Şimdi Ara

sizce iphone 7 128gb mı 7 plus 32 gb mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben samsung s4 kullanıcısıydım telefonum arıza verdi yaptırmak yerine yedek telefonlarla idare ettim şuan iphone 4 kullanıyorum ama buraya kadarmış yenisini almam gerekicek bu ara düğündü falan çok masraf yaptığım için bu zamana kadar alamadım. hepsiburada.com'da ki fiyatlarda teknosa vatan computer vb. teknoloji marketlerinden daha uygun olduğunu gördüm iphone 7 128 gb ve iphone 7 plus 32 gb arasında kaldım fiyatları hemen hemen aynı sürekli indirime giriyor ama tam alacağıma karar veriyorum herkes ayrı bir şey söylüyor bütün özellikler aynı ama daha büyük ekran, batarya, 3gb ram ve tele lens kamera için 32 gblık bi plus almak mantıklı mı yoksa 7 128 gb alıp hafıza sorunu yaşamadan kullanmaya mı bakmalıyım? ilgilenenler olursa linklerini de bırakayım.

7 128 gb -http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-7-128-gb-apple-turkiye-garantili-p-HBV0000012S8L

7 plus 32 gb -http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-7-plus-32-gb-apple-turkiye-garantili-p-HBV0000012S8O

Edit : bu arada ufak bir bilgilendirme telefonu alırsam eski telefonum gibi gittiği yere kadar kullanacağım satıp yeni çıkan modellerden alma gibi bir olayım hiç olmadı uzun vadede düşünürsen 128 daha mantıklı geliyor ama bilemiyorum 32 gb plus alıp hafızayı boşaltarak kullanmak çok mu işkence olur hala kararsızım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werseveN -- 10 Mayıs 2017; 20:59:2 >

• İPhone 7 Plus almanızı tavsiye ediyorum şu anda tek takıldığınız nokta hafıza galiba eğer bütçenize 300-400lira civarında ekleme yapabilirseniz eğer dönem dönem 4000-4200 civarında 128Gb Plus alma şansınız var ama kampanyaları ve indirim kuponlarını takip etmeniz gerekiyor geçen hafta n11'de hediye kuponu ve banka kampanyası ile 4000liraya falan maal oluyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: escape0121

İPhone 7 Plus almanızı tavsiye ediyorum şu anda tek takıldığınız nokta hafıza galiba eğer bütçenize 300-400lira civarında ekleme yapabilirseniz eğer dönem dönem 4000-4200 civarında 128Gb Plus alma şansınız var ama kampanyaları ve indirim kuponlarını takip etmeniz gerekiyor geçen hafta n11'de hediye kuponu ve banka kampanyası ile 4000liraya falan maal oluyordu.

bütçeyi anca ikisi arasında ayarlayabiliyorum dostum :/ elim bol olsa düşünmeden alacağım ama maalesef şuan imkanı yok telefona ihtiyacım var öyle iphone 7s yok efendim ip 8 bekleme gibi bir olayım da yok yani alıp gittiği kadar kullanma amacındayım.
  • abi merhaba, ben geçen gün sipariş verdim hepsiburada.com dan 7 128 gb. Fiyatı araştırdığım da diğer mağazalara göre daha uygundu zaten daha öncede telefon sipariş etmiştim ve sıkıntı yaşamamıştım. Eski telefonum 32 gb di, bu yüzden ben hafızaya bakarak tercih ettim. Hafıza sorunu yaşamak istemiyosan bencede 7 128 daha uygun.
  • Kesinlike 7 Plus, 32gb o kadar da az değil. 7 almayın 7Plus alabilecekken

• merhaba her ikisi de iyi telefon ama isteklerine göre senin karar vermen gerek aslında
    büyük ekran kullanmak istiyorum dersen iPhone 7 Plus yok hafıza benim için daha önemli diyorsan
    iPhone 7 128 ciddi hafıza farkı var çünkü :) bende hepsiburada dan iphone 7 Plus 128 almıştım
    mesela çok rahat kullanıyorum ama bütçem uygun değil diyorsan iphone 7 128 al bence
  • bokeh uygulamasını iyi yapması ve büyük ekran hariç çok da bir farkı yok ben iphone 7 128 gb kullanıyorum fotoğrafından tut her türlü şey içinde gönül rahatlığı ile tutuyorum hafıza sorunu olmaması on numara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dual 1 gb mı yoksa 1,25 gb mı?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Plus çok büyük benim için sorun kullanırken , sorun olmaz dersen plus al tabikide 32 gb az değil durmadan boldur boşalta gerek olmaz , doldur boşaltda iyidir yedekleme yapmış olursun hem.

• Boyut sorun değilse plus tabikide , gerek pil performansı gerek ekran çözünürlük oranı , gerekse de çift kamerasıyla ip7 den daha iyi bir telefon . 32 gb birçok kullanıcı için yeterlidir .

• Hafızaya takılma 32 işini görür. Seçimini özelliklere göre yap. ip 7 Plus baya büyük bir cihaz. kullandığım için söylüyorum herkesin rahat kullanacağı boyutta değil elleriniz ufaksa tek elle hiçbirşey yapamazsınız ve sizi sinir eder bu durum. Benim ellerim normale göre büyük olmasına rağmen bazen yetişemiyorum ekranın uzak noktalarına
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso60

Hafızaya takılma 32 işini görür. Seçimini özelliklere göre yap. ip 7 Plus baya büyük bir cihaz. kullandığım için söylüyorum herkesin rahat kullanacağı boyutta değil elleriniz ufaksa tek elle hiçbirşey yapamazsınız ve sizi sinir eder bu durum. Benim ellerim normale göre büyük olmasına rağmen bazen yetişemiyorum ekranın uzak noktalarına

hocam bazıları çok büyük tek el kullanımı zor diyor da benim eller büyük 1.92 adamım elime aldığımda arkadaşların telefonlarını 4.7 lik ekran niyeyse ufak geliyor plus ise tam istediğim boyutta
  • O zaman düşünmeden plus alabilirsiniz hafıza çok önemli değil

• Bencede 7 plus.

• O kadsr boyut boyut dediler hiç kurcalamamiştim plus modellerini 6-6s-7 olark dvm ettim bi kerede plus alayim dedim 8 plus aldim keyfime bakiyorum boyutun öyle rahatsiz edici boyutuda yok cift kamera, full hd, 3 gb ram yeter de artar bile:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.