Yürü be kim tutar seni!.. Feci gaz aldım, ben gider bunları döverim xD!
belki knight a kafa tuta bilir
KAFA NE KELİME ONA TIRNAK TUTAMAZ LA KNGİHT ONLİNE'SIZ HAYAT HERKESİ BAŞKA YAKAR
bence aynen wowa benzetmişler en iyisi knight onlineeeeee
bu ne be knight : XxX bu oyun : 0
Oyundaki müziği kim sölüyor ve hangi parçası söleyebilirmisin?
knightın grafiklerine göre çokm daha üstün oyunlar var ama knight bir alışkanlık tiryakilik bence sigara gibi
knight onlineın oynanış tarzı kadar bi oyun görmedim ben
tabıkı bolekonusmanıznormalhayatınızdarpg denen oyun turunu sadece ko olarakalgıladıgınızıcın baska oyunlarsıze sadece yavan gelıyor sunu unutmayın ko ınanın cok dandıkbıroyun grafık acısından olsun gmlerın calısmamazlıgından yada ıtemlar yonunden olsun cok zayıf arkadasın dedıgı gıbı ko yu cazıp kılan tek sey cz egerkı cz kadar atraksıyonasahıp bır baska oyun olsa emınımko ya 1000 basar neysesıze sukadarınısolım bence oyunu denemeden karar vermeyın en onemlısı mmorpg tarzı oyunlardamutlaka pvpogesıneyer verılır neyse ben yınede bu oıyunuda deneyecem cunku gercek ten aksıyon cok fazla hareketler ve buyuler cok hosuma gıttı en onemlısı basıt arayuz vede basıt oynanıs tarzı klavyeden skıllerı yonetmek ılk basdta bayagı zorlasada alıstıktan sonra cok kolay
Ya Ne Ateri Oyunu Gibi Zuahahh Bu Oyun Marioya Bile Kafa Tutamaz:D
salla ne böle adam ucuyor fırlıyor zıplıyor gerçekci deil bi kere
Knight Varya buna bi kafa atarr varyaaa
HAYIR
wlla bu silkroada coooook benziyo grafikler daha güzel ama
ama iyi duyurulursa bu oyun tutar
bence öle
bencede bu oyun knight'a kafa atar ama çoğu kişi bu oyunu tanıdıklarına filan bi tavsiye etsin oyunu gösteersin knightı sollar
ben en çok o en sondaki okçuya bayıldım ya harika ok atıo
ama bişey var bu oyun sadece avrupalı kullanıcılar içinmiş
türkiye üyeliği aldım sürekli hata verdi only europan die
kanka bnece süper efekler felan çok canlı denicem sağol link içşn skiller tartışılmaz