Şimdi Ara

Sizce Matematik mi zor,Fizik ve Kimya mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
13.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kimya zor bilader lise 3 valla hem sevmiyorum zaten doğal olarak anlamıyorumda
  • Fizik çok zor ya..
    Matematiğim çok iyi ama fiziği bi türlü yapamıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

Orjinalden alıntı: kafkas11

fizik kolay ya ben EA cıydım gene yapıyodum fizik sallamayla bile yapılıyor matematik çokta zor değil ötekilerini bilmiyorum.

Senin yaptığın Fizik'in F sinin %10u bile olamayacak seviyede olduğunu belirtmek isterim

1.bölüm işte yaw 2.bölüme bakmadım tabiki.
  • Başlıktaki fizik ve kimyayı ayıralım. Kimya fiziğin yanında çok daha basit kalır. Biraz daha ezbere kaçıyor. Hatta atomun yapısı, radyoaktivite, periyodik cetvel gibi bazı konularda resmen ezber bilgi soruyorlar.

Matematik ve fiziği karşılaştırırsak, bence fizik daha kolay. Matematiğin fotoğrafına şöyle bir bakıyorum da... İntegral, türev, permütasyon, kombinasyon, limit, fonksiyonlar kısmı içimi karartıyor. Uzun uzun konular var. Formül kalabalığı. Hatta dershaneler ve ÖSS hazırlık yayınları sığdıramıyor, 1. ve 2. bölümü ayrı inceliyor.

Fizikte de formül var baya ama... Standart. Aşırı derecede çok değil. Kuralları, soru tekniklerini, soru tiplerini iyi anlamak lazım.

Mesela bakın. Şu an bana su - buz karışımlarını sorun, yapamam. Bununla ilgili çıkan sorular hep standart, sabit. Buz erirse suyun yüksekliği ne olur, son sıcaklık ne olur, kütlesi suyun daha büyükse ne olur, buzun daha büyükse son durum ne olur, kaldırma kuvveti ne olur, gibi... Kuralı kavrasam rahat yapacağım. İyice çalışmam lazım bu karışımlara.

Matematik böyle gelmiyor işte. Adam bomba sorular koyuyor önümüze.

Yani, Matematik > Fizik > Kimya.

• kimya
  • quote:

fizik kolay ya ben EA cıydım gene yapıyodum fizik sallamayla bile yapılıyor matematik çokta zor değil ötekilerini bilmiyorum.

Sayısalcı olsaydın bu kadar "Fizik kolay yaa... Sallıyorsun, yapıyorsun." havalarında olur muydun acaba?

Yukarıda arkadaşın sana verdiği cevaptaki gibi, sorumlu olduğun fizik kolaylık ve konu kalabalığı açısından bütün lise fiziğinin olsa olsa %10'u...
  • Fizik tabiki sıralama istersen mat,sonrada kimya
  • Kimya kolayda matematik ve fizikten bişey anlamıyorum...

Kimya hocama saygılar...
  • En zor biyoloji hacı. Matematik, fizik, kimya; bence biyolojinin yanında keklik kalıyor.
  • En zoru matematik.
  • Türkçe, Matematik, ve Felsefe çok zor diğerleri çok kolay sevdiğimden heralde
  • Lisede fizik , üniversitede mateatik !
  • bende bi gariplik var sınavda feni daha yüksek yapıyorum ama okulda matematik daha iyi,daha zevkli buluyorum ve daha iyi anlıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: symbi@n

Bence kimya. Fizik ve matematik kolay
    aynen
  • KİMYA KOLAY BİRAZ EZBER YAPACAN

FİZİK FORMUL EZBERLEYECEN NE ÇOK ZOR NEDE ÇOK KOLAY

MATEMETAİK SORU ÇÖZMEZSEN KAFANA GİRMİYO YANİ SORU ÇÖZERSEN KOLAY ÇÖZMEZSEN ZOR
  • Üçüde çok basit. Asıl Edebiyat felan kazık.
  • edebiyat felan zaten kazık da 3 ü arasından bana mat daha zor geliyor... fiziği düşünmesi daha kolay kimya zaten basit
  • edebiyatı felan zaten kazık buluyorum onu napıcaz bu sene bilmiyorum offf
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

Senin yaptığın Fizik'in F sinin %10u bile olamayacak seviyede olduğunu belirtmek isterim

1.bölüm işte yaw 2.bölüme bakmadım tabiki.

Valla sizi kutlamak istiyorum...Sallamayla Fizik sorusu çözüyorsunuz.Læ varya ben devrelerde bile sallasam tutmazdı ? Sizin sırrınız nedir ?

• quote:

Orjinalden alıntı: metalheadjm

En zor biyoloji hacı. Matematik, fizik, kimya; bence biyolojinin yanında keklik kalıyor.

biyoloji ezber, fizikte ne kadar ezber yaparsan yap çok fazla işe yaramıyo
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.