Şimdi Ara

SİZCE HANGİSİNİ ALAYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AMD ATHLON 2500+ işlemcimi yoksa P4 2.8 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idiot -- 9 Kasım 2004, 19:13:15 >

2.8e@3.5 zalman 7000a-cu powercolor9800pro thermaltake300w
    http://service.futuremark.com/compare?2k1=8164475
  • quote:

Orjinalden alıntı: idiot

AMD ATHLON 2500+ işlemcimi yoksa P4 2.9 mu?

herkes amd diyor ama ben de P4 var şu an çok memnunum.Bu arada P4 2.9 diye satılıytor mu?

Orijinalden alıntı: KeN()

quote:

Orjinalden alıntı: idiot

AMD ATHLON 2500+ işlemcimi yoksa P4 2.9 mu?

herkes amd diyor ama ben de P4 var şu an çok memnunum.Bu arada P4 2.9 diye satılıytor mu?
    2.9 varmı ya benim bildiğim kadarıyla 2.8 olmasın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahayseven

2.9 varmı ya benim bildiğim kadarıyla 2.8 olmasın hocam

Alıntıları Göster
    p4 2.9 bulabilirsen hemen al çok iyi oc oluyorlarmış diye duydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evren Küçük

p4 2.9 bulabilirsen hemen al çok iyi oc oluyorlarmış diye duydum.

Alıntıları Göster
    şaka bir kenara arkadaş yazarken sanırım bir hata yaptı pentium ailesinde 2,9 işlemci yoktur. 2,6-2,8-3,0 diye gider. benim tavsiyem şu olur oyunlarda amd masa üstü uygulamalarında P4 derim zaten P4 işemciler epey ucuzladı sayılır. o bakımdan 2,8c veya 3,0c alınabilir. saygılar
    Q6600@3.8G__1.385v__Vid1.2125v_Thermalright Ultra-120 Extreme__ 2x NANOXIA FX12-1250 __DFI Lanparty DK P35-T2RS__Crucial Ballistix Tracer 2*2Gb_HİS 5850 Cooling_Thermalright HR-03 GT ___Sandisk 120GB Extreme SSD __ 22'' Samsung SyncMaster T220 __Logitech MX1000 _Logitech G15___ Nova Killer __GIGABYTE 3D AURORA 570 Case_ Silverstone Olympia 850W

Windows 7 x64

• quote:

Orijinalden alıntı: 865pe

şaka bir kenara arkadaş yazarken sanırım bir hata yaptı pentium ailesinde 2,9 işlemci yoktur. 2,6-2,8-3,0 diye gider. benim tavsiyem şu olur oyunlarda amd masa üstü uygulamalarında P4 derim zaten P4 işemciler epey ucuzladı sayılır. o bakımdan 2,8c veya 3,0c alınabilir. saygılar

Alıntıları Göster
    fiyat senin için önemliyse 2500+ daha uygun.
    ama bence p4 2.8 e tercihen athlon64 2800+ i de düşünebilirsin.anlarında fiyatları bayağı düştü,p4 lere denk oldu.
    AMD RYZEN 5 3600@4.1Ghz CPU | CORSAIR H100İ PRO RGB | ASUS ROG STRIX B350-F GAMING MOTHERBOARD | 2*16 GB GSKILL TRIDENT Z NEO 3200Mhz RAM | SAPPHIRE RX5600XT PULSE GPU | 250 GB SAMSUNG 970 EVO SSD | 500 GB SAMSUNG 870 EVO SSD| 250 GB SAMSUNG 840 EVO SSD | CORSAIR 4000D AIRFLOW CASE | CORSAIR RM650X 80+ GOLD PSU |GIGABYTE G32QC QHD 2K 165Hz HDR400 MONITOR | LOGITECH G613 WIRELESS MECHANICAL KEYBOARD | LOGITECH G403 LIGHTSPEED MOUSE | MICROSOFT XBOX ONE S GAMEPAD | ASUS ROG STRIX 2.4 GO HEADSET | LOGITECH C920 HD PRO WEBCAM | CREATIVE PEBBLE 2.0 SPEAKER | Rode NT-USB MINI MICROPHONE

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce hangisini almalıyım ?
    13 yıl önce açıldı
    Yardım!!!Hangisini Almalıyım!!!
    15 yıl önce açıldı
    Hangisini önerirsiniz?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: trulli

fiyat senin için önemliyse 2500+ daha uygun.
    ama bence p4 2.8 e tercihen athlon64 2800+ i de düşünebilirsin.anlarında fiyatları bayağı düştü,p4 lere denk oldu.

