Şimdi Ara

Nedir bu Heaven Fire? Biri açıklayabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nasıl birşeydir bu tam olarak? Ezik 42 lvl charımı kasmak için almayı düşünüyorumda.Hiç k**p kullanmadım.Olan varsa bir ekran resmini falan koyabilir mi?Veya en uygun fiyat nedir bunun için?Veya deneme sürümü falan.En önemlisi ban yeme riski var mıdır?bazı kişiler K2'nin kendi k*xpu o yüzden ban riski yok falan diyor.

İşlemci : AMD ryzen 7500F, Anakart : Biostar B650MT, Ram: Kingston DDR5 6000 Mhz 32 GB, Ekran Kartı : Palit infinite RTX 5060 ti 16 GB, HDD : Corsair 1 TB M.2 SSD, Power : High Power 650W Absolute Monitör : Viewsonic 32 inç Curved monitör

"Sırttan alınan yara, Kılıç Ustasının utancıdır!"...... Roronoa Zoro
  • Kendi emeğiyle hiçbiryere gelemeyeceğini bilen lamerlerin kullandığı bir program.
    can alınan çarşıda, kardeşim sattı beni.
    dönüp seslendim geri, merhametsiz birine,
    beni siz vursaydınız, şu gavurun yerine.
  • oyunda eskiden arkadaşların birleşerek kurduğu clanlara , partylere artık heaven firesız girmek imkansız

seek açıp içeri gidersin birsürü pm gelmiştir örnek:

hf?
    hf varmı kardes
    hf varsa şu slota gel
    okcumusun?
    hf archer?

bunlar bana gelenler

ban riski var tabi
    İşlemci : AMD ryzen 7500F, Anakart : Biostar B650MT, Ram: Kingston DDR5 6000 Mhz 32 GB, Ekran Kartı : Palit infinite RTX 5060 ti 16 GB, HDD : Corsair 1 TB M.2 SSD, Power : High Power 650W Absolute Monitör : Viewsonic 32 inç Curved monitör

• quote:

Orijinalden alıntı: lamerstyle33

Ben Warrior olmama Rağmen bana bile soruyorlar HF varmı Kardeş ? diye
    Duyduğum kadarıyla Warriorlar'da Açıyormuş ama Nasıl Kullanılıyor Bilmiyorum.

Belkide hf deki kutu toplama özelliği nedeniyle soruyorlardır

HF hiç tavsiye etmem normal kosptan bir farkı yok bence ayrıca banlanma riski de eşit . Biryerlere geleceksen emeğinle gel derim

GrandeTerim
  • Arkadaşa katılıyorum 83 Lvl olduğunda Seni baştan beri tanıyan insanların ; Bak adam Koxp'la 83 oldu... Demesinimi istersin ? Yoksa Vaybe Adam Emeğiyle 83 Oldu helal olsun ! Demesinimi istersin ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kimsye ks atmadıktan sonra hf yada koxp yada legal farketmez...
    legal ks atan adamdansa hf ile ks atmayıp düzgün takılan adam ol daha iyi

• Legal emek hırsızlığının kısaltmasıdır HF(Heaven Fire)

Yorumlar için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sapancı_Katil

kimsye ks atmadıktan sonra hf yada koxp yada legal farketmez...
    legal ks atan adamdansa hf ile ks atmayıp düzgün takılan adam ol daha iyi

Geç bunları.
    can alınan çarşıda, kardeşim sattı beni.
    dönüp seslendim geri, merhametsiz birine,
    beni siz vursaydınız, şu gavurun yerine.
  • KS yapmak mesele degil. Adamın görevi oluyor yahutta x slotunda kasmak istiyor. Ama sen o slotta koxptasın. Bu da bi nevi ksdir kanımca.
    Ayrıca koxp ortaya çıkmadan önce oyun çok daha zevkliydi. Herkes ezikti, 80lv birisi dolaştığı zaman onlarca pm atılırdı. Exp kasarken muhabbetler edilirdi. Şimdi koxpa bırak, yatarsam xxx numarasından ara yaz afk ol.. Ne kadar güzel. Legal değil hiçbir şekilde.

Orijinalden alıntı: memokepo

KS yapmak mesele degil. Adamın görevi oluyor yahutta x slotunda kasmak istiyor. Ama sen o slotta koxptasın. Bu da bi nevi ksdir kanımca.
    Ayrıca koxp ortaya çıkmadan önce oyun çok daha zevkliydi. Herkes ezikti, 80lv birisi dolaştığı zaman onlarca pm atılırdı. Exp kasarken muhabbetler edilirdi. Şimdi koxpa bırak, yatarsam xxx numarasından ara yaz afk ol.. Ne kadar güzel. Legal değil hiçbir şekilde.

tebrik ederim dostum çok güzel bi yorum gerçekten eskiden çok güzeldi 60 lwl adama helal olsun derdim paramunda sohbetler unutulmaz tabi sabaha kadar konuscak onca seyi nerden bulurduk düşünemiyorum şimdi ise ex kasmak bile bi eziyet

Orijinalden alıntı: kpmustafa

Ben zaten bir oyun için namusumu satacak adam değilim.Sadece koxpla oynamanın nasıl bir EZİKLİK olduğunu öğrenmek için denemek istemiştim.Zaten koxp dediğini bende yaparım.z-r z-r z-r

Yorumlar için teşekkürler.

bi ilk yazdıgına bak bide sımdiki. lafı değiştirme arkadaşım. basbaya ii bişey desek kullan desek kullanacaktın. hemen nası bi eziklık falan demişsin. ikili oynamayalım lütfen
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.