Şimdi Ara

Sizce Matematik mi zor,Fizik ve Kimya mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
13.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizce matematik mi zor fizik ve kimya mı?
    matematiği çok iyi anlayan bi insanın fiziği kimyayı da iyi anlaması gerekmiyor mu ?
    şu ana kadar matematikten işlediğimiz konularla ilgili hemen hemen bir çok soruyu çözebiliyorum ama fiziğe kimyaya geldimi işler değişiyor..sıkılıyorum da o derslerde.. sice ne yapmalıyım fizik ve kimyayı anlamak için ?
    edit:Lise 1 deyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De Morgan -- 5 Ekim 2008; 18:57:56 >

• Üniversite için konuşursak matematik bunlardan 4-5 kat daha zor :)
  • Ben de fizikten anlıyorum.Matematik ve Kimyadan anlamıyorum.
  • Ben sadece matematikten anlıyorum.Okulun kursları var.Oraya gidicem.Yine anlamassam para boşa gidecek..
  • Fizigi, Kimya yi ve Biyoloji yi cok iyi anladigimi dusunuyorum, ama Matematige gelince almiyor mantigim...
  • Fizik'i iyi olan bir insanın Matematiği kötü olamaz.Ancak Fizik'i iyi olmayan bir insanın Matematiği kötü olcak diye bir kaide yoktur.Fizikte düşünme Matematikten çok daha fazladır yorum yapmanı ister..

Ama şu vardır Matematik ile Fizik ayrılmaz bir bütündür..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bay PiPo..!

Ben de fizikten anlıyorum.Matematik ve Kimyadan anlamıyorum.

Aynen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence kimya. Fizik ve matematik kolay
  • kimya :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatalrhymer53

quote:

Orjinalden alıntı: Bay PiPo..!

Ben de fizikten anlıyorum.Matematik ve Kimyadan anlamıyorum.

Aynen

aynen ama ben fizik ve kimya ii mat sıkıcı
  • fizik
  • matematik (polinom fonksiyon)
  • fizik kolay ya ben EA cıydım gene yapıyodum fizik sallamayla bile yapılıyor matematik çokta zor değil ötekilerini bilmiyorum.
  • Fiziği ve matematiği az çok anlıyorum,kimyayı hiç anlamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kafkas11

fizik kolay ya ben EA cıydım gene yapıyodum fizik sallamayla bile yapılıyor matematik çokta zor değil ötekilerini bilmiyorum.

Senin yaptığın Fizik'in F sinin %10u bile olamayacak seviyede olduğunu belirtmek isterim
  • matematik zevklidir diğerleri diildir.matematik mantık işidir mantıkı olmayan matematikin formüllerle olduğunu düşünür bence matematik daha kolay
  • fizik.hayatımı kararttı
  • matematiği çok severim bu yüzden de fiziği falan daha iyi bildiğimi düşünüyorum fen derslerinden. kimya daha çok ezber gibi pek işlemlik bişeyi yok o yüzden pek sevmezdim kimyayı. matı iyi olan birinin fizikten de çakması lazım bana kalırsa. fiziğin mantığını kavradımı zevklidir ve zorlanmazsın da. üni 2. sınıfım şuan matla ilgili derslerim(calculus) aa geldi hep fizikle kimyada bb aldım gerçi şu an discrete diye bişey görüyoruz soyut matematik orda de morgan law diye bişey var senin nickin de de morgan daha lise1de nerden bilion sen demorganı
  • quote:

Orjinalden alıntı: acheron

matematiği çok severim bu yüzden de fiziği falan daha iyi bildiğimi düşünüyorum fen derslerinden. kimya daha çok ezber gibi pek işlemlik bişeyi yok o yüzden pek sevmezdim kimyayı. matı iyi olan birinin fizikten de çakması lazım bana kalırsa. fiziğin mantığını kavradımı zevklidir ve zorlanmazsın da. üni 2. sınıfım şuan matla ilgili derslerim(calculus) aa geldi hep fizikle kimyada bb aldım gerçi şu an discrete diye bişey görüyoruz soyut matematik orda de morgan law diye bişey var senin nickin de de morgan daha lise1de nerden bilion sen demorganı

Mantık ve Kümelerden

• Bence hepsi eşit zorlukta.. Düzenli çalışmaya bakıyor. Ama sırf dersi dinleyip 3 alandan test verseler matematiği iyi yapardım heralde
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.