Şimdi Ara

Akçay da gezilecek yerler, bslıkesirliler gelsin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yetkili bir arkadaş @aslancaca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen gün ordan geldim 16 gün tatil yaptım. Çok tatlı küçük sıcak bir yer. Kordonu var lunapark var zeus altarı diye bir uçurum yeri var çok müthiş bir manzara orayı kesin görmeniz lazım. Bozcadaya tur yaptık 40 tl . çok güzeldi. Mıhla şelalesi ve hasanboğuldu şelalesi mi neydi bunlara kesin gidilmesi gerekir müthiş yerler. Ben bayâ yerlerini gezdim ama aklımda yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eşki limon -- 1 Eylül 2015; 23:53:33 >
  • Tam adamına soruyorsun kardeşim. Ben Küçükkuyu'da yaşamaktayım buraları çok da olmasa biliyorum. Akçay bu mevkiinin en güzel yerlerinden biridir. Akçay , Güre , Altınoluk , Küçükkuyu buralar 20 dakikalık mesafedeler birbirlerine. Küçükkuyu' da Zeus Altarı var Adatepe yolunda kime sorsan gösterirler. Altınoluk'ta ise adı Köy olan bir yer var yukarı tarafta yoldan geçen kime sorsan gösterirler. Zeus Altarı pek güzel sayılmaz lakin manzarası görmeye değer.Akçay'ın sahilleri ünlüdür baya. Kordon falan filan pek aşırı gezilecek yer yok Olive City denilen Alışveris merkezi var. Kafa dinlemek için ideal yer. Yazın nüfusu 60 katına kadar çıkabiliyor yalan değil. Mıhlı Şelalesi , Hasaboğuldu ya gitmeni tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperen17 -- 2 Eylül 2015; 0:23:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alperen17

Tam adamına soruyorsun kardeşim. Ben Küçükkuyu'da yaşamaktayım buraları çok da olmasa biliyorum. Akçay bu mevkiinin en güzel yerlerinden biridir. Akçay , Güre , Altınoluk , Küçükkuyu buralar 20 dakikalık mesafedeler birbirlerine. Küçükkuyu' da Zeus Altarı var Adatepe yolunda kime sorsan gösterirler. Altınoluk'ta ise adı Köy olan bir yer var yukarı tarafta yoldan geçen kime sorsan gösterirler. Zeus Altarı pek güzel sayılmaz lakin manzarası görmeye değer.Akçay'ın sahilleri ünlüdür baya. Kordon falan filan pek aşırı gezilecek yer yok Olive City denilen Alışveris merkezi var. Kafa dinlemek için ideal yer. Yazın nüfusu 60 katına kadar çıkabiliyor yalan değil. Mıhlı Şelalesi , Hasaboğuldu ya gitmeni tavsiye ederim.

gezilecek başka yerler yokmu ya, hasanboğulduya gittik zaten.

• selmand kullanıcısına yanıt
    Assos falan var pek bir yer yok benim burada canım sıkılıyor açıkçası
  • Hasanbogulduya ve mihh selalesine nerden gidilirki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa/Görükle nasıl bir yer ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

Hasanbogulduya ve mihh selalesine nerden gidilirki

hocam tek yol araba zaten yokuş tırmanıyosunuz onun dışında sarıkız die bi yer var oraya gidebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alperen17

Tam adamına soruyorsun kardeşim. Ben Küçükkuyu'da yaşamaktayım buraları çok da olmasa biliyorum. Akçay bu mevkiinin en güzel yerlerinden biridir. Akçay , Güre , Altınoluk , Küçükkuyu buralar 20 dakikalık mesafedeler birbirlerine. Küçükkuyu' da Zeus Altarı var Adatepe yolunda kime sorsan gösterirler. Altınoluk'ta ise adı Köy olan bir yer var yukarı tarafta yoldan geçen kime sorsan gösterirler. Zeus Altarı pek güzel sayılmaz lakin manzarası görmeye değer.Akçay'ın sahilleri ünlüdür baya. Kordon falan filan pek aşırı gezilecek yer yok Olive City denilen Alışveris merkezi var. Kafa dinlemek için ideal yer. Yazın nüfusu 60 katına kadar çıkabiliyor yalan değil. Mıhlı Şelalesi , Hasaboğuldu ya gitmeni tavsiye ederim.

