Eskiden ne olsa Gold'dan alırdım.Ama Gold işi büyütünce ne fiyat kaldı ne de müşteri memnuniyeti... Kadıköyde EKSEN'den başkasını tanımam.Sitesindeki fiyatlara bakıp aldanma git pazarlık yap!...
mecidiyeköy'de ay bilgisayar... hendese bilgisayar... bunları tavsiye ederim..
tabiki mecidiyeköy dereboyu cd. ya da kadıköy.. m.köy de 6 aya komisyonsuz taksit imkanı var.. git faydalan!
Mecidiyeköy ve kadıköy piyasalarını araştır çok uygun fiyatlı mağzalar var.Ben eskiden hep kadıköye giderdim,baktım boşuna yol parası veriyorum şimdi hep mecidiyeköye gidiyorum.Fiyatlar o kadar oynamaz yani.
İlle de Eksen derim giderim çayımı içerim birşeyler almasam da o kadar yani
Müşteri memnunuyeti mükemmel, teknik servis hızlı ve parçada arıza olunca Gold gibi küstah davranmıyorlar.
kesinlikle kadıkoy gold derim ama istemiyosun. ozaman uranium pc war kadikoyde bi bak ıstersen!!!
mecidiyeköy- aybilgisayar...3 pc topladım sorunsuz çalışıyor....teknik serviside iyi....
kadıköy-mecidiyeköy-beşiktaş
quote:
Orjinalden alıntı: asabii
kesinlikle kadıkoy gold derim ama istemiyosun. ozaman uranium pc war kadikoyde bi bak ıstersen!!!
neden orası ? hiç bir üründe sorun oldu da götürdün mü oraya ?
quote:
Orjinalden alıntı: kyorhan
quote:
Orjinalden alıntı: asabii
neden orası ? hiç bir üründe sorun oldu da götürdün mü oraya ?
çktırma arkadaş orada çalışıyo galiba utandırdın bak arkadaşı
ay bilgisayar fena değildi ben zamanında celeron 466 makine mi oradan toplamıştım ama sanırım "eksen"e gideceğim.
vatan pahalı-golda da güvenemiyorum.
teşekkürler.
YA SORULURMU HİC TABİKİ ULUS BİLGİSAYAR.. DEREBOYU CAD. NO 11/B MECİDİYEKOY İSTANBUL
abi bi arkadaş uranium dan al demişte ,ben oranın çalışanı kadar suratsızını görmedim.o barkot kesen adam var bi tane adam yerinden çıkmış bende kasada ödeme yapacaktım yanyana oldukları için adamın yolunu kesmişim adam resmen beni itti yerine geçti,napiyon dedim görmüyonmu nasıl geçebilirim dedi.Aman aman fiyatlar uygun ,iyi müslüman adamlarda ama yok abi önce müşteri memnuniyeti
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme