Şimdi Ara

Sizce orjinal windows mu almaliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gecen gun vatana gittik fiyat almak icin oradaki adam bize orjinal windows almamızı önerdi bence evde kullanacağım bir pc için para israfı gibi geldi orjinal windowsun bana ne gibi getirileri olur orjinal kullanmazsam pc nin içindekilere bir zararı olur mu ne dersiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiçbir getirisi olmaz (internet bankacılığı işiyle uğraşmadığınızı varsayıyorum) zaten vatan personeli elindeki malı satmak için söylemiş . Ancak internet bankacılığı işlemlerinde bir sıkıntı çıkarsa işletim sisteminin orjinal olması gerek. Ancak bu işlerle uğraşmıyorsanız paranızı çöpe atmış olursunuz. Türkiye'de hazır sistemler ve laptoplar haricinde orjinal işletim sistemi kullanımı max %30
  • Benimde aklıma bu takılmıştı iyi oldu :)
  • +200 tl olan birşeyi boşuna almanıza gerek yok yani gereksiz para harcamak istiyosan senin bilceğin birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niyazi_

Hiçbir getirisi olmaz (internet bankacılığı işiyle uğraşmadığınızı varsayıyorum) zaten vatan personeli elindeki malı satmak için söylemiş . Ancak internet bankacılığı işlemlerinde bir sıkıntı çıkarsa işletim sisteminin orjinal olması gerek. Ancak bu işlerle uğraşmıyorsanız paranızı çöpe atmış olursunuz. Türkiye'de hazır sistemler ve laptoplar haricinde orjinal işletim sistemi kullanımı max %30

Bence haricinde değil sayesinde %30
  • Mağazalarda en az 250 TL civarı para istiyorlar ki bence verilmez.
    OEM versiyonlarından alınabilir 30-40$ civarı.
    Orjinalin en büyük getirisi sorunsuz bir şekilde kurulum ve güncelleyebilmektir. Çok büyük avantajları yok, kişisel tercih.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Mağazalarda en az 250 TL civarı para istiyorlar ki bence verilmez.
    OEM versiyonlarından alınabilir 30-40$ civarı.
    Orjinalin en büyük getirisi sorunsuz bir şekilde kurulum ve güncelleyebilmektir. Çok büyük avantajları yok, kişisel tercih.

Bu sorunlar bile kalktı abi eğer yapamam diyosa atsın arkadaş pm hertürlü yardımcı olurum hiç bir sıkıntı çekmez o para verilmez üstüne bir miktar daha koyup adam akıllı ekran kartı bile çıkar o paraya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi laptop sizce
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Basliktaki sorunun cevabi kesin bir "hayir".

"internet bankaciligi isi" ile orjinal lisans satin almanin iliskisini de cozemedim ne kast ediyorsun?
  • Resmi işler vs için kullanıcaksan al ama ev kullanıcıları için gereksiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçbir katkısı olmaz hocam boşuna para vermeyin..

• quote:

Orijinalden alıntı: BrooklynDecker

Gecen gun vatana gittik fiyat almak icin oradaki adam bize orjinal windows almamızı önerdi bence evde kullanacağım bir pc için para israfı gibi geldi orjinal windowsun bana ne gibi getirileri olur orjinal kullanmazsam pc nin içindekilere bir zararı olur mu ne dersiniz ?

hiçbir getirisi olmaz da götürüsü olur :D paran boşa gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHArcadia

Basliktaki sorunun cevabi kesin bir "hayir".

"internet bankaciligi isi" ile orjinal lisans satin almanin iliskisini de cozemedim ne kast ediyorsun?

İnternet bankaclığında hırsızlık gibi bir diyor durum yaşarsanız bu olayla banka ilgileniyo ancak işletim sistemin sahteyse suç sende diyor. Zaten çokda önemli değil başa gelme olasılığı % 0,001
  • Herkesin ilgisi be alakasi icin tesekkurler :)

• quote:

quote:

İnternet bankaclığında hırsızlık gibi bir diyor durum yaşarsanız bu olayla banka ilgileniyo ancak işletim sistemin sahteyse suç sende diyor. Zaten çokda önemli değil başa gelme olasılığı % 0,001

işletim sistemiyle bu olayın alakası 0. hırsızlık durumu yaşarsan güvenlik programı kurmadığın için yaşarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

quote:

işletim sistemiyle bu olayın alakası 0. hırsızlık durumu yaşarsan güvenlik programı kurmadığın için yaşarsın.

Ben böyle biliyorum Lise 1 Bilişim öğretmeni söylemişti . Haksızsam özür dilerim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

quote:

Ben böyle biliyorum Lise 1 Bilişim öğretmeni söylemişti . Haksızsam özür dilerim.

özür dilemesi gereken sen değil o yanlış bilgiyi öğreten öğretmenin.o öğretmenleri biliyorum, bir sürü senin öğretmenine benzeyenle beraber mezun oldum. ben de bilişim öğretmeniyim. onlar da kendine bilişim öğretmeni diyor ben de

• quote:

Hiçbir getirisi olmaz (internet bankacılığı işiyle uğraşmadığınızı varsayıyorum) zaten vatan personeli elindeki malı satmak için söylemiş . Ancak internet bankacılığı işlemlerinde bir sıkıntı çıkarsa işletim sisteminin orjinal olması gerek. Ancak bu işlerle uğraşmıyorsanız paranızı çöpe atmış olursunuz. Türkiye'de hazır sistemler ve laptoplar haricinde orjinal işletim sistemi kullanımı max %30

arkadaşım bir kere kopya kullanmak hem etik değil. Hem de akıllıca değil. Windows orjinal olan sistem çökmez. Esential koruma hizmeti alırsın.
    şimdi zaman paradan kıymetli
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetatalay22

quote:

arkadaşım bir kere kopya kullanmak hem etik değil. Hem de akıllıca değil. Windows orjinal olan sistem çökmez. Esential koruma hizmeti alırsın.

Orjinal windows çökmez mi? Duyduğum en saçma şey.
    Esential koruma hizmeti almak nedir? Dediğin şey güvenlik yazılımıysa Windows orjinal değilse çalışmıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetatalay22

quote:

Adam akıllı bilgisayar kullanabilecek bilgiye sahipsen çökmez hiç bişey . 2 yıldır çakma Windows kullanıyorum virüs programıda yok tık demedi daha sistem . Ayriyeten bir işletim Windows'a 200-300 tl vermek hiç akıllı değil

• hocam düzgün kullanılırsa orjinal windows çökmez 2010 dan beri orjinal windows kullandığım makineler hiç çökmedi, bazılarında, essentialdan başka güvenlik sistemi de yok

ayrıca bill gates in kul hakkına girmemek lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.