Şimdi Ara

Sizce en saçma otomobil sloganları :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
122
Cevap
1
Favori
7.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aklıma geliyor bazen; hakkatten anlamsız hakkatten saçma reklam sloganları ya da motor kodlamaları mesela; benim aklımda kalanlar;

Honda'nın son dönem duyurduğu bir motor adı: Earth Dreams. Eeee? diyesi geliyor insanın.

Bir zamanlar Nissan Micra'nın reklam sloganı; "Micra'sı olan anlar"... Ne yani ne yapalım?

Bir inci de Peugeot'tan; "Otomobil Her Zaman Böyle Keyif Vermeli".. Çok niteliksiz bir slogan bence.

Hyundai de bir ara "drive your way" sloganı burger king'in "have it your way" sloganından resmen araklamaydı. Şimdiki slogan "new thinkings, new possibilities" güzel ama.

Suzuki'nin bir dönem kullandığı "yaşam tarzı" sloganı da oldukça banal idi.

Daihatsu'nun "made in japan" sloganı çok banal ve bana bir deep purple albünümden daha fazla bir şey çağrıştırmıyor.

Ayrıca en çok güldüğüm; Renault 19 serisi ilk çıktığında "yıllarca yepyeni" sloganıyla satılması ve bir iki sene içinde 19 serisinde ciddi paslanma problemleri görülmesi idi

Bir de "GTİ" kodlaması bana çok saçma gelir yıllardır. Kutu kola kadar araba, kodlaması GTİ (grand tourismo injection). Burada kasıt motorun özelliği ise grand tourismo'nun mantığı nedir o zaman?

Türkiye'de en iyi anlam bütünlüğüne sahip slogan ise bence "trafik hayattır".

Sizin hatırladığınız ya da size garip gelen sloganlar var mıdır başka?

• valla hondanın "power of dreams" sloganı Türkiyede geçerli değil galiba, yoksa ne "dream"lar kuruyoruz ama "power"i yok ki hayata geçmiyor
  • biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu

diyor ve hayırlı günler diliyorum
  • Dunyanın suankı durumuna gore Earth dreams cuk dıye oturmus bır slogandır
  • Das Auto
  • Bence BMC?????
  • sithoeğğn qqveatiğğvv teknolojiğğ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 18 Ocak 2012; 3:52:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok amaçlı otomobil ne demek?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Bence BMC?????

ahaha bir de benim adım kazım bu chery bana lazım vardı di mi
  • slogan değilde GETZ için uydurdukları GÜÇLÜ, ESTETİK, TEKNOLOJİ, ZEKA vardı, reklama gıcık olurdum.
    Bir de nissanın shift expectation var, reklam yaptıkları araba da micra
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

sithoeğğn qqveatiğğvv teknolociğğ

Aynen hocam bu kadar anlamsız slogan olamaz. Türkiye'de İngilizce hadi bir nebze Almanca motto kullanılabilir tamam ama Fransızca çok alakasız olmuş bence de.
  • Renault'un batırdığı an;

“Paula Hernadez, 40-years old, divorced twice.” Nice, but we can’t stop our manly minds from wondering what the previous two “owners”."

Citroen'den inciler;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autoholic -- 16 Ocak 2012; 13:21:58 >

• bir vw nin yerini ancak bi vw alabilirdi galiba hani şu cc almaya gidip polo alıp geri dönen adamın olduğu reklam serisi
  • bir de benim babam toyota gibi adam var.
  • otomobil değil ama yine de paylaşmak istedim
    Herkes ne veriyorsa Demirel 5 fazlasını verir
  • Anlamsız;

Anlamlı;

• TOYO-TOYOTA TOYO-TOYATA ÇIKARIM SENLE HER YOLA TOOOYOOOTAAAA
  •  Sizce en saçma otomobil sloganları :)

hyundai'nin hiç de gerekli olmayan iğnelemesi
  • Volkswagen ( Patron Duymasın %50 İndirim Avantajıyla Sizi Bekliyor )
  • Son zamanlarda alfa'nın sloganına hastayım "ruhumuz olmadan hepimiz birer makineyiz"
    çok etkileyici bence.
  • The best or nothing. Olay bitmistir ustune slogan var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.