Şimdi Ara

Sizce kız kezban mı yoksa haklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türkiyedeki muhafazakar bir şehrin ama en rahat özgür olan bölgesine gittim. bir hafta misafirdim burada. bir klüp vardı damsız almıyordu. yanıma bir bayan bulmak istedim. bir kafeye oturdum kahve söyledim. çalışan kızlardan birisi biraz hoşuma gitti. ona söylesem mi acaba diye abartısız 1 saat düşündüm, kız çok rahat bir tipe benziyordu ters tepki vereceğini pek düşünmedim. cesaretimi topladım. en son çağırdım, şuna benzer şeyler söyledim tam aklımda değil ama:

Ben: "pardon yanlış anlamazsanız birşey sorabilir miyim, burada şu şu adında bir klüp varmış, doğru mu"

Kız: "evet"

Ben: "ben bu şehirde yeniyim de o klübü görmek istiyorum ama galiba damsız almıyormuş tek erkek olarak giremiyorum"

Kız: "EEEEEEEE?" (dedi ama öyle bir dedi ki anında moralim bozuldu, direk yanlış anlamaya başladı)

Ben: "Sizden tavsiye istiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz ne yapmam lazım sizce" (lafı sizle de takılabilir miyize getirdim ama ters tepki verdiği için açıkça söyleyemedim tabi)

Kız: "BEN BU KONUDA YARDIMCI MARDIMCI OLAMAM :@" diye tersledi gitti. adeta soğuk bir duş almış gibi oldum. çok bozuldum. hemen gittim kasaya hesabı ödemeye. kız orda geldi diğer çalışanlara duyuruyor "Sinirlerim çok bozuldu bir olay oldu da" falan diye bana da duyuruyor. hemen ödedim hesabı çıktım gittim.

Sizce kız neden bu kadar tepki verdi? Tam olarak ne anlamış olabilir? Sizce bir kezban mı yoksa sonuna kadar haklı mı kime böyle birşey desem böyle bir tepki mi alırım? Şehrin muhafazakarlığı ile ilgili olabilir mi? Ama mekan elit bir yerdi kız da gayet rahattı. İçinde mi bir muhafazakar vardı acaba. Aklıma türlü türlü şeyler geliyor. Nerdeyse polis çağıracak sandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonuna kadar haklı
  • Haklı

• basitçe hayır diyebilirdi. ama böyle tepki verdiği içinde suçlayamazsın demekki onun düşünce yapısına göre büyük bir saygısızlık falan yapmışsın.
  • Okumayın "Selam bağyan damım olur musun"
  • Kez

• ordaki çalışanlara duyurup aşırı tepki vermesi normal değil. güzelce ret edebilirdi. kezban olablir, şaşırmışta olablir. ne diyem mahmut mu diyem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haksız. Haklı diyenlere de bakma kibarca hayır diyebilirdi öküzlük yapmamışsın zaten reddedince lafı çevirmişsin

• Şimdi kanki ablanla parkta oturuyosun diyelim ve tanımadıgın bi adam geldi "abla clube gidelim mi " dedi naparsın ?

• kiz hayatinda ilkez erotik izlemis begenmemis orda ki cocuga benzedin için yapmis olabilir

• Kezban diye bunlara diyoruz işte , ondan sonra kötü adam biz oluyoruz . Zaten konuşmaya pardon , afedersiniz vs. gibi laflarla balayınca tecavüze uğrayacaklarını sanır kezbanların bu türleri . O yüzden orda diğer çalışanlara felan duyurduğunda "çok ciddiyim" kezban vs. diye aşağılaman gerekir bu cinslerin egosunu kırman gerekir ki bir halt diyemesin .
  • Haklı yani sonuçta hiç tanımadığı biriyle gidipte birşey içmesi saçma hemde muhafazakar bir şehir diyorsun ama anlattığına göre yine de biraz abartmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sterope -- 22 Aralık 2014; 18:51:18 >
  • Kızın klüplerde takılmadığını, platonik olarak birisini sevdiğini, derslerinin çok yoğun olduğunu, maddi durumu kötü olup harçlığını çıkarmak için kafede çalıştığını, bir de senin içini okuyamadığını bir hayal etsene. Düşünebilirsin de hepsini aynı anda.

Sonra gel dupe yapcaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakli ben olsam sikayet bile ederdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peace Sells.. -- 22 Aralık 2014; 19:00:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre0210

Okumayın "Selam bağyan damım olur musun"

Iyi ozetlemis

• Kiz hakli sen kezban gibi davranmissin

• Haklı tabiki.

• kız haklı hacı.
  • ulan seni tanımıyo etmiyo ne demesini bekliyon. Parmağında yuzuk varmı yokmu ona bile bakmamışsın

• Kızıl_Şaman kullanıcısına yanıt
    Dalga mı geçıyorsun kız mantıklı cevap vermiş Arkadaşlarını çağirsaydi kafasini gozunu kirardilar ucuz atlatmis

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.