Şimdi Ara

Çerkesler Hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
2.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen başlıktaki gibi.Yemekleri,gelenekleri,davranışları,daha önce Çerkes tanıdığınız birileri hakkında olsun neler bilirsiniz?

• Ben de Çerkesim'de bu konu hakında benim yorum yapmam doğru olmaz sanırım.Ve nickinden gördüğüm kadarıyla sen de Çerkessin,konuyu da Çerkes olmayan arkadaşlar bizim hakkımızda neler düşünüyor,görüşlerini belirtsinler diye açtın heralde hocam.
  • Kız alacaksan çerkes olmayanlara vermiyorlar hocam, olur da vermeye yanaşan olursa ya da kız kaçarsa elfida.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exile

Kız alacaksan çerkes olmayanlara vermiyorlar hocam, olur da vermeye yanaşan olursa ya da kız kaçarsa elfida.
    Evet hocam.Sadece bilgi sadece meraktan.
    @ALEXİST

Biraz eski de kaldı onlar.Genelde kızlarını verirken aileler,kızlarını alacak kişilerin çerkes olmasını isterler.
    @Exile
  • peynirleri çok güzel valla hayatımda yediğim en iyi çeçil adamlarda ama pek sevmem rus karşıtı terörist dolu ülkelerinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayin itadakimasu

peynirleri çok güzel valla hayatımda yediğim en iyi çeçil adamlarda ama pek sevmem rus karşıtı terörist dolu ülkelerinde
    Bende Çeçen'im
    Bazı ayrışmalar olsa da temel aynı sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: PerformanSanatçısı

Bende Çeçen'im

Alıntıları Göster
    baba tarafı çerkez,deli cesareti var bunlarda.Birde düğünleri çok mükemmel oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İSLAM IRKI HAKKINDA
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PerformanSanatçısı

Bende Çeçen'im

Alıntıları Göster
    rus karşıtı oldukları için mi?Peynir konusunda haklısın.

@tesla troll

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

rus karşıtı oldukları için mi?Peynir konusunda haklısın.

@tesla troll
    çerkezler hakkında çok az şey bilirim çerkez tavuğu vardır yanlış değilse arnavutlar gibi geleneklerine bağlılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmfaruk

çerkezler hakkında çok az şey bilirim çerkez tavuğu vardır yanlış değilse arnavutlar gibi geleneklerine bağlılar

Alıntıları Göster
    Çerkez dediklerinde andaval bir arkadaş var.
    TÜRKÇE konuşmayı bilmiyormuş gibi bağıra bağıra ÇERKEZCE konuşur telefonda. "Hayırdır" deyince de, "Ben 10 yaşına kadar TÜRKÇE bilmiyordum hohoho" der.

Konuşmayı bilmeyen, hödüğün teki.

Neden her gün bu gerizekalıyı görmek zorundayım bilmiyorum fakat herkesin bu tarz olmadığı kesin.

Bunu da neden yazdım bilmem.

• Cerkesleri terorist sanan tiplerin hala mevcut olmasi ile bezinin 5 Tl olmasi arasinda ince bir çizgi var

• Bende abazayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Çerkez dediklerinde andaval bir arkadaş var.
    TÜRKÇE konuşmayı bilmiyormuş gibi bağıra bağıra ÇERKEZCE konuşur telefonda. "Hayırdır" deyince de, "Ben 10 yaşına kadar TÜRKÇE bilmiyordum hohoho" der.

Konuşmayı bilmeyen, hödüğün teki.

Neden her gün bu gerizekalıyı görmek zorundayım bilmiyorum fakat herkesin bu tarz olmadığı kesin.

Bunu da neden yazdım bilmem.

Anadili Türkçedir onun yalan söylüyor. Eminim sırf farklı görünmek için çerkesce konuşuyordur.

• Kızları güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Boidae

Kızları güzel.
    bi arkadasım vardı çerkez esmerdi anlayamadıydım. ve baya zengınlerdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sçsb

Cerkesleri terorist sanan tiplerin hala mevcut olmasi ile bezinin 5 Tl olmasi arasinda ince bir çizgi var
    Sebepsizce bir sempati besliyorum.Janset Paçal'ı severim kendisi de Çerkesti galiba bir de Gupse Özay ile Sadi Celil Cengiz'i biliyorum hepside sevdiğim insanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yenijerry

Bende abazayım.

Çok açıksözlüsünüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay çene

quote:

Orijinalden alıntı: Yenijerry

Bende abazayım.

Çok açıksözlüsünüz

Teşekkür ederim

• Kızları çok güzel oluyorda ebeveynleri anten Tatarlara niye ayrımcılık yapiyonuz lan bizde Kafkasya'dan sayılırız

• Okudugum lisede anim

Lise 3 teyim aöl lisesi bnm by 195 onlar lise 4

4 kisilik bi cerkez grubu var en kisasi 170 simdi okuldan cikarken kisa olan bana vurdu oyle gecti omuz atti yani belime geliyodu gerci omzu

bende Allahalla dedim ordan 3 u dedi sen kime artistleniyon diye bende adam akilli gecsin o zaman yolmu yok bana omuz atiyo dedim

Tenefuste tuvalete gittim ordalarmis bnmde yanimda 2 kisi vardi kavga cikacakti az kalsin

Yani artist ve kendini begenmis olarak bilirim

zaten ben devlet yurdunda kaldim 4 sene yeminle 30 kisinin arasindan 5 kisi sayamazsiniz cerkezleri sven

bizim burada boyleydi valla

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.