Şimdi Ara

Sizce Fenerbahçe'de Yılın Futbolcusu Kim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2. Musa Sow

3. Dirk Kuyt

• Caner tartışmasız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caner Erkin
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbra Kadabra

Caner tartışmasız

Görüyorum ve artırıyorum..
  • caner
    topal
    egemen

diye gider benim listem.
  • Herkes
  • caner diyorumum ardından topal diyorum listede topalıda koymalıydın bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1-caner
    2-topal
  • Caner
  • Caner

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caner topal egemen kuyt sow emimike webo alves alper emre volkan Gg meyro soldan saga bence

• Topal Caner

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caner
    Topal
    Bir yana

Sow
    Emenike
    Kuyt
    Webo
    Egemen
    Bruno Alves

de çok iyi performans gösterdiler.Zaten oyuncularımızın çoğundan çok iyi performans aldığımız için şampiyon olduk.

• Caner ve Topal
  • Caner
    Caner
    Caner

• 1- Caner 2- Topal 3- Kuyt ilk 3 olur, gerisini sıralamaya gerek yok
  • Ön plana çıkan oyuncu Caner Erkin oldu. Ancak bu yıl bütün oyuncular çok iyiydi.Yani teker teker seçmek zor.Takım oyunuyla şampiyon olduk.
  • bek oynamasına karşın bir ofansif anlamda müthiş katkı saglayan caner 1

14 mac sarı kart sınırında bulunan ama 14 mac sari kart görmeden görevini müthiş yapan defanstan
    topu cıkaran, pas yapan ve ayrıca iki ayagını da cok iyi kullanan gizli kahraman topal 2

kim ne derse desin, ilk 11 olsun olmasın takımın en cok kahrını ceken basarıyı en cok arzulayan
    kaybetmeyi sevmeyen ofansif özelligi olan ama çift yönlü orta sahamız kaptanımız emre 3

son haftalarda oynamamasına karsın arkadaslarım arasında gladiator lakaplı tam bir stoper
    müthiş bir hava hakimiyetine sahip kornerlerde her an gol atacak havası bulunan ve inanilmaz
    markaj yapabilme özelligine sahip egemen 4

her an her sekilde her pozisyonda gol atabilme özelligi bulunan , rövasata , kafa , sırtı dönük santrafor
    pivot santrafor dahi oynayabilen calim özelligi bulunan sow 5

sonradan oyuna giren webonun attıgı 6 gol,emenikenin birebirde ki müthiş yetenegi,kadlec in her zaman hazır
    olup bek veya stoper oynaması , gg nin müthiş istikrari, topuzun inatciligi, salihin müthiş futbol zekası teknigi,
    kuytun inanilmaz caliskanlıgı tecrübesi, meirelsin son haftalarda oynadıgı premier league kalitesinde oynadıgı mütgis oyun. diye siralanabilir

sunu demeliyim ki herkes görevini cok iyi yaptı tabi ki ama diger takim futbolcularımıza göre bi kac adım daha önde gözüken
    bana göre takdir edilesi istikrar saglayan caner ve topaldir.

tamamen kendi fikrim katilmayan arkadaslara saygı duyarım

• Caner ve Mehmet Topal en büyük yükü çeken oyunculardı. Bunların yanı sıra Sow-Emenike-Webo-Kuyt dörtlüsünü de unutmamak gerekir. Defanstaki Egemen - Alves ikilisi de muhteşem gittiler.

Takımda herkes eşit yükü de paylaşınca şampiyonluk geldi.
  • Caner ve Gökhan iki çift ciğerli harika beklerimiz neden arkasını düşünmeden rahatça oynuyorlar çünkü arkalarında kapı gibi topal var defansın her yönüne süratli şekilde koşular yapıp açığı kapatıyor onun sayesinde belik 6 7 gol az yedik.

O yüzden topal yılın oyuncusudur bnm için.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.