OLİVE CİTY kapandı yerine karşısına yasa açıldı

• Ayvalik tarafina git. Cunda adasina git. Aksam da seytan sofrasinda gunesin batışını izle. Yat turuna katil.

• quote:

Orijinalden alıntı: panter20

Yetkili bir arkadaş @aslancaca

YAZ-KIŞ Akçaydayım en yakın gezilecek yer ayvalık tarafı

belediyesi sıfır çalışıyor denizde yüzerken yanından büyük tuvalet geçerse şaşırma artık insanlar mı yapıyor hayvanlar mı belli değil

zeytinli rock feste gelenler sahili mahvetti gitti temizleyende yok

özet buraya para harcamayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslancaca

quote:

belediyesi sıfır çalışıyor denizde yüzerken yanından büyük tuvalet geçerse şaşırma artık insanlar mı yapıyor hayvanlar mı belli değil

yok be hocam akçay geçen senelere göre güzel bu yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

Hasanbogulduya ve mihh selalesine nerden gidilirki

mıh şelalesi zeus tepesi sarıkız nerde

• Orta cafe xd

• Şelale dediler gittik görduk 2 damla su akiyor. denizi güzel dediler 40 derece havada 5 dakka suda kalsan donarak ölürsün o kadar soguk deniz suyu. çarsisi guzel piknik,mangal yerlere guzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Şelale dediler gittik görduk 2 damla su akiyor. denizi güzel dediler 40 derece havada 5 dakka suda kalsan donarak ölürsün o kadar soguk deniz suyu. çarsisi guzel piknik,mangal yerlere guzel

denizin soğukluğu süper ama

• quote:

Orijinalden alıntı: byhtk

quote:

quote:

valla ben aydın-antalya-muğla-ayvalık sahillerine göre kıyasladım
    karadenizin bi kısmı bile daha iyi
    Geçen sene de gördük bu senede sadece deniz kıyısına cafe açmakla olmuyor bu işler bide mavi bayrak asmışlar alay eder gibi
    Ben bu kadar yosunu hiçbi yerde görmedim ayrıca
    Ve bu son söyleyeceğim önemli yani bilimsel bişey egenin en soğuk suyudur akçay

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: byhtk

quote:

quote:

valla ben aydın-antalya-muğla-ayvalık sahillerine göre kıyasladım
    karadenizin bi kısmı bile daha iyi
    Geçen sene de gördük bu senede sadece deniz kıyısına cafe açmakla olmuyor bu işler bide mavi bayrak asmışlar alay eder gibi
    Ben bu kadar yosunu hiçbi yerde görmedim ayrıca
    Ve bu son söyleyeceğim önemli yani bilimsel bişey egenin en soğuk suyudur akçay

en soğuk su ayvalıkta ama adaların içinde kalan su değil direk açığa bakan sahildeki su yani sarımsaklı plajı
    ayrıyetten fenerin bi kısmının suyuda cok soğuktur çünkü bildiğin denizin altında kaynak var buz gibi su çıkıyor fokur fokur ama en temiz suda fener ve altınoluk taraflarında bence kaldıki hep oraya gidiyorum yüzmeye

mavi bayrak olayına gelince bende karşıyım sahile iki kabin duş koyup bide can kurtaran şeysi yapıp mavi bayrak almışlar ama deniz leş yani gene önceki senelere göre bi nebze temiz ama
    deniz kısındaki kafeler ben bildim bileli var hatta bu sene kafelerin önlerini biraz kırptılar kordon ferahladı

• Sene 2005...İlk ve son tatilim. Deniz mükemmel. Denizin kenarında çeşmeler var, turuncu banklar var. Tek hatırladıklarım bunlar. (:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.