binerdi, tuğlalar bu basıncı taşıyamazdı ve kule çökerdi.
    Piramit şekli ise uzun bir yapı yapmanın tek yoluydu.
    Alanının geniş olması sebebiyle tuğlalar basıncı daha rahat taşıyabiliyordu.
    Yok teknolojileri ileriymiş, yok bilmem neymiş.
    Belgesel izleyin.
    Gidin bu konuyu adam gibi araştırın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.