Şimdi Ara

Sizce İstanbulda nereden pc parçası alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende biliyorum ankaradan getirtmeyi ama durum öyle değil kart benim değil,başka sebepler vs vs..

hyundai L72D istiyorum yada başka iyi bir lcd.

VATAN-GOLD bilgisayar hariç

• quote:

Orjinalden alıntı: Blackmagic

bende biliyorum ankaradan getirtmeyi ama durum öyle değil kart benim değil,başka sebepler vs vs..

hyundai L72D istiyorum yada başka iyi bir lcd.

VATAN-GOLD bilgisayar hariç

EKSEN
  • kadıköye git orada exa bilgisayar var, eksen var... bütçene uygun iyi bir yer bulursun.
  • Mecidiyeköye git her aradığını bulursun. Özellikle ayder bilgisayara uğra derim ben. şuan bonusa 6 taksit kampanyasıda var.
  • EKSEN
  • mecidiyeköy - Babacan bilgisayar
  • KARDEŞ YABANCIYSAN ALDIĞIN YER ÖNEMLİ DEĞİL AMA BİLİNDİK YER OLARAK

AY BİLGİSAYAR
    GOLD
    BABACAN BİLGİSAYAR
    EKSEN
    VATAN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eskiden ne olsa Gold'dan alırdım.Ama Gold işi büyütünce ne fiyat kaldı ne de müşteri memnuniyeti...
    Kadıköyde EKSEN'den başkasını tanımam.Sitesindeki fiyatlara bakıp aldanma git pazarlık yap!...
  • mecidiyeköy'de ay bilgisayar... hendese bilgisayar...
    bunları tavsiye ederim..
  • tabiki mecidiyeköy dereboyu cd.
    ya da kadıköy..
    m.köy de 6 aya komisyonsuz taksit imkanı var..
    git faydalan!
  • Mecidiyeköy ve kadıköy piyasalarını araştır çok uygun fiyatlı mağzalar var.Ben eskiden hep kadıköye giderdim,baktım boşuna yol parası veriyorum şimdi hep mecidiyeköye gidiyorum.Fiyatlar o kadar oynamaz yani.
  • İlle de Eksen derim giderim çayımı içerim birşeyler almasam da o kadar yani

Müşteri memnunuyeti mükemmel, teknik servis hızlı ve parçada arıza olunca Gold gibi küstah davranmıyorlar.
  • kesinlikle kadıkoy gold derim ama istemiyosun. ozaman uranium pc war kadikoyde bi bak ıstersen!!!
  • mecidiyeköy- aybilgisayar...3 pc topladım sorunsuz çalışıyor....teknik serviside iyi....
  • kadıköy-mecidiyeköy-beşiktaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: asabii

kesinlikle kadıkoy gold derim ama istemiyosun. ozaman uranium pc war kadikoyde bi bak ıstersen!!!

neden orası ? hiç bir üründe sorun oldu da götürdün mü oraya ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyorhan

quote:

Orjinalden alıntı: asabii

kesinlikle kadıkoy gold derim ama istemiyosun. ozaman uranium pc war kadikoyde bi bak ıstersen!!!

neden orası ? hiç bir üründe sorun oldu da götürdün mü oraya ?

çktırma arkadaş orada çalışıyo galiba
    utandırdın bak arkadaşı

• ay bilgisayar fena değildi ben zamanında celeron 466 makine mi oradan toplamıştım ama
    sanırım "eksen"e gideceğim.

vatan pahalı-golda da güvenemiyorum.

teşekkürler.
  • YA SORULURMU HİC TABİKİ ULUS BİLGİSAYAR.. DEREBOYU CAD. NO 11/B MECİDİYEKOY İSTANBUL

• abi bi arkadaş uranium dan al demişte ,ben oranın çalışanı kadar suratsızını görmedim.o barkot kesen adam var bi tane adam yerinden çıkmış bende kasada ödeme yapacaktım yanyana oldukları için adamın yolunu kesmişim adam resmen beni itti yerine geçti,napiyon dedim görmüyonmu nasıl geçebilirim dedi.Aman aman fiyatlar uygun ,iyi müslüman adamlarda ama yok abi önce müşteri memnuniyeti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.