Şimdi Ara

Sizce hala umut var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 34 yasina geldim. Şimdiye kadarki hayatımda öyle kritik hatalar ve yanlış seçimler yaptım ki adeta geleceğimi mahvettim. Şu an hiçbir şeyi değiştirecek gücüm yok. Bari bugünüm iyi olsun dedim memurluğu kazandım ama yaptığımız işin memurlukla zerre kadar alakası yok. Kurumda 3 yıldır çalışmama rağmen alışamadım, ciddi tehlikeler atlattım, birim değişikliği görevde yükselme gibi şeyler de olmuyor. Kpssye girdim yüksek alamadim ve alim da yapılmıyor. Bu süreçte sağlıklı düşünebilme yetimi de kaybedince daha da kritik hatalar yaptım ve bazı sebeplerden dolayı bankaya çok fazla borclandim ailemle de aram bozuldu. Kafam o kadar dolu ki yeni şeyler öğrenirken çok zorlanıyorum sanki hiçbir şey almıyormuş gibi. İçimde Allah korkusu olmasa kendimi alkole uyuşturucuya sigaraya verirdim ama yapamıyorum. Mucize yaratmak dışında bir seçenek göremiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Tavsiyeniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enforcer90 -- 12 Ekim 2024; 15:42:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Can bedenden çıkmadıkça umut vardır. Madem Allah'a ve ahirete iman ediyoruz, o zaman bu fani hayatın eninde sonunda bir rüya gibi biteceğini düşünerek imtihanlara sabırla karşılık vermemiz gerek. Şahsen ben de çok zor zamanlar yaşadım, üstelik kendi hatalarım ya da yanlış seçimlerim sonucu da değil. Herkesin eninde sonunda toprak altına gireceği şu fani hayatın hırslarıyla ebedi hayatı yakmaya değmez. Hatalarının ne kadar telafisi mümkünse o kadarı için uğraşıp önüne bak. Yarın karşımıza hangi kapılar açılacak bilemeyiz. İnsanlar Allah korusun kolunu bacağını gözünü kaybediyor da Allah'a tevekkül edip yoluna devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hala mı hayla mı
    12 yıl önce açıldı
    Sizce yalan mı gerçek mi ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.