Alıntıları Göster
    AMD ATHLON 2500+ al sana yeter. artan paranı da gelecekte alacağın 6800 ultra için ayır

ULUBATLI SOUNESS (1996, Bugünkü Rüştü Saraçoğlu Stadyumu)
  • AMD ALIRSAN DAHA İYİ OLUR EKONOMİK VE HIZLI KALANA DA NE ALIRSAN AL

Orijinalden alıntı: chash

AMD ALIRSAN DAHA İYİ OLUR EKONOMİK VE HIZLI KALANA DA NE ALIRSAN AL
    bu işlemcilerin arasında 100$ fark var p4 2.8 alacak paran varsa 64 bit 3000+ al 199+kdv
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raskrain

bu işlemcilerin arasında 100$ fark var p4 2.8 alacak paran varsa 64 bit 3000+ al 199+kdv

Alıntıları Göster
    64bit64bit64bit64bit intelin yeni işlemcilerini bekle derim ben onlardada 64bit eklentileri olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: cankoral

64bit64bit64bit64bit intelin yeni işlemcilerini bekle derim ben onlardada 64bit eklentileri olacak

Alıntıları Göster
    tabi ki p4 al.
    Lenova Ideapad Y510P//Canon Eos 7D- Sigma 50mm f1.4//Iphone 7 Plus//4x2 Kingston ddr2 Hyperx 1066 //Samsung 250gb+500gb Sata2 Ncq//Skystar2.6D//Audigy2ZS Platinium//Razer Plazma//Tagan 480//CMStacker

• quote:

Orijinalden alıntı: rabesantrata

tabi ki p4 al.

Alıntıları Göster
    sempron u bekle. amd farkı.

Orijinalden alıntı: teknikel_bilgisayar

sempron u bekle. amd farkı.

Alıntıları Göster
    Eğer amacınız sırf oyun oynamaksa o zaman amd 2500+ overcolcok @3200 yeterli. Ama ben oyun da oynayacağım masaüstü uygulama da yapacağım, video uygulamalarla uğraşacağım, yani kısaca işlemciyi çok kullanacağım işler yapacağım diyorsanız amd yetmez, o zaman 2.8c overclock ile işinizi çok iyi görür.

Orijinalden alıntı: Wolverine

Eğer amacınız sırf oyun oynamaksa o zaman amd 2500+ overcolcok @3200 yeterli. Ama ben oyun da oynayacağım masaüstü uygulama da yapacağım, video uygulamalarla uğraşacağım, yani kısaca işlemciyi çok kullanacağım işler yapacağım diyorsanız amd yetmez, o zaman 2.8c overclock ile işinizi çok iyi görür.

Alıntıları Göster
    oyun icin alacaksan, amd 2500+'yi tercih edip arta kalan parayi da ekran karti yada rame yatirirsan daha iyi performans alirsin bence.

Orijinalden alıntı: caitlin

oyun icin alacaksan, amd 2500+'yi tercih edip arta kalan parayi da ekran karti yada rame yatirirsan daha iyi performans alirsin bence.

Alıntıları Göster
    P4-2.8 sadece oyunlarda değil başka hertürlü uygulamalarda işne yaracaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecmel

kesınlıkle p4
    kesinlikle 2.8
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazfatih

kesinlikle 2.8

Alıntıları Göster
    P4-2.8 her halükarda budur olay .. oyun ve diğer işlevlerde mükemmel performans

Yamaha YZF R6
  • quote:

Orijinalden alıntı: HercuL

P4-2.8 her halükarda budur olay .. oyun ve diğer işlevlerde mükemmel performans

Alıntıları Göster
    BENCE INTEL 2.4 BOX İŞLEMCİ AL 3 YIL GARANTİ
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.