Şimdi Ara

sizce noob(ezik) nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    +1rebit ıronbow
    +8/15dex full plate armor setine sahip
    +9 ve +7 dex ring
    2 tane kekuri ring
    +8 dex belt
    +10dex amulet of curse pendal
    35Knp
    özelliklerine sahip bir chara sahibim wolf le atağım 1540 oluyor.para veya invertorideki itemleri boşverim böyle bir özellikteki char ezikmi oluyor arkadaşlar eslanda cz de full plate olduğu için partilere alınmıyorum noob pm leri alıyorum ama ortalamayı düşünürsek bircok girebildiğim partilere göre konusuyorum 64 65 lvl gibi damage veriyorum
    ve soruyorum size noob denilen olay ezik denilen olay nedirya sadece gösterişmi beyler yazıktır bu tam anlamıyla gördüğün her sakallıya dede diyen bir olay her shell giyen güçlümü oluyor unutmayın +1 de giyiliyor

• O kelime bu oyunu oyundan fazla abartanlar için. Eğer birisi öyle diyorsa, kendisi bu kadar basit bir oyuna kendini bu kadar kaptırdığı için ona çok yazık olmuştur. Boş işler konusunda yüksek lisans yapmışlar.
  • Çok doğru bir konuya parmak basmışsın kardeş.
    Bak şöyle izah edeyim bende. Ben 62 lvl master açık chitin setli bir warriorum. Chitinlerimin 3 ü +7 diğerleri +6 ve +8 fp pouldronumda war aslında 3 defans eksik 3 str fazlası var +7 chitinden yani daha iyi.
    Ancak ne zaman giysem ezik muamelesi görüyorum.
    Elbette gösterişsiz olmak eziklik değil ancak gösterişli olmanın avantajı burda ortaya çıkıyor. Yalnız burda değil cz de 2 rogue yan yana duruyor birinde +1 shel set birinde +8 fp set war sen hangisine dalarsın önce???
    Tabiki fp giyene işte gösterişin önemi burda ortaya çıkıyor. Sana ezik diyenlerede sadece tek bir cevap ver...
    Gel 1vs1 yapalım de yeter.

edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 23 Ağustos 2006; 3:22:18 >
  • Ayrıca görünüş önemsiz, örneğin biz Mage'ler çoğunlukla 1. set giyiyoruz (malum Paper). Noob PM'leri de gelmiyor. Noob diyenlere dersini ver Arena'da.
  • acıkcasi gercekten rahatsız edici bir olay ve ben bundan artık cok sinir olmaya başladım amac burda iyi taktikle yatmamak güçlü vuruşla en kısa sürede adamı veya yaratığı yatırmak sa nedir peki evet invertoride benimd +6 shell setim var ama benden bu paperlığımıda bozsam atac olarak 120 gibi bir oranı alacak suan tek slowda oldukca seri olarak uruk tron kesiyorum ve bu lvl e kadar görevleri saymazsak bu yaratıkları bladeleri keserek geldim
    citizen kardeş iyi demişşin bu basit bir oyun bu sonuc da ve böyle bir mumamele görüyorsunuz.arene olayı gerçektn bircok kişiye iyi bir ders olacağı kesin sağolun ama bu noob gibi yakışırmaları bu oyun için artık birakmak lazım. öğle bir kaptırmısız ki oyun için söylenen yalanlar yapılan üçkaatlar dolandırıcılık hırsızlık hakaret diz boyu vermiş birçok kişi coktan ruhunu resmen çünkü düşünüyorumda bir oyun için bunları yapanlar anne bablarına arkadaşlarına bırakın kendi sorumlulukları veya hayatta neler yapıyorlar

• Bırakın Bunları oyun da lvl a item e göre eziklik olmaz ASIL eziklik o ezik diyenlerin içindeki eziklik.ezik olmamak davranışla olur,insanlıkla olur,adamlıkla olur.ne yapiiim ben +10 shell set,+10 dual shard,+5 unique takılar,lvl 80 adamı adam olmadıktan sonra.lvl la itemle eziklik olmazzz.tabii bu benim görüşümdür.
  • az war bea +8 fp lerin yerine +7 chitin set alsan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    MU ARCHANGEL NE BU BÖLE LAN
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üzülme sen bir n00b değisin . n00b golemlere cekenler, 30 taş diyip 4 taş cekenler, aga soyuldum paraya ihtiyacim var diyip sonra kufur edenler,b0ssların droplarını calanlardır
    quote:

Orjinalden alıntı: kadkad

62 lvl archer
    +1rebit ıronbow
    +9 ve +7 dex ring
    2 tane kekuri ring
    +8 dex belt
    35Knp
    özelliklerine sahip bir chara sahibim wolf le atağım 1540 oluyor.para veya invertorideki itemleri boşverim böyle bir özellikteki char ezikmi oluyor arkadaşlar eslanda cz de full plate olduğu için partilere alınmıyorum noob pm leri alıyorum ama ortalamayı düşünürsek bircok girebildiğim partilere göre konusuyorum 64 65 lvl gibi damage veriyorum
    ve soruyorum size noob denilen olay ezik denilen olay nedirya sadece gösterişmi beyler yazıktır bu tam anlamıyla gördüğün her sakallıya dede diyen bir olay her shell giyen güçlümü oluyor unutmayın +1 de giyiliyor

• Diyenin noob olduğu şeydir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadkad

62 lvl archer
    +1rebit ıronbow
    +9 ve +7 dex ring
    2 tane kekuri ring
    +8 dex belt
    35Knp

haklısın be 38 lwl im +1 chitin giyiyiom

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.