Şimdi Ara

Sizce hangisini almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu 2 bilgisayar arasında kaldım
    Laptop :http://www.casper.com.tr/ProductDetail_cmy3210-8l35p-s_130_5421

Masaüstü:http://www.casper.com.tr/ProductDetail_nsh3450-4l35b_125_5381

Laptop veya masaüstü düşünüyorum. Toplama işine pek sıcak bakmıyorum açıkçası siz hangisini önerirsiniz? Hangisinde daha akıcı oyun oynarım ?
    Bilgisayar konusunda biraz cahil olduğum için bilginize başvurmak istedim :)

Sizin tavsiyeleriniz de varsa eğer yazabilir misiniz ?

Şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shamanxian2 -- 14 Ekim 2012; 12:01:15 >

• oyun için daima masaüstü bilgisayarı öneririm sakın işte her yere götürürüm rahat olur düşüncesine kapılma ben 4 sene önce öyle düşündüm 1500 tlye casper laptop aldım oyun oynarken çok çabuk ısınma ve lanet olası paylaşımlı ekran kartı yüzünden şu anda güncel oyunları oynayamıyorum ayrıca soğutucumda vardı yine fark olmadı kısacası masaüstü bilgisayar oyunda her zaman daha iyidir yükseltmesi kolay vs vs düşün işte sırf oyun oynamak için yeni bilgisayar topluyorum laptop yetmediği için he başka bir konuya değinmek gerekirse üşenmeye gerek yok vatanda %25 indirim olduğu bi gün git parçalarını topla derim daha iyi bir sistem çıkarırsın hatta foruma yaz tavsiye al illaki yardımcı olanlar olur
  • Tavsiyeniz için teşekkürler fakat şöyle bi durum var verdiğim linkteki laptop, bilgisayardan daha üstün anladığım kadarıyla o yüzden laptopa yatkınım ama ısınma sorununu aşabilirmiyim emin değilim
  • oyun içinse toplama pc alınır
    illa notebook alınacaksa
    samsung 350v5c
    dell 5520
    lenovo z580
    serilerine bakabilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer desktopu hazır alacaksan direk parayı fakir birine ver.En azından sevap kazanırsın.
    Laptop alırsanda oyun için istiyorsan MSI,Monster,Alienware gibi markalara yönelmen gerek ki bu da sana çok pahalıya mal olur.
    O yüzden toplama almalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamanxian2

Tavsiyeniz için teşekkürler fakat şöyle bi durum var verdiğim linkteki laptop, bilgisayardan daha üstün anladığım kadarıyla o yüzden laptopa yatkınım ama ısınma sorununu aşabilirmiyim emin değilim

toplama bilgisayar senin için en iyi seçenek seçtiğin iki bilgisayarda da ekran kartı paylaşımlı bu büyük sıkıntı kendin topla korkma en azından her parçanın ayrı ayrı garantisi var saçma sapan öyle 2 sene boyunca kasayı açma yasağı falanda olmaz istediğin zaman ram eklemesi yaparsın temizlersin vs oyun bilgisayarı istiyosun sonuçta bi süre sonra yetmemeye başlıycak sana mecburen takviye yapıcaksın bunun içinde yükseltmeye uygun parçaları kendin toplaman en mantıklısı

ayrıca şu konuya göz at hazır bilgisayarlar için ne diyor ondan sonra demek istediğimi anlıycaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuri1907 -- 14 Ekim 2012; 23:05:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yuri1907

quote:

Tavsiyeniz için teşekkürler fakat şöyle bi durum var verdiğim linkteki laptop, bilgisayardan daha üstün anladığım kadarıyla o yüzden laptopa yatkınım ama ısınma sorununu aşabilirmiyim emin değilim

toplama bilgisayar senin için en iyi seçenek seçtiğin iki bilgisayarda da ekran kartı paylaşımlı bu büyük sıkıntı kendin topla korkma en azından her parçanın ayrı ayrı garantisi var saçma sapan öyle 2 sene boyunca kasayı açma yasağı falanda olmaz istediğin zaman ram eklemesi yaparsın temizlersin vs oyun bilgisayarı istiyosun sonuçta bi süre sonra yetmemeye başlıycak sana mecburen takviye yapıcaksın bunun içinde yükseltmeye uygun parçaları kendin toplaman en mantıklısı

ayrıca şu konuya göz at hazır bilgisayarlar için ne diyor ondan sonra demek istediğimi anlıycaksın

Toplama yapabileceğim bi site önerirmisiniz ?

Çevreminde etkisiyle toplama pc den uzak duruyordum fakat forumdaki konuları okuyunca fikrim değişti. Resmen para tuzağıymışta haberimiz yokmuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce hangisini almalıyım ?
    13 yıl önce açıldı
    Hangisini almalıyım
    4 ay önce açıldı
    Hangisini almalıyım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yuri1907

quote:

Toplama yapabileceğim bi site önerirmisiniz ?

Çevreminde etkisiyle toplama pc den uzak duruyordum fakat forumdaki konuları okuyunca fikrim değişti. Resmen para tuzağıymışta haberimiz yokmuş

www.novabilgisayar.com/pc.asp burdan parçaları seçip daha sonra %25 indirim olduğu bir gün yani haftasonu vatandan seçtiğin parçaların fiyatlarına bakabilirsin en sonunda foruma yazıp bilgi alışverişi yaparsan hatasız sonuca ulaşırsın diye düşünüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.