Bildirim
sizce etnik kökenim ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
sizce etnik kökenim ?
(En Son Oy Tarihi: 23.5.2018)
Giriş
-
Karadelik seçeneği nerde ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yas kac?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Beni evhamlı sanıyorlardı HAYIR! Ben sadece gafil değildim, o kadar! | Cennet Mekan Sultan Abdülhamid Han
"Evet bende korkuyorum ama yürümemi gerektiren sebepler, korkmamı gerektiren sebeplerden daha fazla" | Bilge Kral Aliya İzzetbegoviç
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz? Dehanın sınırları var cehaletinse hiçbir sınırı yoktur. -
16 _____________________________ -

aslında o kadar kara değilim, yaz olduğundan dolayı öyle._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ortadirekmarksist
quote:
Orijinalden alıntı: ipausedmyxxx
aslında o kadar kara değilim, yaz olduğundan dolayı öyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
benim anne tarafım aslında arnavut kökenli prizrenden gelmişler novi pazar'a.
baba tarafı sibenik dalmaçya dan. ama sjenica ya gelince sürekli arnavutların kelmendi klanının fis deniyor galiba pepaj kolundan kız almışlar, dalmaçyadayken italyanlık da olduguna dair bir söylenti var, ayrıca yine baba tarafında türkiye'ye gelince babaannemin annesi kürt._____________________________ -
quote:
baba tarafı sibenik dalmaçya dan. ama sjenica ya gelince sürekli arnavutların kelmendi klanının fis deniyor galiba pepaj kolundan kız almışlar, dalmaçyadayken italyanlık da olduguna dair bir söylenti var, ayrıca yine baba tarafında türkiye'ye gelince babaannemin annesi kürt.
Sus! Novi(yeni) pazar sirbistanindir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: ne45zmnkakuluzrs
quote:
baba tarafı sibenik dalmaçya dan. ama sjenica ya gelince sürekli arnavutların kelmendi klanının fis deniyor galiba pepaj kolundan kız almışlar, dalmaçyadayken italyanlık da olduguna dair bir söylenti var, ayrıca yine baba tarafında türkiye'ye gelince babaannemin annesi kürt.
sırbistan'ın olması oranın halkının çoğunluğunun boşnak olduğu gerçeğini değiştirmiyor. yanılmıyorsam yüzde 73 tü.
içimnden bir senin bir ara forumda olan sonra banlanan sırp üye olduğunu söylüyor._____________________________
-
ossaltı esnik vörsun _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: GR33K
ossaltı esnik vörsun
biraz daha ciddi cevaplar verebilir miyiz ?
teşekkürler_____________________________ -
Bu kadar seçenek arasında Türk'ün olmaması biraz şaşırtıcı.Neden şaşırtıcı diye sorarsan Türkiye'nin kendi içinde ve dışında olmak üzere bütün ırkları almışsın neredeyse.Benim fikrimi sorarsan Balkanlar ile uzaktan yakından alakan olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.En azından beyaz tenli olsan bir nebze derdim. _____________________________ -
quote:
quote:
quote:
sırbistan'ın olması oranın halkının çoğunluğunun boşnak olduğu gerçeğini değiştirmiyor. yanılmıyorsam yüzde 73 tü.
içimnden bir senin bir ara forumda olan sonra banlanan sırp üye olduğunu söylüyor.
Barcelona niye Katalonya'nın degil? Diyarbakır neden Kürdistan degil? Bu mantıkla bakacak olursak balkanların yarısı Sırbistan olurdu. Ayrıca boşnakazinlikta oldugu Bosna Hersek toprakları da vardır. Onlarda şüphesiz Sırbistan'a baglanacaktir.
Not: hic banlanmadim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.
-
Neredeyse herkes kürt seçeneğine asılmış. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Egot
Bu kadar seçenek arasında Türk'ün olmaması biraz şaşırtıcı.Neden şaşırtıcı diye sorarsan Türkiye'nin kendi içinde ve dışında olmak üzere bütün ırkları almışsın neredeyse.Benim fikrimi sorarsan Balkanlar ile uzaktan yakından alakan olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.En azından beyaz tenli olsan bir nebze derdim.
Ten rengİ nedeniyle ama.
Ama mollaarapta oturuyorum. Burada benden cok daha esmer birçok bosnak var.
İnsanlar boşnakları sarisin mavi gözlü zannediyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
quote:
quote:
quote:
içimnden bir senin bir ara forumda olan sonra banlanan sırp üye olduğunu söylüyor.
Barcelona niye Katalonya'nın degil? Diyarbakır neden Kürdistan degil? Bu mantıkla bakacak olursak balkanların yarısı Sırbistan olurdu. Ayrıca boşnakazinlikta oldugu Bosna Hersek toprakları da vardır. Onlarda şüphesiz Sırbistan'a baglanacaktir.
Not: hic banlanmadim
Öncelikle ben nevi pazar Bosna nin demedim.
Bosna Hersek teki su an sırpların cogunlukta olduğu yerlerin birçoğu katliAmLar nedeniyle.
Brcko, visegrad...
Ayrıca Türkiye deki milyonlarca boşnağı unutmamak gerek.
iPad de olduğumdan bazı yAzim yanlışları var.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zenci Forvet
Neredeyse herkes kürt seçeneğine asılmış.
Ben açıkcası arnavutca ya da çerkeze asılmalarını bekliyordum.
Tosk arnavutu, yanlış bilmiyorsam çerkezler de uzun boylu esmer veya kumral oluyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Pek ala bir Türk de esmer olabilir.Kerkük Türkmenleri genellikle öyledir.Orta Asya da bile vardır.Hemde sen zaten aşırı esmer değilsin.Yani bir çingene yada arap gibi esmer değilsin. _____________________________ -
O bu değil de resmi neyle çektin 3310'la mı? _____________________________
Benzer içerikler
- procto glyvenol krem kullananlar yorumları
- samsung buzdolabı dijital gösterge ayarı nasıl yapılır
- antalya köfte piyaz nerede yenir
- olgun milf
- bittibitiyor güvenilir mi
- modern combat 4
- elektrikli bebek arabası
- nokia lumia 1520
- en iyi deprem uygulaması
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler