Şimdi Ara

70 lvl olan full intler 70ten sonra str gitti mi bi yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ewt arkadaslar dh dede gormustum 70 lvla kadar full int 70 ten 80 e kadar str gidin diyenler wardı acaba uyguladılar mı uyguladılarsa memnunlarmı

• 70 e kadar int biraz str ver ne olcak
  • iyide mag. balance dusmeszi o zmn

sordum sadece uygulayan warsa memnun mu diye
  • pure devam ET bunun üzerinde çok hesap yaptık biZ
  • Mag balance %100 ün altına düşmedikten sonra sorun yok.%100 ün altına inmiycek şekilde str serbest ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mustapha_TR

Mag balance %100 ün altına düşmedikten sonra sorun yok.%100 ün altına inmiycek şekilde str serbest ;)

aynen katılıyorum ama full str birisi 70-80 int verebilir psc balance %100 ün fazla altına inmesin, fakat full intin tek geçim kaynağı vuruş gücüdür str veridirip ekmeğini elinden almayın sakın
  • STR ağırlıklı Hybrid olmaz. Hybrid INT karakterden olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Beni7Bitirdi

STR ağırlıklı Hybrid olmaz. Hybrid INT karakterden olur.

olur kanka olur çok denedim oylede pwp lerde sos ları yien glavie arklarım war blance tam %100
  • neden balance %115 olmasın ?
    neden pvpde 10k nuk atmak varken 7k atsın ?

Dostum işine karışmak istemem ama Bence Pure devam et . Neticede oyun da mx LvL 80 oLmayacak Ona göre hesabını yap iyi oyunLar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1mm0rtaL

quote:

Orjinalden alıntı: Beni7Bitirdi

STR ağırlıklı Hybrid olmaz. Hybrid INT karakterden olur.

olur kanka olur çok denedim oylede pwp lerde sos ları yien glavie arklarım war blance tam %100

Kusura bakma kanka, hiç denemediğim için öyle dedim. Ayrıca okuduğum hybridlerin %100 ü int ağırlık hybriddi. Demek ki oluyormuş.

Eyvallah
  • aslinda bu bahsi gecenler tam hybrid olmaz yani str char da biraz int vererek imbue kuvvetlendirmek ise yarar cogu zaman karsinizda sosun vs yok ise zaten su an 20k ustu 80 lvl de hp oluyor ...
    20k hp yerine bir miktar mag attack kazanmak tercih edilebilir ... ama bu pekte hybrid olmaz ... misal alcemy ile 17-17.k hp gerisi int verilmis bi char cogu zaman full str chardan iyi sonuc verir ... hele ki 90 lvl de dusunulurse tamamen str anlamsiz olur, tamam feci hp sahibi olabilir ama vuruslari yetersiz kalabilir ...
    ayni sey int char icinde gecerli misal isyatu yarkana 16k damage veriyor mag balance %116 elemanin ... ama yatiyor surekli ....
    yani mag balance cok dusurmeden denge korunarak biraz hp vererek cok damage ama surekli yatmak yerine denge saglanabilir ...
    tabi onemli olan ayari bozmamak ... bu da genel olarak str de phy, int de mag balance i 100 un altina indirmemekle saglanabilir ...
  • ne yalan söliyim 77 lim şu an 76 da str verdim 79 ve 80 de str vericem bnm için çok bi güç kaybı olmıcak ama hp bakımından çok şey kazanıcam adam bana crit attımı kurtuluşum olmazken kurtulucam ve o adamı yatırıcam pure gitmemin bencede mantığı yoq 80 de 3 str veya 3 int vermişsin charın kalitesini boşmaz arttırır bence de öle oluyo 77 lvlim 1 kez str verilmiş charım ın saf hp si 5600 az bi miktar diil 80 de bu 7k olucak nerdeyse bide itemlerden gelen hp ler ve mp ler çok işime yarıcak bilinçli olmak kaydı ile bence str veya int i az da olsa karıştırmak ta bi sakınca yoq ama 70 den 80 e kadar str veririsen bence o charın hiç bir manası kalmaz son 3 lvl yeterde artar bile sen itemine phy ve mag defans bas itemini güçlendir yeter zor bişi dill forumlarda gezersen çok şey ogrenip aynı lvl de seni yatıran adamı sen çok rahat yatıracak hale gelebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.